To steg från paradise

~

Har sunget på Les Misérables soundtracket så høyt at jeg har vondt i halsen sammen med Molly. When the beating of your heart echoes the beating of the drums. Nå hører jeg på Håkan Hellström og lurer på hva jeg egentlig hadde tenkt til å blogge om i dag. De siste to dagene har ikke vært så fryktelig kalde og i morgen er det faktisk meldt sol og hele fire varmegrader! Jeg har gått i skinnjakke og hvit kjole. Om natten har jeg sovet med en trillion rosa hårruller i håret. Håret blir krøllete, vilt, og sikkert ti cm kortere. Og når du drar i dem spretter de tilbake etterpå. Superfint. Jeg synes krøller er noe av det fineste som finnes. Kanskje fordi håret mitt naturlig er slett. Man vil alltid ha det man ikke har selv.

Untitled

Alison

På Lørdag skal jeg i bryllup for aller første gang! Jeg gleder meg noe helt vilt. Jeg kjenner ikke de som gifter seg personlig, men jeg skal hjelpe til å fotografere både under og etter bryllupet. Noe som betyr at jeg får se vielsen og alt. Det blir supermoro. Jeg har hatt lyst til å dra i bryllup så lenge jeg kan huske. Ting som bryllup, hvite kjoler, og filmen Titanic bringer alltid frem min indre jente.

Untitled

Untitled

Det er så mange ting jeg vil skrive ned og snakke om, men det blir for mye til å kategorisere og alt for mye for ett enkelt blogginnlegg. Når jeg skal hjem fra jobb pleier jeg å ta skolebussen som går bak den gamle ungdomsskolen min. Borgheim Ungdomsskole. Det er rart å være der sammen med alle elevene. Jeg er så mye eldre enn dem og så mye eldre enn jeg var den gangen. Det er først da det går opp for meg hvor mye forskjell det er. Jeg kunne ønske jeg kunne dra tilbake. Så mye at det er vanskelig å se fremover. Men jeg har det bra tror jeg. Når jeg sitter på bussen hører jeg på enkle kjærlighetssanger og jeg føler meg bra. Februar begynner på Fredag. Den siste vintermåneden og den korteste måneden i året. Våren virker så langt unna nå, men vi kommer oss dit. På en eller annen måte. To steg från paradise. And when you wake up, it's true. You are part of a brand new world.

Untitled

Untitled

http://open.spotify.com/user/graveyardgirl/playlist/6oP1t0b0WrUxD0zQigRWYA

Diamonds & Guns

Untitled

Siste dagen i helgen og jeg ønsker for sikkert hundrede gang at den kunne vare for alltid. Jeg har omtrent seksti sider igjen i John Dies At The End og jeg har akkurat bestilt This Book Is Full Of Spiders. Før jeg begynte sa jeg til meg selv at jeg ikke kom til å lese bok nummer to, siden jeg egentlig misliker serier. Nå skjønner jeg at den første boken ikke er nok. Jeg har funnet igjen lesegleden. Om jeg skal være helt ærlig har den egentlig vært borte siden Oktober. Det føles godt å kunne miste seg selv i en bok igjen. Hva leser dere nå?

Book Of Maps

Roxane @FORD Maquillage : mademoiselle MU

I går dro jeg ut - til tross for at det snødde helt vilt - og kjøpte det nye Razika albumet på vinyl! Da jeg tok det ut oppdaget jeg at vinylplaten var hvit, noe som førte til at jeg hoppet opp og ned i glede i et par minutter. Jeg har ønsket meg en hvit vinyl veldig lenge. Hvit vinyl er det fineste jeg vet om. Albumet er forresten veldig bra og veldig Razika-ish. Digger det.

Untitled

Jeg og Molly så Water For Elephants i går kveld. Jeg likte den veldig godt, selv om jeg stort sett liker alle filmer jeg ser med Molly. Hun er god på å få meg til å le. Jeg tror vi skal se en film sammen etterpå også, men jeg vet ikke hvilken enda. Jeg har også planer om å lese, spille The Sims 3, surfe internett, og spise middag. Jeg får aldri tid til alt sammen. Jeg har egentlig ikke noe stort ønske om å ha mange venner og å gå ut hver kveld. Jeg tror ikke jeg trenger noen andre for å være den personen jeg vil være og for å gjøre det jeg vil gjøre. Jeg ønsker bare å ha tid til alt jeg har lyst til å gjøre. Er det ikke det alle ønsker seg egentlig? Tid. Noen ganger tenker jeg at det er helt vilt at det bare er bestemt at vi skal gå på skole, jobbe, kjøpe, betale. Hvem har egentlig rett til å bestemme sånt. Vi kan ikke forandre det så klart. Vil vi i det hele tatt forandre det? Men det er fortsatt vilt. Noen ganger slår det meg at vi er så heldige som er her. Vi er en så stor usannsynlighet i et usannsynlig univers og vi bruker livene våre på å se på TV og jobbe og drikke oss så fulle at vi glemmer alt. Det virker så dumt. Men det er alt vi har.

How she spends her mornings 15/52

Untitled

Nå gjenstår bare ett spørsmål. Hva skal jeg spise til middag?

Children Of The Bad Revolution

Untitled

Everything I want I have. Money, notoriety and rivieras. Jeg sitter med hårfarge i håret og hører på Lana Del Rey. I dag kjøpte jeg isbitformer formet som pistoler. Definitivt noe av det kuleste jeg har sett. Jeg elsker rare isbitformer. Jeg har også noen med kirsebær, som jeg brukte hele tiden i sommer. Sommeren totusenogtolv var Lolita, Lana Del Rey og kirsebærisbiter. Det var en god sommer. En av de beste på lenge. Jeg kunne ønske den aldri endte. Jeg har ikke vært på jobb siden Tirsdag og det har vært utrolig deilig. Jeg har bare lest, hørt på musikk, spilt videospill og gått i pysjamas. Også har jeg grått en hel del. Jeg trengte en pause og jeg føler meg bedre nå.

like I love the stars (317/365)

På Tirsdag begynte jeg å lese John Dies At The End av David Wong. Jeg liker den utrolig godt. Mer enn jeg har likt en bok på veldig, veldig lenge. Jeg tror jeg var på side ti da jeg begynte å få den kriblende følelsen i kroppen som sier meg at dette blir en bra bok. Og jeg hadde rett. Det er en av de morsomste, ekleste og mest spennende bøkene jeg har lest på en god stund. Jeg gleder meg veldig mye til å lese ferdig denne. Selv om jeg også gruer meg til den tomme følelsen som kommer når en skikkelig god bok er ferdig.

it's a big world

Untitled

Untitled

Jeg byttet forresten tilbake til et gammelt design fra den gamle bloggen. Jeg elsker dette designet så mye. Det er rent, men også superfint. Jeg tror nok bloggen kommer til å bli sånn som dette en stund. Jeg tror også jeg har bestemt meg for å bli på denne adressen. Jeg har flyttet alle bloglovin'-følgerne mine og jeg vet ikke... det bare føles riktig. Det er en ny æra. Vi kan gjøre hva vi vil.

Untitled

https://www.youtube.com/watch?v=C_TKwNw7pbQ

Highwire Poetry

dresses

Jeg hører på The Cure og drikker juice. Jeg prøver å få helgen til å vare så lenge som mulig, men den blir allikevel aldri lang nok. I kveld skal jeg se Stanley Kubricks Lolita og i morgen skal jeg og Molly kanskje på kino å se Les Misérables. Jeg gleder meg til begge deler. Jeg har begynt å finne litt glede i film igjen, etter å ha vært uinspirert lenge. Det går i perioder med meg når det kommer til inpirasjon. Noen ganger vil jeg ikke gjøre noe annet enn å ligge stille. Andre ganger ser jeg nye filmer, finner ny musikk. Tegner, skriver, tenker. Når jeg virkelig tenker føles det som om jeg har gått uker uten å tenke i det hele tatt. Det er som om noe liksom "vekker" meg, og det kan være nesten hva som helst. Siden jeg egentlig ikke har noen venner eller noe sånt, er det kunst som gjør livet mitt spennende. Og kunst kan være så mye forskjellig.

Untitled

"Among other things, you'll find that you're not the first person who was ever confused and frightened and even sickened by human behavior. You're by no means alone on that score, you'll be excited and stimulated to know. Many, many men have been just as troubled morally and spiritually as you are right now. Happily, some of them kept records of their troubles. You'll learn from them - if you want to. Just as someday, if you have something to offer, someone will learn something from you. It's a beautiful reciprocal arrangement. And it isn't education. It's history. It's poetry."

Untitled

Untitled

tears are the words our heart cannot express.

Jeg tenker på alle bøkene jeg har lagt bak meg. Jeg kjenner dem så godt. Jeg kjenner dem ut og inn. Så tenker jeg på alle bøkene jeg kommer til å lese. Som jeg ikke vet noe om. Som jeg ikke vet hva heter engang. Men en dag kommer de til å være i fortiden og jeg kommer til å kjenne dem som gamle venner. Litt som med nye klær. Når du kjøper en ny genser føles den fremmed, ny og ikke-deg. Så blir den en del av garderoben din og du tenker ikke over det. Det er det som er så fantastisk med bøker. Det kommer aldri til å ende. Millioner av bøker er allerede skrevet og millioner av bøker kommer til å skrives. Man kan aldri lese alle, men man trenger aldri å lete lenge etter en bok å lese heller. Det er så fint.

Untitled

Tjueåttende Desember totusenogelleve skrev om jeg alle de ensomme menneskene og alle menneskene som er akkurat som deg eller meg og hvor fint det hadde vært om vi bare kunne finne hverandre. Det er rart å lese gjennom arkivet mitt for jeg finner tanker jeg har tenkt før, men som jeg har glemt for lenge siden. Det hadde vært fint om vi bare hadde en måte å finne alle de menneskene som er like oss selv på. Og om alle vi som er ensomme bare kunne bli kjent med de andre som er ensomme. Hvorfor kan ikke verden være litt sånn?

Gods and Monsters

-

Hei! I dag har vært en ganske grei dag, sånn bortsett fra at det har vært så kaldt at jeg trodde jeg skulle fryse ihjel et par ganger. Jeg ble faktisk sendt hjem fra jobben fordi det var for kaldt der. På vei hjem var bussen forsinket så da måtte jeg vente tjue minutter i ti minusgrader. I nylonstrømper. Jeg lærer aldri. Det tok sikkert en time før jeg ble varm igjen når jeg endelig kom meg hjem. I morgen tror jeg at jeg må ha på meg bukse. Sukk. Jeg tar på meg den fine sennepsgule genseren for å kompensere.

A. Jasnowski

Jeg har brukt mesteparten av dagen på å spille det nye Devil May Cry spillet sammen med broren min. Devil May Cry-serien er antagelig de beste videospillene jeg vet om. Jeg vet ikke hvorfor, men noe ved dem har alltid inspirert meg utrolig mye. Jeg tror at hvis jeg noen gang klarer meg som popstjerne må jeg lage et helt konseptalbumt vagt inspirert av Devil May Cry. Noe med disse spillene bare klikker med meg, uten at jeg helt kan forklare hvorfor og hvordan. Men nå har hele serien startet på nytt igjen, noe jeg ikke skjønner i det hele tatt. Jeg vet at de fleste av dere ikke spiller så mange videospill, men det er som om noen andre skulle skrive om og gi ut favorittboken din på nytt. Eller en skikkelig dårlig filmremake som overser alt som var bra med originalen. Vi kjøpte det uansett, uten at vi helt vet hvorfor. Jeg må innrømme at det ikke er så ille som forventet. Det er ganske morsomt å spille og jeg liker historien litt også. Det er bare så synd at de måtte kalle det Devil May Cry når det ikke er et Devil May Cry-spill! /rant over.

Donnie Darko

Untitled

Jeg kjøpte to nye vinyler i dag (Patti Smith og Bright Eyes!) og Infinite Jest av David Foster Wallace kom i posten. Den er skikkelig tung og er på over tusen sider, men jeg er egentlig ikke skremt. Jeg vet bare ikke om jeg skal lese den eller Blond av Joyce Carol Oates først. Livets dilemma. Først og fremst burde jeg egentlig skrive svar til alle brevene som ligger på skrivebordet mitt. Jeg beklager altså. Det kommer, jeg har bare hatt null motivasjon i det siste.

Verónica

Jeg har prøvd å skrive noe ordentlig her, men jeg får det ikke til. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer bare ikke åpne meg. Det er så mange ting jeg aldri har fortalt til noen og det tærer på meg. Det er ingen som vet hvordan ting egentlig er. Hvordan livet mitt egentlig er. Det er rart hvordan du kan lyve folk i ansiktet og om du gjør det riktig kommer de til å smile, nikke, og bekrefte det du sier. Jeg kunne ønske jeg ikke var så flink til å holde hemmeligheter. Noen ganger hater jeg meg selv så mye at jeg tror jeg kunne drept meg selv. Men jeg er ikke sterk nok til det.

Untitled

Ever since you came through my bedroom door I've been a wildchild.

Ceremonials

Jeg kjøpte en rosa parykk i dag! Egentlig bare fordi jeg så den og fordi den var fin. Den er supersøt og jeg føler meg som Scarlett Johansson i Lost in Translation når jeg har den på meg. Selv om jeg ikke tror at jeg tør å gå med den ute. Den er uansett kjempefin på bilder. Man blir liksom en helt ny person. Det var alt. Nå skal jeg gå og lakke neglene mine hvite. Jeg har forresten flyttet alle som fulgte About the Moon på bloglovin' over til denne bloggen. Jeg tror jeg blir her en stund. Så hvis du lurte på hvem denne jenta med rosa hår som plutselig dukket opp i feeden din er: det er bare meg.

Million Dollar Man

Untitled

Jeg dro ikke på jobb i dag. Jeg og Molly så på Golden Globe Awards i natt så vi satt oppe til klokken fem og jeg orket ikke dra på jobb med bare tre timer søvn. Det var egentlig ganske deilig. Golden Globe var OK, selv om ingen av mine favoritter vant. Bortsett fra Adele. Jeg ble litt lei meg når Leonardo DiCaprio ikke vant noe. Jeg og søsteren min er verdens største Leonardo DiCaprio fans, tuller ikke. Nå gleder jeg meg til The Oscars i Februar. Tenk at vi er halveis gjennom Januar allerede. Det betyr at vi også er halveis gjennom vinteren. Vår, vår, vår. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til noe.

room service - saga

Hører på Jessie Ware og jeg surfer Etsy. Jeg kunne ønske jeg hadde iPhone bare så jeg kunne kjøpe et av de tusen superfine dekslene. Jeg elsker å hente pakker på postkontoret, men jeg hater å vente på dem. Jeg er egentlig en ekstremt tålmodig person, når det kommer til alt annet enn å vente på pakker. Om jeg har sporingsnummer må jeg sjekke Postens nettside hele tiden og om jeg ikke har det er det bare verre. Men når jeg får hente pakken på postkontoret er alt greit igjen. Det er den beste følelsen.

Untitled

"I started inventing things, and then I couldn't stop, like beavers, which I know about. People think they cut down trees so they can build dams, but in reality it's because their teeth never stop growing, and if they didn't constantly file them down by cutting through all of those trees, their teeth would start to grow into their own faces, which would kill them. That's how my brain was."

Untitled

Jeg har nå bodd i dette huset i fem og en halv måned, men jeg savner det gamle huset hver eneste dag enda. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har begynt å føle meg hjemme her og det er OK, men jeg bare savner det gamle huset og det gamle rommet og det gamle stedet så mye. Jeg hater at det er så stille her og at det er så langt fra byen. Og jeg hater at det ikke er noe jeg kan gjøre med det. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer tilbake. Kanskje det blir bedre når sommeren begynner. Krysser fingrene.

Men det går egentlig bra. Stort sett. Jeg spiller masse The Sims og ser masse film. Prøver å fokusere på tiden jeg har hjemme og ikke tiden jeg må bruke på jobb. Gleder meg til skolen begynner til høsten. Om vi bare kommer oss dit i live så skal nok alt ordne seg. Det virker ikke helt umulig.

Untitled

Untitled

"Getting into a relationship may seem tempting but so was getting on the Titanic and look what happened there."

Graveyard GirlHei! Jeg heter Maren Elisabeth Hjorth og jeg er tjue år gammel. Jeg bor utenfor Tønsberg i Vestfold på et sted som heter Torød (aka ingenmannsland, aka bondelandet). Jeg liker Susanne Sundfør, Katy Perry, The X-Files, rød neglelakk, og oxfordkommaet. Jeg er ganske middelmådig på de aller fleste området, sånn bortsett fra at jeg tenker litt for mye. Dessuten er jeg under gjennomsnittet lav. Jeg blogger om ting jeg får i posten, hva jeg har på meg, og alt annet jeg tenker på. Akkurat som alle andre med blogg. Jeg lever for de gode bøkene, musikk som er så vakker at den får meg til å gråte, og leppomade med sitronsmak. På fritiden risser jeg inn sangtekster på benker i skogen og om natten følger jeg etter fremmede katter.

mail: maren.hjorth92@gmail.com

Arkiv

♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2009 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2013 ♡ ♥ ♡ ♥

Teenage Teardrops

Untitled

Jeg hører på The Cure og spiser sjokoladekjeks. Jeg føler meg inspirert når det kommer til musikk for tiden. Jeg finner så mye fint. Noen ganger føles det som om jeg ikke har en eneste ting å høre på og jeg vil ikke høre på noe nytt heller. Andre ganger finner jeg så mye nytt at jeg kunne laget tre fulle spillelister på tre dager. Her er det jeg hører mest på akkurat nå. Jeg har akkurat oppdaget Karin Park og liker det kjempegodt. Anbefales. Hva hører dere mest på akkurat nå? Kom gjerne med spillelister dere også! Jeg elsker å se hva andre hører på. Det er nesten like morsomt som å se hva andre leser.

Untitled

Untitled

Jeg har kjøpt meg en almanakk for 2013 sånn at jeg kan skrive ned alle avtaler og slikt. Jeg har en slik stort sett hvert år, men jeg var ikke flink til å bruke den i 2012. Det er så gøy å bruke penner i søte farger. Og det er på en måte motiverende å se at ukene er fulle av avtaler og notater og bursdager. Det minner meg på en morsom historie. Edward Norton har bursdag samme dag som faren min så jeg pleier å si at den eneste grunnen til at jeg husker pappas bursdag er at den faller på samme dag som Edward Norton sin. Haha. Jeg har ikke et veldig godt forhold til faren min.

Beatrice

Jeg tror det spøker i huset vårt. Vi har begynt å høre bankelyder og det smeller i dører om natten når alle sover. Jeg er egentlig ikke redd for spøkelser så det skremmer meg ikke. Dessuten vet jeg ikke helt om jeg tror på spøkelser. Eller, ok, jeg innrømmer at jeg tror på spøkelser. Men jeg vet ikke om jeg tror på at det spøker i huset vårt. Kanskje det bor en hjemløs person i veggene våre. Det skjer visst oftere enn du tror.

Untitled

Untitled

my world is out of focus.

Jeg liker denne bloggen. Jeg liker designet og bakgrunnen og skrifttypen i overskriftene. Og at alt føles så rent. Og takk for at så mange av dere hadde lyst til å lese mer om meg, selv om jeg måtte være vanskelig å bytte blogg. Det betyr mye. Dere er fine. Klem <3

New years eve

Untitled

Ok, ny blogg. Det føles veldig ukomfortabelt å skrive det første innlegget på en helt tom blogg. Det er noe jeg ikke vet så mye om. Det føles litt som om dette er første dagen som singel etter et tre år langt forhold. Det er trist og rart, men ikke helt forferdelig heller. Mest nytt og annerledes. Jeg har i løpet av de siste tjuefire timene kvittet meg med alle måter å kontakte meg på. Bortsett fra mailen min. Jeg tror ikke jeg kan leve uten mailen min. Jeg har også beholdt Facebook-kontoen min, men bare venner kan sende meg meldinger og søke meg opp og all informasjon er borte. Alt annet er slettet eller avvæpnet. Men jeg vet at jeg aldri kommer til å klare å slutte å blogge helt, så jeg begynner på nytt her. Hvor ingen kjenner meg og hvor ingen vet hvem jeg er. Med mindre jeg vil at du skal vite hvem jeg er, så klart. Akkurat det føles ganske bra. Frihet til å skrive hva jeg vil uten å tenke på hvem som ser det. Jeg bryr meg ikke så mye om å miste alle leserne mine. Det er stort sett de samme åtte-ti menneskene som kommenterer og dere setter jeg pris på. Alle andre er bare anonyme, uten ansikter. Bare tall.

Untitled

Jeg hører på den akustiske versionen av Foo Fighters sin Everlong. Så fint (Link). Jeg var hjemme fra jobben i dag. Jeg bare orket ikke dra. Jeg sliter med motivasjonen når det kommer til nesten alt for tiden. Jeg vil bare ligge stille, se TV eller spille videospill. Og høre på musikk så klart. Ting er vanskelige nå, men jeg har ikke noen å snakke med og jeg klarer uansett ikke snakke om det. Jeg kunne ønske jeg klarte å åpne meg for noen. Jeg kunne ønske noen brydde seg nok til å finne ut hvorfor jeg er trist.

ergens

Jeg hadde en person en gang, men på grunn av ting vi ikke kan kontrollere kan vi ikke være sammen mer. Jeg synes det er så vanskelig å komme over han. Det er gått så lang tid nå, men det bare går ikke. Jeg kunne ønske jeg ikke trengte å komme over han. Inntil nylig snakket vi ikke sammen og det gikk kanske bra, selv om jeg savnet han. Nå snakker vi sammen og det er bare enda verre. Jeg tenker på mange ting som har skjedd som jeg ikke bør tenke på. Det føles som om det kommer til å skje noe dårlig snart. Jeg kunne ønske jeg kunne kvitte meg med denne følelsen.

Untitled

Untitled

Jeg har ikke drukket brus siden nyttårsaften. Jeg har drukket masse vann og masse melk. Føler meg flink. Onsdag neste uke skal jeg til en stor hall sammen med noen andre folk for å stå på skøyter. Jeg gleder meg masse. Jeg har ikke stått på skøyter siden jeg gikk på barneskolen. Håper jeg fortsatt er god. Eller god nok til å ikke falle. Dessuten har jeg vunnet alle slag sjakk jeg har spilt siden jeg begynte å spille igjen. Det liker jeg. Jeg var kjempeflink i sjakk når jeg var liten fordi foreldrene mine trente meg og søsknene mine. Vi er sjakkgenier alle sammen.

fall

Out of the ash I rise with my red hair.

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits