//

With strange aeons even death may die

paris wednesday.

Jeg har sommerkjole og hvit neglelakk og ansiktsmaske som lukter havre. Jeg kan ikke lenger huske sist det ikke var sol og varmt ute. All snøen smelter. Alt dette minner meg om sommeren totusenogtolv og det gjør meg glad. Sommeren totusenogtolv var en god sommer. Den beste på lenge. Jeg var veldig lei meg for at jeg skulle flytte fra Vestskogen, men jeg klarte allikevel å bruke tiden godt føler jeg. Jeg har veldig mange gode minner fra den tiden og jeg håper jeg får gode minner fra sommeren som kommer nå også. Jeg kan ikke tro at vi er i April allerede. Forrige April føles så kort siden. Jeg hadde høy hestehale og strikkegenser med katter på. Jeg hadde akkurat begynt å se på Marble Hornets og jeg hadde akkurat begynt å høre på Lana Del Rey. Jeg husker jeg dro på mange loppemarked og luften ute var så frisk og skarp og vinteren var endelig over. Det føles som i går, men det er et år siden. Det er så rart. Jeg synes vanligvis at tiden går fort, men det siste året har gått spesielt fort føler jeg.

Empire State Of Mind (13)

Jeg har fri i morgen (hurra!) så jeg tror jeg skal gå på biblioteket. Jeg har snakket litt med folk og jeg har bestemt meg for at jeg slutter på jobben en måned tidligere enn planlagt. Altså Juni. Sånn at jeg kan ta sommerferie og bare koble av litt før skolen begynner til høsten. Det er bare litt over to måneder. Det er overkommelig. Og så er det to måneder med fri. Jeg tror jeg skal bruke de månedene til å bli ordentlig kjent med stedet jeg bor på nå. Jeg begynte i jobben min bare en uke etter at vi flyttet inn så jeg har liksom ikke fått ordentlig tid til å utforske dette stedet. Jeg tror jeg kommer til å føle meg mer hjemme her når jeg kan si at jeg kjenner alle veier og alle skoger og alle strender sånn som jeg gjorde på det gamle stedet. Så i sommer kan jeg nok se frem til en god del midnattsturer med sykkel og lommelykt. Som i gamle dager. Jeg tror de neste månedene kommer til å bli kjempebra. Jeg føler meg bedre enn på veldig lenge.

Untitled

Untitled

Jeg spiste forresten alt for mye godteri i ferien. Jeg kjenner det med en gang når kostholdet begynner å glippe litt. Jeg føler meg så slapp og dårlig og kvalm hele tiden. Det skjer som regel alltid i påskeferien og juleferien og det resulterer i at jeg ikke klarer å se på godteri eller tung mat i lang tid fremover. Selv utenfor disse ferien er jeg egentlig alt for flink til å spise godteri. Jeg spiser godteri nesten hver dag. Jeg er heldig siden jeg - foreløpig - ikke legger på meg av det, men jeg synes fortsatt ikke det er bra. Når jeg ikke spiser godteri merker jeg liksom hvor lite jeg egentlig spiser av vanlig mat. Vanligvis er det bare godteri, godteri, godteri og to-tre små måltider med vanlig mat. Jeg lever liksom på godteri og jeg har gjort det så lenge jeg kan huske. Jeg skal prøve å bli flinkere. Jeg skal også begynne å sykle til jobb så snart vi får sykkelen ut av garasjen, så det + null godteri. Jeg kommer til å bli den supermodellen altså.

morning

Er utrolig lei av håret mitt nå, men det er ingenting å gjøre med det. Jeg vil ikke klippe det og jeg kan ikke farge det. Jeg har alltid gjort masse med håret mitt, så selv om jeg sparer håret mitt får jeg sånne anfall hvor jeg bare har kjempelyst til å forandre alt. Det er vanskelig å fortelle meg selv at jeg ikke kan det. Noen ganger har jeg bare lyst til å klippe håret skulderlangt og farge det blondt, men jeg vet at jeg kommer til å angre og gråte om jeg gjør det. Det er bare sånne dumme rykk. Håret mitt er blitt ganske langt nå. Nesten så langt som da det var på sitt lengste på denne tiden i fjor. Jeg måtte klippe en del i fjor sommer fordi jeg hadde så slitte tupper. Denne gangen har jeg heldigvis ingen slitte tupper - jeg har vært flink til å stusse dem ofte og jeg har bare farget det en eller to ganger siden jeg klipte det. All good. Jeg er jo egentlig bare teit. Jeg har spart så lenge og drømt så lenge om å ha det håret jeg har nå. Jeg skal ikke gi det opp så fort. Nå skal jeg ikke snakke mer om håret mitt. Når jeg først begynner klarer jeg ikke stoppe.

Untitled

♡ Oblivion - M83 (feat. Susanne Sundfør)

Hemmeligheter #9

Ni innlegg, wow. Dere har mye å si. Dette innlegget blir ikke like langt som de forrige, men jeg synes fortsatt det er fint å dele hemmelighetene jeg får. Tidligere hemmelighet-innlegg kan dere finne på den gamle bloggen min her. Og formatet er det samme som før. Hemmeligheter står i vanlig skrift og mine kommentarer står i kursiv. Takk til alle som sendte inn. Det er så fint å lese om dere.

Untitled

Jeg elsker mat, men er redd for å bli feit.

Pappa har et alkoholproblem, og det ødelegger både han og alle rundt han. Det vondeste er at han ikke innser/innrømmer at han har det.

Kan ikke forestille meg hvordan det er å leve med noe slikt. Jeg håper det går bra med faren din og alle rundt han på en eller annen måte. Jeg håper han innser det, sånn at det kan bli bedre.

Jeg vet ikke helt om jeg faktisk vil dø, eller om det bare er en tanke - en slags plan, kanskje - som bare ligger gjemt bak i hodet mitt. Jeg har søkt opp masse som selvmord og forskjellige metoder og vet mer enn en alle jeg kjenner, kanskje mer enn jeg burde. På en side så tenker jeg at jeg ikke vil dø, at jeg vil oppnå det jeg drømmer om. Men på en annen side så føler jeg at jeg kunne dødd idag og innerst inne ikke hatt noe imot det. Jeg er sliten av livet - livet jeg ikke lever, en gang. Noen ganger tror jeg at den eneste grunnen til at jeg ikke tar mitt eget liv er at jeg ikke klarer å påføre meg selv smerte, eller at jeg ikke har de riktige midlene. Jeg føler altså at om jeg hadde hatt et glass foran meg, et glass med en væske jeg kunne tatt én slurk av og dødd umiddelbart, da hadde jeg mest sannsynlig tatt den slurken. Det hele er så forvirrende. Det er ingen som vet om det, ingen som mistenker det. Kanskje det er for det beste.

Jeg kjenner meg faktisk veldig mye igjen i det du skriver. Jeg håper det går bra med deg og at du finner ut av ting. Skal ikke skrive 'internettklem' for det er så teit når folk gjør det, men du skjønner.

c u l t u r a l i c o n

Jeg har en som elsker meg, men på grunn av flere omstendigheter kan jeg ikke være med han. Det gjør meg trist.

Det er alltid hun andre. Vennene våre går til henne. Lærerne legger merke til henne. De skryter av henne for en treer, men sier ingenting på min sekser. Alle ser det hvis hun er lei seg, alle blir glade hvis hun er glad. Guttene også. Jeg er egentlig ikke misunnelig, jeg bare skulle ønske at noen så meg også.

HappyThankYouMorePlease

Jeg har blitt misbrukt hele livet, på mange måter. Mest seksuelt, i en lang stund kom alt det vonde tilbake og alt gikk nedover, nå har jeg litt kontroll igjen, bittelitt.

Forrige november skulle jeg ta livet mitt. Jeg hadde bestemt det. Jeg hadde gjort klart. Jeg hadde bestemt for hvilken dag. Jeg leste min daværende favorittbok og ble ferdig med den akkurat dagen før. Jeg ringte mormoren min for siste gang. Jeg gjorde alt. Og jeg var klar. Den dagen jeg skulle dø, så prøvde søsteren min å ta livet sitt for tredje gang, og jeg måtte passe broren min mens moren min dro på sykehuset med henne. Jeg måtte passe han lenge, for moren min måtte bli igjen på sykehuset med søsteren min. Hun ødela for meg. Jeg hater henne. Hadde det ikke vært for henne så hadde jeg vært dø nå. Og jeg skulle så inderlig ønske at jeg var dø. Men nå vet jeg ikke om jeg kan gjøre det. Ta livet mitt, mener jeg. Jeg er livredd for at døden ikke er noe bedre enn dette.

Håper det går bra med deg. Jeg tror du bryr deg veldig mye om familien din - selv om du sier du hater søsteren din - siden du valgte å passe på broren din heller enn å bare ta livet av deg og gi slipp på alt sammen. Kanskje det er en god ting?

Jeg er dritforelsket i en gutt som har kjæreste. Iblandt håper jeg på at de slår opp, kun så jeg kan prøve meg uten å virke som en hore. "Hun andre". Du vet. Skikkelig egoistisk, men sånn er det.

Jeg synes egentlig ikke du er egoistisk som tenker slik. Du kan ikke velge hvem du forelsker deg i og det er heller ikke noe galt i å håpe at de slår opp. Jeg synes ikke det er riktig å gå inn for å ødelegge for dem på noen måte, det er å gå litt for langt, men det er ikke egoistisk å ønske at de skal slå opp.

Untitled

Jeg er besatt av penger.

Jeg er ulykkelig forelsket i en person som bor langt vekke, og jeg har så lyst til å fortelle henne alt, si akkurat det jeg føler uten at det skal føles kleint, flaut, uten at jeg skal være redd for hva hun sier, hvordan hun reagerer, men jeg tør ikke. Jeg vil bare at hun skal vite dette.

Hvis du er ordentlig forelsket synes jeg du skal fortelle henne det. Dere har ingenting å tape på det sånn egentlig. Og om noen var forelsket i meg tror jeg at jeg hadde hatt lyst til å vite det. Uansett om jeg ikke følte det på samme måte. Go for it, mann/kvinne. Wager all, og så videre.

I told my friends I had lost weight since I became a vegetarian. Truth is: I became bulimic shortly after, that's how I lost weight.

Jeg tror jeg er forelsket i lillebroren til en av mine beste venninner. Han er nesten like gammel som meg, men han går i en klasse under meg. Jeg har bursdag sent på året, og han har bursdag tidlig på året. Problemet er det at han tross alt er lillebroren til venninnen min, som er ett år eldre enn meg. Jeg er ofte på besøk hos henne, og da er jo han også der. Jeg vet ikke om han liker meg også, og av og til virker det sånn, og av og til ikke. Dette gjør meg veldig forvirret. På en måte ønsker jeg at han ikke liker meg, og at jeg slutter å like han, sånn at det ikke er noen sjangs for at det blir oss. Jeg tror venninnen min ville akseptert det om det ble noe, samtidig som jeg tror hun hadde blitt veldig skeptisk, og jeg vil ikke risikere å miste henne, for hun er en av de beste jeg har. Hjelp.

tara

Jeg føler at det er så stor forskjell mellom personen jeg er inni meg og den personen andre ser. Alt for stor forskjell.

Jeg kunne ønske jeg ikke var så sinnsykt sjalu. Det ødelegger alle forholdene mine, men jeg klarer ikke stoppe det selv om jeg er bevisst på det. Hvorfor er det sånn?

Jeg kunne ønske jeg hadde guts nok til å bare sette meg på en buss og aldri komme tilbake. Jeg er sikker på at jeg hadde vært lykkeligere om jeg gjorde det, men jeg tør ikke på grunn av forpliktelser og tanker om hva andre kommer til å si. Jeg vil bare starte på nytt for meg selv. Er så lei av det livet jeg lever her.

Jeg tror alle føler det slik nå og da, men jeg tror du kan endre mange ting i livet ditt uten å dra til et annet sted. Du sitter ikke så fast som du tror.

sedative. 04

Send hemmelighet

Demon lover

Jeg fikk (som vanlig) ikke sove i natt, så når det begynte å lysne ute bestemte jeg meg for å gå ut og se soloppgangen fra Nøtterøys høyeste punkt. To ting. Jeg bor ved foten av Nøtterøys høyeste punkt. Og Nøtterøys høyeste punkt er egentlig ikke så veldig høyt, så ikke la deg lure. Nittini meter over havet. Det er ikke en veldig lang gåtur. Uansett, det var utrolig fint. Alt ble farget rødt og det var helt stille, bortsett fra fuglene. Jeg angrer på at jeg ikke tok med kameraet mitt, siden alt var så pent, men jeg tok to bilder med mobilen som du allerede har sett over her. Neste gang tar jeg med kameraet. Øverst på fjellet ligger det forresten en gammel militærbase fra andre verdenskrig. Du kommer derfor ikke helt opp til toppen, siden det er gjerder rundt alt sammen. Ganske kult.

En ting jeg faktisk liker med at jeg nå bor på Torød er at det er veldig mye skog rundt her. Det er veldig spennende å utforske og det er alltid nye veier å gå. Jeg liker best å gå tur ved soloppgang tidlig om morgenen eller midt på natten. Det føles som om jeg har hele verden for meg selv. Jeg må innrømme at det å gå alene i skogen om natten skremmer meg litt da. Spesielt når lommelykten min ikke rekker så veldig langt og jeg ikke aner hva som er foran meg og det hele føles litt som om jeg spiller Slender irl. Er ikke SÅ tøff.

I'll wager all the hazards of love

Untitled

Noen ganger har jeg bare lyst til å legge ned hele bloggen min og aldri se tilbake. De dagene når jeg føler at jeg ikke har hatt noe å skrive om på ukesvis og halvparten av kommentarene jeg får er reklame. Så kommer jeg på hvorfor jeg egentlig gjør dette. Siden jeg begynte å blogge på AboutTheMoon i slutten av 2009 har jeg bygd opp et ganske stort arkiv av innlegg. Hver gang jeg føler meg nostalgisk for en tid i livet mitt kan jeg bare åpne opp arkivet mitt og lese innlegg jeg skrev i f.eks. Mai 2011. I dag har jeg hørt på The Hazards of Love-albumet til The Decemberists, som jeg nå forbinder aller mest med i fjor høst. Og mens jeg hørte på det leste jeg innlegg fra Oktober og November i fjor. Det var så fint. Det blir som en slags gigantisk dagbok jeg bare kan hoppe inn i når som helst. Jeg har skrevet så mye og jeg husker ikke mesteparten engang. Ikke før jeg leser det i hvert fall. Er det noen som føler det på samme måte? Når jeg leser i arkivet mitt på denne måten husker jeg hvorfor jeg blogger og det gir meg mye inspirasjon.

We children of the zoo

Påskeferien gjør meg rastløs, men det er egentlig deilig å være rastløs igjen. Jeg elsker å sette meg ved skrivebordet mitt - i bare nattkjole og dyne - klokken seks om morgenen og bare spille TF2 hele morgenen. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til jeg må tilbake på jobb, men jeg gleder meg bare enda mer til jeg slutter på jobb til sommeren. Jeg har skrevet om det før, men når jeg snakker om jobben min snakker jeg om et program jeg er i plassert i av NAV. Det er et program for alle - men spesielt ungdom - som sliter psykisk og med rus og slikt. Det skal liksom være arbeidsrettet, men jeg gjør ikke stort annet enn å sitte i en stol og se ut av vinduet og vente på å gå hjem. Det hele er egentlig bare en stor vits og jeg teller ned dagene til jeg kan si meg ferdig. Tre måneder igjen. Jeg klarer det. Og når jeg begynner på skolen igjen til høsten vet jeg at jeg kommer til å klare det. Fordi jeg er friskere nå, men også fordi jeg aldri har lyst til å ende opp i et slikt 'program' igjen.

Untitled

under the volcano.

Jeg tenker ofte på hvor fint det hadde vært om jeg kunne våkne opp en dag å være tretten år gammel igjen. Med all kunnskapen jeg har nå. Som om de siste syv årene bare hadde vært en drøm. Jeg hadde gjort alt riktig om jeg fikk den sjansen. Om det er noe jeg hadde solgt sjelen min for, så er det det. Eller kanskje jeg bare har hørt for mye på Cross Road Blues.

Chloé

Er det forresten noen som har lyst til å sende meg en hemmelighet eller to? Jeg savner alltid å lese dem. Jeg har et par til overs fra forrige gang jeg spurte, så om jeg får noen flere kan det hende det kommer et innlegg! Du kan sende inn her. Det er helt anonymt, verken jeg eller noen andre kan se hvem du er og alt det der. Tusen takk, jeg blir kjempeglad. (For de uinnvidde - du kan lese mine tidligere hemmelighet-innlegg her. Det er åtte av dem.)

Untitled

♡ The Hazards of Love pt. 4 - The Decemberists

Chelsea Hotel

Lana, du får meg alltid til å gråte.

Crossroad Blues

Ben Dubh

Første ordentlige feriedag har vært kjempebra. Jeg har sovet lenge, spist sjokolade, sett på Supernatural, og spilt TF2. Vanligvis når jeg har fri i helgene klarer jeg ikke nyte det fordi jeg bare tenker på at jeg snart må tilbake på jobb, men nå har jeg ferie helt frem til andre April. Jeg kan bare slappe av og ikke tenke. Jeg gleder meg seriøst mye til jeg er ferdig i Juli. Skal bare legge meg på plenen, drikke Pepsi, blæste Party in the USA og ikke reise meg opp igjen til August. Ok, overdriver litt, men det skal bli deilig altså.

Untitled

I det siste har jeg følt meg litt uinspirert på musikkfronten. Eller, ikke uinspirert, men jeg har lyst til å oppdage noe nytt! Noen som har noen gode musikktips? Send gjerne spillelister. Her er min akkurat nå. Jeg tror jeg har skrevet om det før, men jeg har litt OCD-forhold til spillelister på Spotify. Det er et sted der min indre perfeksjonist kommer frem. Jeg synes det er kjempegøy å lage spillelister, men alle sangene må passe sammen og det må være en start, et mellomparti, og en slutt. De fire albumcoverene på det lille bildet øverst må også passe sammen. Ikke noen tilfeldigheter her, altså. Jeg er så opptatt av spillelistene mine at jeg har tatt vare på alle jeg har laget siden 2010. Når jeg blir lei av spillelistene mine samler jeg dem i én spilleliste og kaller den f.eks Februar/Mars 2013. Ja, jeg har issues.

Untitled

Untitled

Er forresten skeptisk til forandringen på Blogsoft. Jeg tenker på det at de har utvidet siste innlegg fra venner delen slik at du får se litt av innlegget og det første bildet. Jeg synes det bare ser rotete og uoversiktlig ut. Jeg prøver å ikke hate på hver minste forandring, men det er jo bare upraktisk. Er det forresten noen som husker hvordan blogsoft så ut i gode gamle dager, før de forandret den til slik den ser ut i dag? For det gjør ikke jeg. Det er så rart hvordan du kan glemme hvordan nettsider du er på hver dag en gang så ut. På samme måte som jeg ikke husker hvordan gulvet på kjøkkenet så ut i det gamle huset. Jeg husker alle de andre rommene, men kjøkkenet begynner å forsvinne. Etterhvert forsvinner de andre rommene også. En etter en. Det gjør meg trist.

fyra

Flyttet rundt på alle møblene mine i går. Noen ganger er jeg nødt til å flytte på tingene for å føle at alt er ordentlig rent på en måte. Nå står sengen min under skråtaket og under vinduet. Det er så koslig. Jeg har vindu i taket så jeg kan ligge i sengen og se opp og ut på stjernehimmelen. Det er så klisje, men det er skikkelig fint altså.

Synchrodogs

.

♡ Demon Lover - Carmen Villain

save susanne

My Chemical Romance slår opp og Susanne Sundfør vinner ingen Spellemannspris (men det gjør the abomination kjent som Sirkus Eliassen. Hvorfor?). Legger meg i et hjørne for å gråte.

We're wild and on the run. Like the horses of the sun.

Fant ENDELIG et sted med Carhartt i dag. Så happy. Jeg synes disse luene er så kule og de er såå deilige å ha på seg. Jeg hadde egentlig lyst på orange eller gul, men de hadde bare blå og brun igjen. Whatever, jeg er kjempeglad. Har forresten begynt å bruke et pudder fra H&M som gjør at det ser ut som om jeg har gulsott. Det er så vanskelig å finne pudder som matcher hudtonen min. Jeg pleide å ha et fra Isadora som var kjempebra, men det har jeg brukt opp og det er over tre år siden jeg fikk det så jeg finner ikke den samme typen igjen. Jeg bruker egentlig ikke tre år på å bruke opp et pudder, men det lå i sminkebaggen min i to år og et halvt år før jeg begynte å bruke det. Det var en julegave. Jeg vet ikke hvorfor jeg snakker om pudder nå.

Moren min har fått helt ny smartphone med kjempebra kamera. Jeg er så misunnelig. Hun tok bilde av meg med den nye jakken min i går. Ser ikke ut som om det er tatt med en mobiltelefon i det hele tatt.

Og nå er det påskeferie! Så deilig. Jeg skal bare slappe av og sove hele tiden. Hva skal dere i ferien?

Teenage Queen

Kjøpte en ny jakke i dag! Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe noe, men jeg så den på Bik Bok og den var så søt at jeg bare måtte. Jeg har en seriøs greie for jakker. Får ikke nok av dem. Skulle helst hatt en parkas i alle mønstre og farger.

Jeg elsker fargen! Har blitt mye flinkere til å kjøpe mer farger. Jeg prøver å unngå å kjøpe svarte klær med mindre det er noe helt spesielt. Jeg har sikkert to av alle basisplagg i sort allerede. Jeg brukte forresten resten av klær-pengene mine på denne jakken så ikke noen flere klær før i April. Siden Desember har jeg gitt meg selv en viss sum penger til klær hver måned og det hjelper veldig på å ikke bruke for mye. Nå har jeg penger igjen på slutten av hver måned, i motsetning til før når jeg alltid endte opp blakk. Føler meg flink!

I helgen kjøpte jeg også en caps, fullstendig med et sånt gullfarget klistremerke som du aldri må ta av av en eller annen grunn. Jeg er ikke helt sikker på om jeg ser teit eller søt ut i den, men jeg kan uansett ikke bruke den før det blir mer sommerlig vær ute. Om jeg finner ut at den er teit kan jeg alltids donere den bort til en lokal femteklassing. Ble forresten kalt emo av en tiåring og gjengen hans på bussen for en stund siden, og når jeg så på han med "Hva sa du?"-blikket fikk jeg bare "That's right, bitch"-blikket tilbake. Barn nå til dags. Ingen respekt for de eldre. Tror forresten grunnen til at jeg fortsatt blir kalt emo selv om jeg kler meg relativt kjedelig er håret mitt. Stol på meg unger, om jeg hadde klart å farge dette håret noen annen farge enn svart hadde jeg gjort det. En dag når dere blir store og ødelegger håret deres med for mye bleking kommer dere også til å skjønne det.

We're gonna be friends

Untitled

Det er bare fire arbeidsdager igjen til påskeferien begynner. Gleder meg utrolig mye. Så er det April og bare tre måneder igjen til jeg slutter på jobben og tar sommerferie før skolen begynner. Det skal bli deilig. Jeg tror det går fort. Det føles som om 2013 akkurat har begynt, men det har egentlig gått fire måneder. Om fire måneder gikk så fort går nok tre måneder ganske greit også. Og nå blir det jo varmere. Jeg prøver å tenke positivt. Det har vært skikkelig skiftende vær her den siste uken eller så. Kaldt og snø den ene dagen og sol og varmegrader den neste. Heldigvis blir ikke noen snø liggende særlig lenge. Det går mot vår. Tenk positivt.

Untitled

Untitled

Har sett på The X-Files hele helgen og jeg liker det enda bedre enn jeg trodde jeg kom til å gjøre! Er så glad. Jeg merker at jeg blir mer og mer kresen på underholdning så når jeg finner noe jeg liker - og når det noe har hele ni sesonger og to filmer - så føler jeg meg veldig bra. Jo flere gode bøker jeg leser og jo flere gode filmer og TV-serier jeg ser, jo vanskeligere blir det å finne andre ting å like. Hver eneste gode bok setter liksom lista enda litt høyere. Det er en forbannelse.

Men jo, The X-Files. Anbefales. Jeg er halveis gjennom den første sesongen og jeg er helt hekta. Når jeg var liten fikk jeg aldri lov til å se på, men musikken fra introen gjør meg fortsatt nostalgisk for en tid da jeg bare var en liten unge på soverommet mitt mens foreldrene mine så på TV i stuen. Det er så merkelig hvordan det er. En dag er du liksom plutselig voksen og du tenker tilbake til da du var seks år gammel. Du husker liksom ikke hvordan det var å være seks år. Du bare husker det gjennom det andre har fortalt deg om hvordan du var, og noen ganger når du hører musikk eller lyder fra den tiden kan du bli tatt tilbake i noen få sekunder. Men alle glemmer hvordan det var å være seks år gammel. Før eller senere.

Untitled

Jeg har funnet ut at jeg aldri kan bli flyvertinne fordi jeg er for lav. Ikke at jeg har hatt noen stor drøm om å bli flyvertinne, men det er fortsatt litt trist at jeg aldri kan bli det. De sier du kan bli alt du vil, men det er egentlig ikke sant. Broren min er ferdig på videregående til høsten (det er litt trist at begge søsknene mine, begge yngre enn meg, blir ferdige på vgs før meg). Han skal bli konduktør på toget. Jeg synes det er utrolig kult. Jeg tror en slik jobb hadde passet for meg. Jeg er jo så glad i å bare dra fra alt uansett, hvorfor ikke gjøre det til en jobb? Men jeg vet ikke. Jeg merker at jo eldre jeg blir, jo mindre bryr jeg meg om hva jeg blir. Det er så klart ting jeg drømmer om å bli, men jeg prøver også å være realistisk. Og praktisk. En del av det å vokse opp er å skjønne at man ikke kan bli hva man vil. Det er litt trist, men det er ok. Du er ikke hva du jobber med. Du er alt det andre, ikke sant.

Untitled

Untitled

Venter forresten på to ting i posten, og jeg hater det. Det er verdt det når jeg først får tingene mine, men i mellomtiden må jeg sjekke hvor de er at all times samtidig som jeg lurer på hvor lang tid det kommer til å ta. Hver gang tar det ikke mer enn én, kanskje én og en halv uke, men hver gang tror jeg det kommer til å ta to måneder. Hater the US Postal Service. Har forresten gått med katteluen min hver dag siden jeg fikk den og jeg elsker den så mye. Så mye at jeg nesten klarer å fortelle meg selv at jeg ikke trenger en orange Carhartt lue. Jeg er så shopoholiker. Jeg tror jeg trenger rehab.

Untitled

♡ Pictures Of You - The Cure

Death Proof

Untitled

Jeg har skaffet meg Netflix og jeg er superfornøyd! Det er så mye bedre enn jeg trodde det skulle være! Jeg har både Amerikansk og Norsk bibliotek og det er så mye jeg har lyst til å se på at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg skaffet det først og fremst fordi jeg har planer om å se alle sesongene av The X-files, men det er sååå mye annet bra der også. Netflix, jeg tror du blir min nye bestevenn.

Untitled

Det er en uke til påskeferien og jeg gleder meg utrolig mye. Og når jeg skal tilbake på jobb er det blitt april allerede! Jeg kan nesten ikke tro det, alt går så fort. Jeg elsker det. Det kommer til å bli sommer og sommerferie før jeg vet ordet av det. Jeg håper at tiden stopper helt når sommeren kommer. At dagene blir skikkelig late og lange. Jeg gleder meg til den sommerfølelsen når huset er varmt og det er sol på gulvet og vinduene står oppe. Og jeg gleder meg til jeg kan gå uten strømpebukse ute. Det er en av de beste tingene med sommeren.

Untitled

Untitled

I går hjalp jeg en fra jobben med å bære noen ting inn i den nye leiligheten hennes. Jeg ble veldig nostalgisk siden leiligheten ligger to minutter unna huset jeg bodde i før jeg flyttet i sommer. Det røde huset. Jeg liker meg ganske godt her på Torød også, men når jeg er i Vestskogen føles det som om jeg er hjemme. Det er en helt annen følelse. Jeg er ikke så lei meg for at vi flyttet lenger, men jeg hadde flyttet tilbake til Vestskogen om jeg kunne. Jeg prøver å tenke positivt. Jeg har finere farge på veggene på rommet mitt, dette huset er større, det er mange fine trær i hagen. Det bare føles ikke som hjemme på en måte.

Untitled

♡ Sacrilege - Yeah Yeah Yeahs

You can't have peace without a war

Fikk denne i posten i dag! Jeg ventet i en måned på den, noe som var litt kjipt siden lue-tiden snart er over allerede. Men den er supersøt og jeg gleder meg til å ha den på i morgen! Du kan finne den og masse annet kult her. Jeg kjøpte den røde fløyelskjolen deres i fjor vinter og den er også kjempefin. Jeg fant nå ut at jeg kjøpte luen og kjolen på samme dag med akkurat ett års mellomrom (fjortende Februar). Nå er jeg fast bestemt på å kjøpe enda en ting fjortende Februar 2014 også.

Når jeg fikk luen i hånden så jeg at katten ligner utrolig mye på nabokatten som ble påkjørt da vi bodde i Vestskogen. Da ble jeg litt sentimental. Hun het Misty og hun var like mye hos oss som hjemme. Det var som å ha en katt til på en måte. Hun var så kjælen og fin og rar. Savner deg, Misty. Jeg blir skikkelig fort knyttet til katter. Om jeg hadde sett noen være slem mot en katt vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg hadde nok slått personen ganske hardt i hodet.

Nå skal jeg smårydde på rommet mitt. Jeg har vært flink til å ikke la det spinne helt ut av kontroll denne gangen! Så skal jeg se litt rundt på nettet etter en bok å lese på. Jeg har så lyst til å lese for tiden, men jeg vet liksom ikke hva. Jeg vil ha en bok å miste meg selv helt i. Kom gjerne med tips, men jeg er veldig kresen! Hva leser dere nå?

Nothing more gorgeous than a hundred dollar bill

Jeg fikk lønning i dag så jeg feiret - som vanlig - med å kjøpe nye klær. Kjøpte to nye kjoler og de er superfine. De har fått inn så mye kult på H&M nå! Vi fikk H&M Trend til Tønsberg i sommer, noe jeg ble skikkelig glad for. H&M Trend har de fineste klærne og det var alltid høydepunktet når jeg dro til Oslo. Nå som vi har det i hjembyen min har jeg mye finere garderobe enn jeg hadde før, haha. Og mye større garderobe siden jeg kjøper noe nesten hver gang jeg er der.

Denne er så utrolig fin. Jeg elsker fargen og jeg trenger virkelig noen kjoler i andre farger enn sort og burgunderrød. Elsker den! Gleder meg til å bruke den sammen med skinnjakken min.

Stoffet er skikkelig rart/kult. Så deilig å ta på.

Også denne da, som er dødskul! Den er ganske kort, men skjørtet er a-formet og whatever; det er vår! Det var ganske varmt i dag og helt blå himmel. Noe som passer perfekt siden kometen Pan-STARRS skal være på sitt sterkeste i kveld. Så se opp i kveld, særlig litt etter solnedgang, så får du kanskje med deg en komet.

You know I've got a taste for tonic and gin

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for tiden. Jeg har det bedre enn på lenge og tiden bare flyr forbi. Nå prøver jeg bare å henge med frem til sommeren. Frem til jeg slutter på jobben og tar sommerferie. Frem til jeg begynner på skolen igjen til høsten. Føler for første gang på lenge at fremtiden er åpen. At jeg kan gjøre alt og at det ikke er for sent. At jeg kan få en ny start om jeg vil og at jeg ikke er for gammel. Det er en god følelse. I det siste har jeg sett mye tilbake - noe som kanskje kom frem i dette innlegget - men ikke på samme måte som jeg har gjort før. Før trodde jeg at jeg aldri kom til å ha det så bra som jeg hadde det da jeg var 16-17, men nå begynner jeg å tro at jeg kan få det så bra igjen. Jeg må bare åpne meg og være modig. Ikke at jeg aldri kommer til å være trist eller sint noen gang igjen, altså. Dere har nok mange klageinnlegg å se frem til, hehe.

Jeg har sagt tidligere at sjakk er en seriøs affære der jeg jobber, men puslespill er liv eller død. I hvert fall for meg og en som heter Charlotte. På Fredag ble vi ferdige med det du ser på bildet over. 1500 brikker! Det var en ganske god følelse å legge på de siste fem-fire brikkene skal jeg si deg. Jeg måtte gråte litt da vi rev det fra hverandre igjen etter fem minutter. Jaja. Nå har vi begynt på dette:

Også 1500 brikker! Men heldigvis litt flere farger enn bare blåtoner.Bonus-Sammy.

♡ Never Let Me Go - Lana Del Rey

Every time I close my eyes it's like a dark paradise

Untitled

Jeg sitter ved skrivebordet i nattkjole og nylonstrømper og hører på Lana Del Rey. Her om dagen kurerte vi en baby for HIV, men det kunne jeg ikke finne noe om i Norske aviser. Det er mye viktigere å dele hver minste detalj om bruddet mellom to kjendiser. Noen ganger må jeg riste på hodet. Jeg tror VG og Dagbladet er tidenes verste aviser, men jeg leser dem hver dag allikevel.

mount ama

Jeg klarer liksom ikke beholde noen sammeheng når det kommer til klærne mine. Jeg liker så mange forskjellige ting og har så mange forskjellige klær at jeg føler jeg ser ut som en annen jente hver eneste dag. Jeg vil liksom være én ting, men så vil jeg være en annen ting også. Og jeg klarer ikke velge. Gjør det egentlig noe da? Jeg klarer egentlig ikke beholde noen sammenheng i noe annet i livet mitt heller. Når folk spør meg hva slags musikk jeg liker vet jeg ikke hva jeg skal svare for jeg liker minst én ting innenfor alle sjangre. Jeg vet ikke hva slags blogg jeg vil skrive og ingen av innleggene mine passer sammen. Jeg vil ikke si at jeg ikke vet hvem jeg er. Jeg vet jo det. Det er bare det at jeg er så mange forskjellige ting.

Untitled

Tiden går så fort nå. Jeg begynner på skolen i August og jeg slutter på jobben og tar sommerferie i Juli. Jeg kan ikke vente. Jeg kunne ønske jeg kunne skru på autopilot. At jeg ikke trengte å være i kroppen min hele tiden. Den dagen jeg dør håper jeg at jeg blir et spøkelse. Da kan jeg bare se verden eller ligge stille og bare gjøre hva jeg vil for alltid. Noen ganger har jeg bare mest lyst til å ligge stille og ikke tenke. Så lenge jeg vil. Kunne ønske jeg kunne skru av alt.

Untitled

Untitled

Jeg kjøpte nye tights i dag. Sånne gjennomsiktige med små prikker som jeg kjøper hver vår. Jeg ikke så på størrelsen og kjøpte XL. Det gjør egentlig ikke noe, sånn bortsett fra at de er nesten like lange som meg. Har ikke prøvd dem på enda, men tror jeg må dra dem opp til skuldrene. Jeg er alt for dårlig til å se på størrelsen når jeg kjøper klær. Det går stort sett fint, siden jeg kan bruke de fleste størrelser. Men jeg hater å kjøpe et plagg uten å prøve det og så finne ut at det ikke passer. Jaja, det er min egen feil.

Untitled

.--- . --. /  .--. .-. --- ...- -.. . /  ..-. .- -.- - .. ... -.- /  .- .- /  ... -.- .-. .. ...- . /  -. --- . /  -- . -. .. -. --. ... ..-. ..- .-.. .-.. - /  .... . .-. --..-- /  -- . -. /  .--- . --. /  -.- .-.. .- .-. . .-. /  .-.. .. -.- ... --- -- /  .. -.- -.- . /  ..-. .. -. -. . /  -. --- . -. /  -... .- .-.. .- -. ... . .-.-.- /  .--- . --. /  ... .. . .-. /  . -. - . -. /  ..-. --- .-. /  -- -.-- . /  . .-.. .-.. . .-. /  ..-. --- .-. /  .-.. .. - . .-.-.- /  --- --. /  ..- .- -. ... . - - /  .... ...- .- /  ...- .. .-. -.- . .-. /  .--- . --. /  -... .- .-. . /  -.- .-. -.-- .--. - .. ... -.- /  --- --. /  - . .. - .-.-.- /  -.. .- /  .--- . --. /  ...- .- .-. /  .- - - . -. /  .- .- .-. /  --. .- -- -- . .-.. /  ... -.- .--- . -.. -.. . /  -.. . - /  -. --- . /  -- . -.. /  -- . --. /  --- --. /  .--- . --. /  - .-. --- .-. /  .--- . --. /  .... .- .-. /  .--. .-. --- ...- -.. /  .- .- /  ..-. --- .-. - . .-.. .-.. . /  -.. . - /  - .. .-.. /  -. --- . -. /  .... . .-.. - /  ... .. -.. . -. .-.-.- /  -- . -. /  .--- . --. /  -.- .-.. .- .-. . .-. /  .. -.- -.- . /  ... -.- .-. .. ...- . /  -.. . /  .-. . - - . /  --- .-. -.. . -. . /  --- --. /  .--- . --. /  ... - --- .-.. . .-. /  ..- .- -. ... . - - /  .. -.- -.- . /  .--. .- .- /  -. --- . -. /  -. --- -.- /  - .. .-.. /  .- .- /  -.. . .-.. . /  -.. . - - . /  -- . -.. /  -. --- . -. .-.-.- /  .. ... - . -.. . - /  .-.. . ... . .-. /  .--- . --. /  .... .. ... - --- .-. .. . .-. /  -.. . .-.. - /  .- ...- /  ..-. .-. . -- -- . -.. . /  .--. /  .. -. - . .-. -. . - - . - /  --- --. /  .... . -- -- . .-.. .. --. .... . - . .-. /  --- --. /  .-.. . - . .-. /  . - - . .-. /  -. --- . -. /  -- . -.. /  -.. . -. /  ... .- -- -- . /  ..-. --- .-. - .. -.. . -. .-.-.- /  -. --- . -. /  ... --- -- /  -- . --. .-.-.- /  .--- . --. /  ...- . - /  .- - /  -.. . -. -. . /  .--. . .-. ... --- -. . -. /  . .-. /  -.. . .-. /  . - /  . .-.. .-.. . .-. /  .- -. -. . - /  ... - . -.. --..-- /  ..-. --- .-. /  .--- . --. /  - .-. --- .-. /  .. -.- -.- . /  .--. .- .- /  .- - /  -. --- . -. /  .... . .-. /  .. /  ...- . .-. -.. . -. /  .... .- .-. /  ...- .- . .-. - /  .- .-.. . -. . /  --- -- /  --- .--. .--. .-.. . ...- . /  -. --- . .-.-.- /  .--- . --. /  -- .- .- /  -... .- .-. . /  ..-. .. -. -. . /  -.. . --. .-.-.- /  - .. .-.. /  .--- . --. /  ..-. .. -. -. . .-. /  -.. . --. .-.-.-

Untitled

Us Against the World - Lana Del Rey

We've got our guns and horsesJeg fikk låne Ramones t-skjorten til Molly i dag! Den er så kul og jeg elsker fargen. Tror sytti prosent av klærne mine er vinrøde liksom. Av en eller annen grunn synes jeg den fargen er så fin på klær. Jeg krøllet håret igjen også, men denne gangen tok jeg mer hår på hver rull slik at krøllene skulle bli litt mer... slappe? Det er fortsatt utrolig mye sprett i dem da. Elsker å dra i en hårlokk og kjenne at den bare spretter tilbake liksom. Om du skjønner, haha. Kunne ønske jeg var født med krøller. Jeg har bittelitt bølger når håret er nyvasket, men de forsvinner med en gang jeg børster håret. <'3

I dag har jeg hørt på Ellie Goulding, vært på jobb, og spist sjokolade. Også fikk jeg en mail fra Platekompaniet som fortalte meg at The Sims 3: University ble sendt i dag. Jeg forhåndsbestilte det for en stund siden (jeg er ehm, litt fan av The Sims kan man si). Det beste med å forhåndsbestille noe er at det føles litt som om du får noe gratis, siden du har betalt for lenge siden når du får varen. Det er også bare litt under en måned til det nye Rilo Kiley albumet kommer. Mye å glede seg til!

Takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget forresten. Jeg har ikke svart på alle, men jeg satte pris på dem. Det er rart at så mange kjente seg igjen og at så mange på en måte gikk gjennom akkurat de samme forandringene som meg.

Helt til sist, her er et bilde av såret/blåmerket mitt akkurat nå. Jeg kan gå uten bandasje nå, men herregud så vondt det gjør hver gang jeg kommer borti det. Og det er kanskje ikke så rart. Jeg måtte bare ta bilde av det siden det ikke er hver dag man får et gigantisk blåmerke som er lilla, blått, gult, grønt og rødt samtidig. Dette er faktisk ikke det verste blåmerke jeg har hatt, men det er helt klart nummer to på lista. Det verste fikk jeg da jeg falt ned trappen i det gamle huset. Jeg har desverre ikke noe bilde av det, men det var som det over ganger ti og med mye mer lilla. Og jeg bryr meg forresten ikke om at jeg viser frem undertøyet mitt til bloggnorge, fordi hallo, YOLO.

♡ This Love (Will Be Your Downfall) - Ellie Goulding

Memory lane

Dette er et innlegg jeg egentlig har hatt lyst til å skrive lenge og i helgen fant jeg en haug gamle bilder på en ekstern harddisk i en skuff. Så hvorfor ikke nå! Her har jeg prøvd å oppsummere både meg selv og de syv siste årene gjennom gamle bilder av stygge hårfrisyrer, eyeliner, My Chemical Romance, forsøk på selvironi, og hårextensions verdt flere tusen kroner. For bare noen år siden hadde jeg ikke vist disse bildene til noen, men jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke lenger blir flau over gamle bilder. De er en del av meg og jeg synes det er fint å se tilbake på. Selv om jeg ikke alltid skjønner hva jeg tenkte på. NB! Om du har lyst til at jeg skal beholde et eneste snev av kulhet i dine øyne anbefaler jeg å ikke lese videre.På disse bildene er jeg tretten år gammel. Jeg synes det er litt morsomt at jeg har nesten samme sveis nå som jeg har på det første bildet i dette innlegget. Bortsett fra at det nå er litt lengre og at jeg har litt mer kontroll på luggen. Det er liksom blitt en full circle.Det var 2005 ok?! Jeg gikk for det meste i klær jeg hadde arvet fra kusinen min. Bik Bok ca. 2000? Folk spurte meg om de virkelig solgte slike klær på Bik Bok. Jeg er ganske sikker på at Bik Boks salgstall minket på grunn av meg det året. Bik Bok var nemlig en big deal når jeg var yngre. Om du ikke hadde klær fra Bik Bok var du ikke kul. Jeg tror det er derfor jeg handler så mye på Bik Bok i dag. Ble hjernevasket som ung. Egentlig synes jeg at jeg var ganske søt her, men så gjorde jeg noe forferdelig...

Jeg klipte av meg alt håret sommeren jeg fylte fjorten! Seriøst, på listen min over ting jeg angrer mest på er dette kanskje på topp fem. Tenk så langt hår jeg hadde hatt i dag om jeg bare hadde latt det være i fred! Men det blir verre...

Jeg farget det knall rødt... Dette koblet med mørkebrune øyenbryn og det faktum at jeg ikke visste hva sminke var gjorde at jeg så ut som et vrak. Legg også merke til jakken min, paraplyen, og den orange ryggsekken. Legg også merke til at søsteren min og broren min prøver å holde et smil imens jeg bare har gitt opp. Jeg ble tvunget med i dyreparken. Og ja, det er lov å le av dette.

På denne tiden hørte jeg ikke noe særlig på musikk, jeg hadde ikke noen ordentlige venner, og jeg passet liksom ikke inn noen steder. Men så!

Høsten 2007 var jeg lei av meg selv så jeg farget det nå litt lengre håret mitt lyst og jeg gjorde som de fleste andre femtenåringer i 2007: jeg begynte å høre på My Chemical Romance. Jeg begynte å få venner som likte samme type musikk som meg og jeg passet liksom inn for første gang i livet mitt. Her har jeg på meg bukser fra barneavdelingen på Kappahl fordi det var det eneste stedet de hadde rutete bukser. Du var the shit om du passet inn i dem. En av de få gangene høyden min har kommet til nytte. Jeg hadde også et ballerinaskjørt fra H&M i størrelse seks år. Jeg tror jeg hadde flere klær fra barneavdelingen enn noe annet på den tiden. Det og tusen t-skjorter med forskjellige band navn på.Her står jeg på Hove og venter på Panic! At the Disco.Så happy. Håret ble brunt igjen og jeg tuperte det ihjel hver dag.

Nille sto for mitt første møte med extensions. De var av plast eller noe sånt og ble helt ødelagte etter to-tre bruk. Bildet over er redigert i hjel forresten, men det er mammas feil. Og jeg hadde akkurat oppdaget eyeliner.


Fire bilder fra da emofeberen min var på sitt verste. Her er jeg blitt seksten år gammel. Legg merke til at jeg prøver å ta et kult og edgy bilde i speilet imens broren min leker med katten på sofaen i bakgrunnen. So hardcore. Jeg hadde også konstant sorte ringer rundt øynene fordi selv om jeg hadde oppdaget eyeliner hadde jeg ikke enda oppdaget sminkeservietter. Alexander, hvis du leser dette: hva så du i meg? Er nesten mer flau på dine vegne altså, haha.

Så farget jeg hele håret rosa! Jeg synes fortsatt det var dritkult og jeg kan ikke tro at jeg faktisk fikk det så sjokkrosa. Jeg er ganske sikker på at dette er grunnen til at håret mitt ikke lenger vil ta farge. Men det var verdt det. Jeg var den kuleste kid'n i gata. Dette var vinteren 2008/2009. Når våren kom bestemte jeg meg for at jeg skulle være scene queen.
Vil helst ikke dele hvor mye penger jeg brukte på å få håret mitt til å se slik ut. Jeg synes faktisk at jeg så bra ut når jeg ser tilbake på det nå. Når jeg tenker tilbake på de siste årene er det denne tiden jeg savner mest. Det var da jeg endelig begynte å føle meg sikker på meg selv og hvordan jeg så ut. Jeg gikk på Design & Håndverk og en klassevenninne lærte meg mye om riktige måter å sminke seg på, noe jeg desperat trengte. Isabell: du leser ikke dette, men du ruler. På denne tiden lot jeg ikke meg selv spise mer enn ett måltid om dagen noe som førte til at jeg mistet mesteparten av de ekstra kiloene jeg virkelig trengte å miste. Jeg vet at å la vær å spise ikke er den riktige måten å slanke seg på, men på en måte er jeg glad for at jeg gjorde det også.Briller uten glass i var ganske stort når jeg var sytten. Disse bildene ble tatt rett etter at jeg begynte på Service & Samferdsel, men jeg sluttet etter bare en måned og begynte å jobbe på Fretex. Der jobbet jeg fra September 2009 til Februar 2010. Her hadde jeg allerede begynt å tone ned stilen min en del, selv om jeg ikke var helt klar over det.

I November 2009 skjønte jeg at jeg ikke kunne ha extensions for alltid og at om jeg ville ha langt hår på ordentlig måtte jeg begynne å spare. Når jeg tok ut extensions'ene var håret mitt så mange forskjellige lengder og så tynt at jeg bestemte meg for å bare klippe mesteparten av. Jeg hadde en kort bob den vinteren.

2009 var over, håret mitt vokste kjempefort, og jeg tror alle skjønte at vi ikke var femten lenger og at det var på tide å legge vekk emostilen. Jeg bestemte meg liksom ikke, men det bare skjedde. Jeg begynte å kle meg mer normalt, jeg brukte ikke hårspray lenger, ikke noen tykk eyeliner, og musikksmaken begynte å endre seg. Jeg begynte også å skjønne at ikke alle kunne gå med alt og at noe av det beste du kan gjøre om du vil se bra ut er å finne ut hva som kler akkurat deg.Den sommeren husker jeg at jeg kjøpte en blomstrete kjole, en tynn grønn parkas, og en skulderveske i brunt skinn. Det er ikke så lett å bygge opp en hel garderobe på nytt (spesielt ikke en som har bestått av ballerinaskjørt, klær fra barneavdelingen, og band t-skjorter) og det er enda vanskeligere å finne ut av hva du vil ha i garderoben din og hva du ikke vil ha. Jeg hadde disse tre tingene jeg likte og jeg tror jeg bare begynte å bygge rundt dem. Det tok ganske lang tid før jeg klarte å skjønne at jeg ikke var klærne mine. At jeg kunne være konservativ og kjedelig i klesveien og fortsatt være en unik person. Noen ganger savner jeg å liksom høre til en "stil," men jeg synes også det er deilig å bare kjøpe det jeg synes er fint og la det være min stil.

Og her er jeg i dag! Jeg har forandret meg ganske mye. Noen ganger ser jeg meg selv i speilet og jeg prøver å huske at jeg en gang var en awkward jente med gutteklipp og orange ryggsekk. Det er liksom så langt unna. Og det er jo det. Seks år. Det er lang tid. Spesielt når man er ung. Jeg tror jeg skal være litt teit å avslutte dette med et bilde av meg som 13 ved siden av et bilde av meg i dag, som 20. Og en sang av et band som har betydd ganske mye for meg gjennom mitt relativt korte liv.

 Hvem var du for syv år siden og på hvilke måter har du forandret deg?

Mars
Jeg startet Mars med å rydde og vaske hele rommet mitt skikkelig. Det var på tide skal jeg si deg. Har hatt rullegardinen over vinduet tjuefire-syv bare så jeg skulle slippe å se hvor rotete det var. Men nå er det lyst og rent og ryddig igjen. Jeg bruker en grønnsåpe spray når jeg vasker og den gjør at alt lukter kjempegodt.

Jeg brettet sammen, hengte opp og sorterte alle klærne mine. Noe som tok hundre år, men nå er det i hvert fall lettere å finne ting. Så slipper jeg å ha på meg de samme fem antrekkene om og om igjen, haha. Jeg fikk hengt opp den hvite kjolen min igjen, som nå er ulykkeskjolen siden jeg mistet ti liter blod første gang jeg hadde den på meg. Ok da, overdriver, det var sikkert bare åtte.

Selvbilde i et skittent speil i en bruktbutikk. Kjøpte nesten en kassettspiller, men jeg var ganske sikker på at den var ødelagt. Charlotte fra jobben kjøpte et bilde og en tallerken med pandaer på da. Nå angrer jeg på at jeg ikke tok bilde av pandaene. Lover at de var søte. Spilte forresten sjakk på jobben i dag. La oss si at sjakk er en seriøs affære der jeg jobber og jeg prøver å unngå å spille siden alle andre er mye bedre enn meg. Det ble uavgjort i dag da. Etter bruktbutikkeventyr spiste jeg is på torvet og på bussen hjem var det kjempevarmt. Og det er helg! Første Mars har vært en god dag og jeg tror det betyr at resten av måneden også blir god. Hva har dere gjort i dag?

Nytt design forresten. Vi får se hvor lenge det blir, da. Har forresten lagt en fade-effekt på alle bildene mine, men det er bare å holde pilen over bildet for å se den "vanlige" versionen. Jeg har også gjort det slik at profilbilder i kommentarfeltet blir runde og ikke firkantede. Det ble kjempefint! Jeg begynte å interessere meg for bloggdesign rundt 2008-2009. Jeg begynte å lese en blogg som ikke hadde noen sidemeny - noe som var skikkelig mystisk og kult på den tiden - og et bilde av en storby som bakgrunnsbilde. På den tiden kunne jeg nesten ingenting om design og bare det å flytte på en sidemeny var store greier. Nå kan jeg ganske mye. Forresten, det er en artist som heter Greg Laswell som HELE tiden dukker opp på Top Artists-lista mi på Spotify. Enda jeg ikke aner hvem han er og aldri har hørt på musikken hans. Why??

♡ Birdy - The A Team

Young Blood


Jeg krøllet håret mitt i dag og derfor ser jeg ut som Herborg Kråkevik ganger ti på hodet. Noe jeg egentlig synes er fint, siden jeg liker stort hår og siden det virkelige håret mitt er helt flatt. Når jeg sover med hårrullene mine har jeg afro når jeg tar dem ut om morgenen. Noe som får meg til å se helt latterlig ut. Men så kommer jeg ut og krøllene legger seg litt ned og da blir det fint. Elsker forresten halskjedet jeg har på meg på disse bildene. Det gjør alt jeg har på meg mye finere med en gang. Og jeg klarte å gå med hvit kjole i dag uten å få den full av blod, haha. Blåmerket mitt blir større og større, men det ser litt ut som om jeg har blitt skutt og det er jo litt kult. Er positiv. En dag kan jeg vise frem dette arret til barna mine og si at jeg ble skutt, ikke sant.

Jeg hadde på meg joggesko i dag og jeg hadde helt glemt hvor komfortabelt det er. Og hvor lette de er i forhold til vintersko! Så deilig. Jeg gikk også med de nye solbrillene mine uten å se teit ut for det var kjempesterk sol og helt blå himmel. Og det smeltet masse snø! Solbrillene er forresten knall røde, men dere vet at jeg liker å putte grå filtere over alle bildene mine. Jeg har forresten blitt mye flinkere til å legge ut bilder av meg selv og tingene mine. Noe jeg synes er bra, fordi det er noe jeg alltid har sagt at jeg skal bli flinkere til. Jeg tar ikke fine bilder (jeg bruker bare mobilkamera, hehe), men det er mye gøyere å se tilbake på egne bilder. Dessuten er det sikkert fint for de som leser dette å vite at jeg ikke egentlig er en førti år gammel mann, hehe. Søsteren min var overbevist om at en av internettvennene mine egentlig var en førti år gammel mann og at alle bilder han viste meg egentlig bare var sønnen hans. Jeg og søsteren min delte forresten en sjokolade på bussen i dag og jeg spanderte en flaske Pepsi på meg selv. Party on guys.

Dark side of the moon

Akkurat nå sitter jeg på sofaen i pysjamas og føler meg miserabel. Ble angrepet og bitt av en hund som sikkert veide det samme som meg i dag. Såret har blødd i over en time nå og låret mitt verker veldig. Jeg hadde så klart på meg ny, helt hvit kjole og skjørtet er halveis dekket av blod. Hurra. Jeg må kanskje på legevakten for å ta stivkrampesprøyte, men vi skal vente å se litt. Dette er ikke en bra dag.^ Kjolen min. <'3^ Outfit, xo xo.

Take me back to beautiful England

Untitled

Hører på Coldplay og spiser Smash. Jeg har hatt fri i dag, men i morgen skal jeg tilbake på jobb. Helgen har vært veldig bra. På Lørdag dro jeg på kino og så Anna Karenina. Det er alltid gøy å dra på kino, men filmen skuffet litt. Jeg likte den, men den kunne vært mye bedre og visse skuespillere passet ikke inn i filmen i det hele tatt. På Søndag lå jeg på sofaen og så på The Hitchhiker's Guide to the Galaxy og natt til Mandag så jeg på Oscarutdelingen! Var mer eller mindre fornøyd med utdelingen i år. Jeg synes 2012 var et godt filmår. Favorittene mine var helt klart Les Misérables og Skyfall (Edit: Og The Hobbit!). Deres favorittfilmer fra i fjor?

Cholo

På Lørdag oppdaget jeg at jeg nå endelig får til å lage en fin dutch crown. Noe jeg ikke har fått til før på grunn av mangel på både hår og spenner. En dutch crown er når du fletter håret og så surrer flettene rundt hodet slik som dette. Jeg synes det er superfint. Og det er så deilig å sette opp håret nå og da. Det er også fint å flette partier ved ansiktet og så feste dem i bakhodet med langt hår under. Hvis du skjønner. Jeg er veldig dårlig på å forklare. Jeg liker fletter. Det er alt.

Untitled

Untitled

Mye av snøen har smeltet de siste dagene og i dag gikk jeg med joggesko ute. Februar har gått utrolig fort og det har vært en ganske god måned. Synes jeg i hvert fall. Vinteren er over om noen få dager. Det kan godt være minusgrader og det kan godt være snø, men Mars er første vårmåned. Det er vår. Vi kom oss gjennom vinteren. Til neste gang.

.

through veins

(Siden jeg aldri kan bytte et bakgrunnsbilde uten at noen vil se den store versionen. Here you go.)

We met with a goodbye kiss


Fikk denne i posten i dag! Det er en lommelerke jeg bestilte på Etsy i forrige uke. Hun jeg kjøpte den av var supersøt og sendte meg to håndlagde sigarettesker sammen med den. Alt sammen var så kult, spesielt lommelerken. Butikken hennes finnes her. Elsker å åpne postkassen og finne en pakke. Jeg venter på to ting til fra Etsy. En lue og et par solbriller. Jeg handler ganske mye på nettet, men det meste jeg kjøper er ganske billig siden tollgrensen i Norge er på kun to hundre kroner. Jeg går ikke over den med mindre det er noe veldig spesielt. Kanskje er det best slik, haha. Jeg har veldig liten dømmekraft når det kommer til internettshopping. Spesielt midt på natten. Handler dere mye på nettet?

Før jobb i dag var jeg innom apoteket og kjøpte en lipgloss som liksom skal gjøre leppene dine større (jeg har nemlig ingen overleppe, hehe). Det føles som om ansiktet mitt brenner når jeg har den på, men jeg synes faktisk jeg fikk litt større lepper. Ikke så mye som jeg hadde ønsket, men man kan ikke forvente mye av en lip gloss. Jeg har litt lyst til å forstørre leppene, men a) jeg vil leve med meg selv og b) jeg har ikke råd uansett.

Jeg har fri på Mandag, noe som passer helt perfekt. Ikke bare blir det langhelg, men det er dagen etter Oscar-utdelingen! Da kan jeg være oppe hele natten helt uten dårlig samvittighet. Hurra!

Burning desire

Har genser med katter på. Elsker den. På bildet over prøver jeg å se kul ut mens jeg viser den frem. Det at jeg står på kjøkkenet mitt og det faktum at jeg ikke har børstet håret på en stund trekker litt ned. Men genseren er fin. Har forresten byttet ut knallrød leppestift med knallrosa leppestift. Har fått vite at jeg kler det, men vet ikke helt om jeg tror på det. Jeg sov kun to timer før jobb i dag. Jeg var for opptatt med å se på film. Jeg så Thirteen om igjen. Jeg bruker mye tid på å se filmer jeg allerede har sett om igjen, når jeg egentlig kunne sett nye filmer. Du vet. Jeg er dronningen av nostalgia. Til tross for bare to timer søvn føler jeg meg ganske bra. Men jeg tror ikke det blir noen hverdagskost. Bloggen min har ingen mål eller mening lenger, forresten. Men det gjør ikke noe egentlig. Har jo fin genser og alt.

Alina Devecerski

Anbefaler alle å høre på Alina Devecerski. Hun synger på Svensk, har lilla hår, og jeg synes hun er kjempekul. Det er alt. I dag har jeg gått i pysjamas og ryddet på rommet mitt. I morgen skal jeg på jobb og jeg er egentlig OK med det. Jeg skal lage en Beastie Boys t-skjorte og jeg har lovet kollegaene å spå dem i tarotkort. Ting går bedre. Dessuten er Februar snart over og da begynner Mars. Da er det vår. Uansett hva.

Teenage Kicks

Tok bilder av meg selv i prøverommet på H&M i dag. Hva har jeg blitt? Jeg har hatt sideskill en liten stund nå og jeg liker det. Vet ikke helt om det er fordi jeg faktisk kler det eller om det er fordi jeg er så vandt til å se meg selv med lugg at all forandring ser kjempebra ut. Det er uansett mye lettere å ha sideskill. Jeg trenger ikke vaske håret hver eneste dag lenger (det er ikke bra for håret!) og det er mye lettere å få den til å ligge rett. Liker det. Selv om jeg sikkert kommer til å gå tilbake til lugg om omtrent ett og et halvt år. Har funnet ut at jeg pleier å bytte mellom sideskill og pannelugg med ett og et halvt års mellomrom.

Fikk denne koslige kommentaren i dag. Jeg må innrømme at jeg ikke aner hvem "Bunny" er, men det er kanskje hun som hadde denne bloggadressen før meg. I tilfelle det er flere Bunny-fans der ute som nå hater meg kan jeg opplyse om at Graveyard Girl er favorittsangen min av bandet M83. Tror ikke Bunny har noen patent på det og tviler også sterkt på at hun var den første til å bruke det. (Edit: Har nå funnet ut at Bunny er en YouTuber(?). Må også påpeke at jeg brukte navnet GraveyardGirl som brukernavn på Spotify FØR hun registrerte seg på YouTube så egentlig er det vel hun som hermer etter meg? Det er seriøst teit!)

Må virkelig begynne å finne mer spennende ting å blogge om forresten. I det siste har det blitt mange mobilbilde-innlegg. Det er mest fordi jeg egentlig ikke har nok å snakke om til å fylle et "vanlig" innlegg. Kanskje jeg bare ikke burde blogge når jeg ikke har mye å si?

White shoes

Jeg har kjøpt nye sko! Digger dem, de er så fine. Jeg synes hvite sko er noe av det kuleste som finnes. Det blir sikkert et helvete å holde dem rene, men heldigvis er de lette å vaske med våtservietter. Jeg kjøpte også en mørkegrå hettegenser og en svart genser med nagler på fra H&M. Shopping! (Jepp, jeg lagde et nytt innlegg for å fortelle om de nye skoene mine. Og jeg skal bli mobilbildeblogger på heltid.)

Take me to Paris

I dag var jeg på Haugar Kunstmuseum for å se på Rose Wylies kolleksjon. Synes bildene hennes var kjempekule. Spesielt med tanke på at hun er nesten åtti år gammel. Jeg så også på Munch by Warhol igjen. Fortsatt min favorittsamling. Elsker Warhol, elsker Munch, og det er aller kulest sammen. I gavebutikken fant jeg vinylen på bildet over (som ikke er blurry forresten, det er slik forsiden ser ut). Har ikke fått hørt på den enda, men ifølge nettsiden til Espen Gleditsch er det "Rorschach's inkblot test converted to sound waves." Noe som høres skikkelig creepy og kult ut. Dessuten finnes det bare nitti stykker og min er nummer trettifire. Nummerert vinyl gjør alltid at jeg føler meg som en del av en hemmelig klubb.

Jeg hadde min første privattime i matte i går. Det gikk faktisk veldig bra. Tror ikke det blir så ille. Selv om jeg ligger skikkelig etter. Husker også vagt at jeg bestilte et par heart shaped sunglasses klokken halv to i natt. Og på Torsdag har jeg fri, fri, fri! God uke.

Star Spangled Danger

Untitled

Hører på Lana Del Rey. Jeg har en samling på omtrent femti-seksti unreleased Lana-sanger. Og det er fortsatt ikke alle som finnes. Det har blitt til en hobby å finne dem. Denne Søndagen har gått sakte. Det har vært veldig deilig. Føler alltid at helgen går alt for fort. I dag har vi bakt fastelavensboller. Jeg liker ikke fastelavensboller så jeg spiste dem uten krem. Jeg liker krem sammen med frukt og i bløtkake, men ikke noe annet.

Untitled

Jeg fikk en ny jakke av mamma i går. Hun hadde egentlig kjøpt den til lillebroren min, men den var for liten til han så jeg fikk den istedet. Det er en helt vanlig grønn parkas, men jeg synes den var fin. Gratis jakke! Er det en ting jeg egentlig savner veldig lite fra da jeg var liten var å ikke kunne kjøpe mine egne klær. Det er nok det aller beste med å bli stor og tjene egne penger. Du kan bruke dem på hva du vil. Jeg gikk på en barneskole med veldig stort klespress og når jeg var mindre hadde vi ikke så veldig god råd - noe jeg forstår og forsto så klart - så mesteparten av klærne mine var arvet fra kusinen min eller kjøpt på butikker som ikke var "godkjent." Jeg slet en del med å passe inn på grunn av det og folk spurte; "kan du ikke bare kle deg mer normalt?" En av de jentene i den populære gjengen er nå sjef på Bik Bok så vidt jeg vet. Jeg tror det var meant to be. Uansett, jeg pleier å si at jeg egentlig har realisert alle drømmene jeg hadde som barn allerede. Da jeg var elleve ønsket jeg meg alle The Sims spillene og masse klær fra Bik Bok. Gjett hva jeg har nå?

Untitled

I morgen begynner jeg med privattimer i matte. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men jeg vet at det er nødvendig. Jeg kan ingenting forbi enkel addisjon. Jeg bare klarer ikke forstå noe av det. Jeg begynner på skolen igjen til høsten så jeg er nødt til å gjøre noe. Så jeg ikke stryker totalt i matte. Jeg gleder meg forresten til å begynne på skolen igjen. Men jeg er også nervøs. Jeg håper jeg klarer det nå. Jeg har liksom vært seksten i fem år. Jeg kommer meg aldri videre.

Untitled

"I go to sleep alone, and wake up alone. I take walks. I work until I'm tired. I watch the wind play with the trash that's been under the snow all winter. Everything seems simple until you think about it. Why is love intensified by abscence?"

Untitled

Untitled

Jeg er så nostalgisk. Når jeg er i situasjoner pleier jeg å tenke at jeg en dag kommer til å se tilbake på dette og savne det. Selv om jeg ikke nyter det spesielt der og da. Kanskje jeg bare er overemosjonell. Det er så mange sanger, bøker og lukter som jeg forbinder med fortiden og følelser og årstider. Jeg tror jeg ligger et halvt år etter alle andre inne i hodet mitt. Hvis det gir noen mening. Jeg lever liksom aldri her og nå. Ikke egentlig.

Untitled

Flame-coloured paradise

CULT

Hører på Patti Smith Group. Innså i dag at jeg har vært på Facebook i nesten fire år. Hvor blir tiden av? Jeg er egentlig ganske likegyldig til Facebook, men jeg synes fortsatt det er rart at jeg har vært der så lenge. Jeg synes det er enda rarere at folk faktisk kan bli avhengig av Facebook! Hva er det å bli avhengig av? Jeg gidder aldri å lese andres statuser og jeg tror jeg oppdaterte min egen tre ganger i fjor. Jeg er bare innom for å sjekke om jeg har fått meldinger nå og da. Nå er jeg sikkert ikke gjennomsnittsbrukeren da.

Untitled

I morgen tror jeg at jeg skal krølle håret og ha på hvit kjole. Det er Fredag! Jeg synes den siste uken har gått helt utrolig fort. Bortsett fra at det har kommet en del snø har det vært ok vær også. Ikke superkaldt. Bortsett fra på Tirsdag da jeg og noen andre fra jobben dro og akte. Da var det alt for kaldt. Jeg hadde bare tynn bukse og tynn militærjakke. Jeg er aldri forberedt på disse tingene. Det tok et par timer før jeg ble ordentlig varm igjen. Det verste med at det er kaldt er at jeg også blir utrolig sulten. Spiste en hel tallerken med appelsin i dag. I regret nothing. Det var supergodt.

Untitled

Untitled

"Why is it always so difficult to memorize the dreams that we have during the night? They usually quickly escape out of our minds as if they were sneaking away and hiding the traces. If we could believe that thoughts find materiality then also our dreams might have the material shape as well. Then where do they actually disappear? Might they be stored somewhere? They can visit our minds several times per night, and often they just slip by barely touching our consciousness for a short while."

Untitled

De siste to ukene eller så har jeg gjort vane av å sove et par timer på ettermiddagen når jeg kommer hjem. Det høres ut som en dårlig idé, men jeg synes faktisk det har vært veldig godt. Jeg orker mer om kvelden og jeg er ikke trøtt om morgenen. Det er så fint å kunne være litt ekstra lenge oppe om natten. Så kan jeg se film og spille videospill og bare gjøre hva jeg vil helt alene en liten stund. Jeg så John Dies At The End filmen på Onsdag, siden jeg er ferdig med bøkene. Likte den så godt at jeg tror jeg må se den en gang til i helgen. Selv om det var kjipt at de tok vekk omtrent sytti prosent av innholdet i boken. Men alt i alt kunne det vært verre. Når det kommer til fra-bok-til-film kunne det gått mye, mye verre.

Untitled

Det er enda godt at det ikke går an å endre bloggadressen sin på blogg.no, for da hadde jeg sikkert byttet tre ganger i uken. Anbefaler forresten alle med Firefox å innstallere AdBlock. Alle sidene jeg besøker ser tusen ganger bedre ut uten reklame. Og null pop-up vinduer! Dette har vært et veldig ubrukelig innlegg. Sponset av AdBlock.

Hail to whatever you found in the sunlight that surrounds you

 

 

Har akkurat forhåndsbestilt det nye Rilo Kiley albumet! På vinyl! Har ikke gledet meg så mye til noe på veldig lenge. Har ventet på dette siden sikkert totusenogni. Og det ser ut som om både About The Moon og Draggin' Around er med. Skal gå og gråte av glede nå.

Fear and loathing

Hører på U2. Håret mitt begynner å bli ordentlig langt igjen og jeg har begynt å gå med sideskill. Jeg liker å dra fingrene gjennom luggen og ned gjennom håret. Den siste uken har vært OK. Jeg tror jeg har bestemt meg for å begynne å prøve. Det siste året eller noe sånt har jeg ikke hatt lyst til å gjøre noe annet enn å ligge helt stille i mørket og ikke gjøre noe. For noen uker siden satt jeg i en kinosal og hørte Anne Hathaway synge I Dreamed A Dream. Akkurat da følte jeg at den sangen kunne vært skrevet av meg. Jeg er så lei av å vente på at mennesker som allerede har gitt meg opp skal komme tilbake til meg. Jeg tror jeg begynner å innse at jeg aldri betydde like mye for dem som de betydde for meg. Story of my life.

Det har skjedd ting i livet mitt som gjør at jeg ikke lenger klarer å stole på andre. Spesielt ikke nye mennesker. Jeg tror automatisk at alle har en eller annen skjult agenda. At ingen tar kontakt med meg bare fordi de vil bli kjent med meg. Jeg er hyggelig mot alle jeg møter, men jeg holder dem på en trygg avstand. Jeg smiler og er glad, men jeg lar ikke noen vite noen detaljer. Selv her er det ting jeg ikke tør å dele. Som jeg aldri kommer til å dele med noen fordi de få jeg har delt det med har endt opp med å svikte meg. Jeg er så ung, men jeg føler meg så gammel. Som om de siste fem årene har vært hundre år. Jeg skjønner ikke hvordan så mange hendelser og følelser kan pakkes inn i fem små år. Og nå er jeg sliten.

For litt over fem år siden farget jeg håret mitt blondt og bestemte meg for å prøve. Det var enten det eller å ta livet av meg selv. Nå er jeg der igjen. Er det noe jeg har blitt god på er det å transformere meg selv. Droppe alt og bare starte på nytt. Jeg tror jeg må ha vært en kameleon i mitt forrige liv. Håret mitt vil ikke lenger ta farge, men en sideskill og en ny jakke får holde. With or without you.

http://open.spotify.com/track/4PYuPoNfBHN0I8LMKN7Ued

I'm taking far too many chances on these less than idealistic romances

 


Untitled

Akkurat nå sitter jeg og leser i This Book Is Full Of Spiders mens en YouTube video går i bakgrunnen. Jeg klarer ikke konsentrere meg om å lese hvis det er helt stille rundt meg. Jeg konsentrerer meg aller best om jeg har stemmer i bakgrunnen. Musikk distraherer meg og stillhet gjør meg urolig. Som regel leser jeg på sofaen i stuen med TV og mennesker rundt meg, men om kvelden er YouTube min beste venn. Jeg har litt over femti sider igjen av TBIFOS - oppfølgeren til John Dies At The End, forresten - og jeg blir nok ferdig i løpet av kvelden. Jeg føler meg, ikke for første gang, som om jeg er i ferd med å miste min beste venn. Å lese en god bok er så fint, men å bli ferdig med den er noe av det verste.

.

I det siste har jeg hørt masse på The XX på vinyl. Av en eller annen grunn høres XX utrolig bra ut på vinyl. Lydkvaliteten på akkurat det albumet er helt fantastisk. Dessuten er det så fin og beroligende musikk. Jeg elsker atmosfæren. Akkurat nå er rommet mitt helt ryddig, etter at jeg endelig tok meg sammen og bestemte meg for at jeg måtte rydde. Det er deilig. Nå må jeg bare skrive ferdig alle brevene jeg skulle ha skrevet for lenge siden. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så treg. Jeg tror det er vinteren. Den siste uken har vært ganske bra. Ikke så mye snø og sånn passe varmt. I morgen er det meldt snø igjen. This is why we can't have nice things.

Untitled

Siden sist har jeg skaffet meg en Joy Division t-skjorte og en militærjakke. Elsker jakken så mye. Har ønsket meg jakke med militærmønster siden i sommer. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har kjøpt en før nå. Jeg har så mange jakker, så jeg må alltid tenke meg om skikkelig lenge før jeg kjøper en ny. Jeg får dårlig samvittighet på en måte. Men jeg bruker jo jakke store deler av dagen min hver eneste dag, så hvorfor er det så dumt å ha mange? Sier jeg til meg selv i hvert fall. Jakken er uansett superfin. Siste klesplagget du kjøpte?

Untitled

Untitled

"The size and age of the Cosmos are beyond ordinary human understanding. Lost somewhere between immensity and eternity is our tiny planetary home. In a cosmic perspective, most human concerns seem insignificant, even petty. And yet our species is young and curious and brave and shows much promise. In the last few millennia we have made the most astonishing and unexpected discoveries about the Cosmos and our place within it, explorations that are exhilarating to consider. They remind us that humans have evolved to wonder, that understanding is a joy, that knowledge is prerequisite to survival. I believe our future depends on how well we know this Cosmos in which we float like a mote of dust in the morning sky."

*

Tror jeg skal ta igjen litt Supernatural og lakke neglene mine svarte før jeg legger meg. Og forresten, det er blitt Februar siden sist vi snakket! Håper denne måneden blir bra. Gleder meg vilt til Mars.

Untitled

To steg från paradise

~

Har sunget på Les Misérables soundtracket så høyt at jeg har vondt i halsen sammen med Molly. When the beating of your heart echoes the beating of the drums. Nå hører jeg på Håkan Hellström og lurer på hva jeg egentlig hadde tenkt til å blogge om i dag. De siste to dagene har ikke vært så fryktelig kalde og i morgen er det faktisk meldt sol og hele fire varmegrader! Jeg har gått i skinnjakke og hvit kjole. Om natten har jeg sovet med en trillion rosa hårruller i håret. Håret blir krøllete, vilt, og sikkert ti cm kortere. Og når du drar i dem spretter de tilbake etterpå. Superfint. Jeg synes krøller er noe av det fineste som finnes. Kanskje fordi håret mitt naturlig er slett. Man vil alltid ha det man ikke har selv.

Untitled

Alison

På Lørdag skal jeg i bryllup for aller første gang! Jeg gleder meg noe helt vilt. Jeg kjenner ikke de som gifter seg personlig, men jeg skal hjelpe til å fotografere både under og etter bryllupet. Noe som betyr at jeg får se vielsen og alt. Det blir supermoro. Jeg har hatt lyst til å dra i bryllup så lenge jeg kan huske. Ting som bryllup, hvite kjoler, og filmen Titanic bringer alltid frem min indre jente.

Untitled

Untitled

Det er så mange ting jeg vil skrive ned og snakke om, men det blir for mye til å kategorisere og alt for mye for ett enkelt blogginnlegg. Når jeg skal hjem fra jobb pleier jeg å ta skolebussen som går bak den gamle ungdomsskolen min. Borgheim Ungdomsskole. Det er rart å være der sammen med alle elevene. Jeg er så mye eldre enn dem og så mye eldre enn jeg var den gangen. Det er først da det går opp for meg hvor mye forskjell det er. Jeg kunne ønske jeg kunne dra tilbake. Så mye at det er vanskelig å se fremover. Men jeg har det bra tror jeg. Når jeg sitter på bussen hører jeg på enkle kjærlighetssanger og jeg føler meg bra. Februar begynner på Fredag. Den siste vintermåneden og den korteste måneden i året. Våren virker så langt unna nå, men vi kommer oss dit. På en eller annen måte. To steg från paradise. And when you wake up, it's true. You are part of a brand new world.

Untitled

Untitled

http://open.spotify.com/user/graveyardgirl/playlist/6oP1t0b0WrUxD0zQigRWYA

Diamonds & Guns

Untitled

Siste dagen i helgen og jeg ønsker for sikkert hundrede gang at den kunne vare for alltid. Jeg har omtrent seksti sider igjen i John Dies At The End og jeg har akkurat bestilt This Book Is Full Of Spiders. Før jeg begynte sa jeg til meg selv at jeg ikke kom til å lese bok nummer to, siden jeg egentlig misliker serier. Nå skjønner jeg at den første boken ikke er nok. Jeg har funnet igjen lesegleden. Om jeg skal være helt ærlig har den egentlig vært borte siden Oktober. Det føles godt å kunne miste seg selv i en bok igjen. Hva leser dere nå?

Book Of Maps

Roxane @FORD Maquillage : mademoiselle MU

I går dro jeg ut - til tross for at det snødde helt vilt - og kjøpte det nye Razika albumet på vinyl! Da jeg tok det ut oppdaget jeg at vinylplaten var hvit, noe som førte til at jeg hoppet opp og ned i glede i et par minutter. Jeg har ønsket meg en hvit vinyl veldig lenge. Hvit vinyl er det fineste jeg vet om. Albumet er forresten veldig bra og veldig Razika-ish. Digger det.

Untitled

Jeg og Molly så Water For Elephants i går kveld. Jeg likte den veldig godt, selv om jeg stort sett liker alle filmer jeg ser med Molly. Hun er god på å få meg til å le. Jeg tror vi skal se en film sammen etterpå også, men jeg vet ikke hvilken enda. Jeg har også planer om å lese, spille The Sims 3, surfe internett, og spise middag. Jeg får aldri tid til alt sammen. Jeg har egentlig ikke noe stort ønske om å ha mange venner og å gå ut hver kveld. Jeg tror ikke jeg trenger noen andre for å være den personen jeg vil være og for å gjøre det jeg vil gjøre. Jeg ønsker bare å ha tid til alt jeg har lyst til å gjøre. Er det ikke det alle ønsker seg egentlig? Tid. Noen ganger tenker jeg at det er helt vilt at det bare er bestemt at vi skal gå på skole, jobbe, kjøpe, betale. Hvem har egentlig rett til å bestemme sånt. Vi kan ikke forandre det så klart. Vil vi i det hele tatt forandre det? Men det er fortsatt vilt. Noen ganger slår det meg at vi er så heldige som er her. Vi er en så stor usannsynlighet i et usannsynlig univers og vi bruker livene våre på å se på TV og jobbe og drikke oss så fulle at vi glemmer alt. Det virker så dumt. Men det er alt vi har.

How she spends her mornings 15/52

Untitled

Nå gjenstår bare ett spørsmål. Hva skal jeg spise til middag?

Children Of The Bad Revolution

Untitled

Everything I want I have. Money, notoriety and rivieras. Jeg sitter med hårfarge i håret og hører på Lana Del Rey. I dag kjøpte jeg isbitformer formet som pistoler. Definitivt noe av det kuleste jeg har sett. Jeg elsker rare isbitformer. Jeg har også noen med kirsebær, som jeg brukte hele tiden i sommer. Sommeren totusenogtolv var Lolita, Lana Del Rey og kirsebærisbiter. Det var en god sommer. En av de beste på lenge. Jeg kunne ønske den aldri endte. Jeg har ikke vært på jobb siden Tirsdag og det har vært utrolig deilig. Jeg har bare lest, hørt på musikk, spilt videospill og gått i pysjamas. Også har jeg grått en hel del. Jeg trengte en pause og jeg føler meg bedre nå.

like I love the stars (317/365)

På Tirsdag begynte jeg å lese John Dies At The End av David Wong. Jeg liker den utrolig godt. Mer enn jeg har likt en bok på veldig, veldig lenge. Jeg tror jeg var på side ti da jeg begynte å få den kriblende følelsen i kroppen som sier meg at dette blir en bra bok. Og jeg hadde rett. Det er en av de morsomste, ekleste og mest spennende bøkene jeg har lest på en god stund. Jeg gleder meg veldig mye til å lese ferdig denne. Selv om jeg også gruer meg til den tomme følelsen som kommer når en skikkelig god bok er ferdig.

it's a big world

Untitled

Untitled

Jeg byttet forresten tilbake til et gammelt design fra den gamle bloggen. Jeg elsker dette designet så mye. Det er rent, men også superfint. Jeg tror nok bloggen kommer til å bli sånn som dette en stund. Jeg tror også jeg har bestemt meg for å bli på denne adressen. Jeg har flyttet alle bloglovin'-følgerne mine og jeg vet ikke... det bare føles riktig. Det er en ny æra. Vi kan gjøre hva vi vil.

Untitled

https://www.youtube.com/watch?v=C_TKwNw7pbQ

Highwire Poetry

dresses

Jeg hører på The Cure og drikker juice. Jeg prøver å få helgen til å vare så lenge som mulig, men den blir allikevel aldri lang nok. I kveld skal jeg se Stanley Kubricks Lolita og i morgen skal jeg og Molly kanskje på kino å se Les Misérables. Jeg gleder meg til begge deler. Jeg har begynt å finne litt glede i film igjen, etter å ha vært uinspirert lenge. Det går i perioder med meg når det kommer til inpirasjon. Noen ganger vil jeg ikke gjøre noe annet enn å ligge stille. Andre ganger ser jeg nye filmer, finner ny musikk. Tegner, skriver, tenker. Når jeg virkelig tenker føles det som om jeg har gått uker uten å tenke i det hele tatt. Det er som om noe liksom "vekker" meg, og det kan være nesten hva som helst. Siden jeg egentlig ikke har noen venner eller noe sånt, er det kunst som gjør livet mitt spennende. Og kunst kan være så mye forskjellig.

Untitled

"Among other things, you'll find that you're not the first person who was ever confused and frightened and even sickened by human behavior. You're by no means alone on that score, you'll be excited and stimulated to know. Many, many men have been just as troubled morally and spiritually as you are right now. Happily, some of them kept records of their troubles. You'll learn from them - if you want to. Just as someday, if you have something to offer, someone will learn something from you. It's a beautiful reciprocal arrangement. And it isn't education. It's history. It's poetry."

Untitled

Untitled

tears are the words our heart cannot express.

Jeg tenker på alle bøkene jeg har lagt bak meg. Jeg kjenner dem så godt. Jeg kjenner dem ut og inn. Så tenker jeg på alle bøkene jeg kommer til å lese. Som jeg ikke vet noe om. Som jeg ikke vet hva heter engang. Men en dag kommer de til å være i fortiden og jeg kommer til å kjenne dem som gamle venner. Litt som med nye klær. Når du kjøper en ny genser føles den fremmed, ny og ikke-deg. Så blir den en del av garderoben din og du tenker ikke over det. Det er det som er så fantastisk med bøker. Det kommer aldri til å ende. Millioner av bøker er allerede skrevet og millioner av bøker kommer til å skrives. Man kan aldri lese alle, men man trenger aldri å lete lenge etter en bok å lese heller. Det er så fint.

Untitled

Tjueåttende Desember totusenogelleve skrev om jeg alle de ensomme menneskene og alle menneskene som er akkurat som deg eller meg og hvor fint det hadde vært om vi bare kunne finne hverandre. Det er rart å lese gjennom arkivet mitt for jeg finner tanker jeg har tenkt før, men som jeg har glemt for lenge siden. Det hadde vært fint om vi bare hadde en måte å finne alle de menneskene som er like oss selv på. Og om alle vi som er ensomme bare kunne bli kjent med de andre som er ensomme. Hvorfor kan ikke verden være litt sånn?

Gods and Monsters

-

Hei! I dag har vært en ganske grei dag, sånn bortsett fra at det har vært så kaldt at jeg trodde jeg skulle fryse ihjel et par ganger. Jeg ble faktisk sendt hjem fra jobben fordi det var for kaldt der. På vei hjem var bussen forsinket så da måtte jeg vente tjue minutter i ti minusgrader. I nylonstrømper. Jeg lærer aldri. Det tok sikkert en time før jeg ble varm igjen når jeg endelig kom meg hjem. I morgen tror jeg at jeg må ha på meg bukse. Sukk. Jeg tar på meg den fine sennepsgule genseren for å kompensere.

A. Jasnowski

Jeg har brukt mesteparten av dagen på å spille det nye Devil May Cry spillet sammen med broren min. Devil May Cry-serien er antagelig de beste videospillene jeg vet om. Jeg vet ikke hvorfor, men noe ved dem har alltid inspirert meg utrolig mye. Jeg tror at hvis jeg noen gang klarer meg som popstjerne må jeg lage et helt konseptalbumt vagt inspirert av Devil May Cry. Noe med disse spillene bare klikker med meg, uten at jeg helt kan forklare hvorfor og hvordan. Men nå har hele serien startet på nytt igjen, noe jeg ikke skjønner i det hele tatt. Jeg vet at de fleste av dere ikke spiller så mange videospill, men det er som om noen andre skulle skrive om og gi ut favorittboken din på nytt. Eller en skikkelig dårlig filmremake som overser alt som var bra med originalen. Vi kjøpte det uansett, uten at vi helt vet hvorfor. Jeg må innrømme at det ikke er så ille som forventet. Det er ganske morsomt å spille og jeg liker historien litt også. Det er bare så synd at de måtte kalle det Devil May Cry når det ikke er et Devil May Cry-spill! /rant over.

Donnie Darko

Untitled

Jeg kjøpte to nye vinyler i dag (Patti Smith og Bright Eyes!) og Infinite Jest av David Foster Wallace kom i posten. Den er skikkelig tung og er på over tusen sider, men jeg er egentlig ikke skremt. Jeg vet bare ikke om jeg skal lese den eller Blond av Joyce Carol Oates først. Livets dilemma. Først og fremst burde jeg egentlig skrive svar til alle brevene som ligger på skrivebordet mitt. Jeg beklager altså. Det kommer, jeg har bare hatt null motivasjon i det siste.

Verónica

Jeg har prøvd å skrive noe ordentlig her, men jeg får det ikke til. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer bare ikke åpne meg. Det er så mange ting jeg aldri har fortalt til noen og det tærer på meg. Det er ingen som vet hvordan ting egentlig er. Hvordan livet mitt egentlig er. Det er rart hvordan du kan lyve folk i ansiktet og om du gjør det riktig kommer de til å smile, nikke, og bekrefte det du sier. Jeg kunne ønske jeg ikke var så flink til å holde hemmeligheter. Noen ganger hater jeg meg selv så mye at jeg tror jeg kunne drept meg selv. Men jeg er ikke sterk nok til det.

Untitled

Ever since you came through my bedroom door I've been a wildchild.

Ceremonials

Jeg kjøpte en rosa parykk i dag! Egentlig bare fordi jeg så den og fordi den var fin. Den er supersøt og jeg føler meg som Scarlett Johansson i Lost in Translation når jeg har den på meg. Selv om jeg ikke tror at jeg tør å gå med den ute. Den er uansett kjempefin på bilder. Man blir liksom en helt ny person. Det var alt. Nå skal jeg gå og lakke neglene mine hvite. Jeg har forresten flyttet alle som fulgte About the Moon på bloglovin' over til denne bloggen. Jeg tror jeg blir her en stund. Så hvis du lurte på hvem denne jenta med rosa hår som plutselig dukket opp i feeden din er: det er bare meg.

Million Dollar Man

Untitled

Jeg dro ikke på jobb i dag. Jeg og Molly så på Golden Globe Awards i natt så vi satt oppe til klokken fem og jeg orket ikke dra på jobb med bare tre timer søvn. Det var egentlig ganske deilig. Golden Globe var OK, selv om ingen av mine favoritter vant. Bortsett fra Adele. Jeg ble litt lei meg når Leonardo DiCaprio ikke vant noe. Jeg og søsteren min er verdens største Leonardo DiCaprio fans, tuller ikke. Nå gleder jeg meg til The Oscars i Februar. Tenk at vi er halveis gjennom Januar allerede. Det betyr at vi også er halveis gjennom vinteren. Vår, vår, vår. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til noe.

room service - saga

Hører på Jessie Ware og jeg surfer Etsy. Jeg kunne ønske jeg hadde iPhone bare så jeg kunne kjøpe et av de tusen superfine dekslene. Jeg elsker å hente pakker på postkontoret, men jeg hater å vente på dem. Jeg er egentlig en ekstremt tålmodig person, når det kommer til alt annet enn å vente på pakker. Om jeg har sporingsnummer må jeg sjekke Postens nettside hele tiden og om jeg ikke har det er det bare verre. Men når jeg får hente pakken på postkontoret er alt greit igjen. Det er den beste følelsen.

Untitled

"I started inventing things, and then I couldn't stop, like beavers, which I know about. People think they cut down trees so they can build dams, but in reality it's because their teeth never stop growing, and if they didn't constantly file them down by cutting through all of those trees, their teeth would start to grow into their own faces, which would kill them. That's how my brain was."

Untitled

Jeg har nå bodd i dette huset i fem og en halv måned, men jeg savner det gamle huset hver eneste dag enda. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har begynt å føle meg hjemme her og det er OK, men jeg bare savner det gamle huset og det gamle rommet og det gamle stedet så mye. Jeg hater at det er så stille her og at det er så langt fra byen. Og jeg hater at det ikke er noe jeg kan gjøre med det. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer tilbake. Kanskje det blir bedre når sommeren begynner. Krysser fingrene.

Men det går egentlig bra. Stort sett. Jeg spiller masse The Sims og ser masse film. Prøver å fokusere på tiden jeg har hjemme og ikke tiden jeg må bruke på jobb. Gleder meg til skolen begynner til høsten. Om vi bare kommer oss dit i live så skal nok alt ordne seg. Det virker ikke helt umulig.

Untitled

Untitled

"Getting into a relationship may seem tempting but so was getting on the Titanic and look what happened there."

Graveyard GirlHei! Jeg heter Maren Elisabeth Hjorth og jeg er tjue år gammel. Jeg bor utenfor Tønsberg i Vestfold på et sted som heter Torød (aka ingenmannsland, aka bondelandet). Jeg liker Susanne Sundfør, Katy Perry, The X-Files, rød neglelakk, og oxfordkommaet. Jeg er ganske middelmådig på de aller fleste området, sånn bortsett fra at jeg tenker litt for mye. Dessuten er jeg under gjennomsnittet lav. Jeg blogger om ting jeg får i posten, hva jeg har på meg, og alt annet jeg tenker på. Akkurat som alle andre med blogg. Jeg lever for de gode bøkene, musikk som er så vakker at den får meg til å gråte, og leppomade med sitronsmak. På fritiden risser jeg inn sangtekster på benker i skogen og om natten følger jeg etter fremmede katter.

mail: maren.hjorth92@gmail.com

Arkiv

♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2009 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2013 ♡ ♥ ♡ ♥

Teenage Teardrops

Untitled

Jeg hører på The Cure og spiser sjokoladekjeks. Jeg føler meg inspirert når det kommer til musikk for tiden. Jeg finner så mye fint. Noen ganger føles det som om jeg ikke har en eneste ting å høre på og jeg vil ikke høre på noe nytt heller. Andre ganger finner jeg så mye nytt at jeg kunne laget tre fulle spillelister på tre dager. Her er det jeg hører mest på akkurat nå. Jeg har akkurat oppdaget Karin Park og liker det kjempegodt. Anbefales. Hva hører dere mest på akkurat nå? Kom gjerne med spillelister dere også! Jeg elsker å se hva andre hører på. Det er nesten like morsomt som å se hva andre leser.

Untitled

Untitled

Jeg har kjøpt meg en almanakk for 2013 sånn at jeg kan skrive ned alle avtaler og slikt. Jeg har en slik stort sett hvert år, men jeg var ikke flink til å bruke den i 2012. Det er så gøy å bruke penner i søte farger. Og det er på en måte motiverende å se at ukene er fulle av avtaler og notater og bursdager. Det minner meg på en morsom historie. Edward Norton har bursdag samme dag som faren min så jeg pleier å si at den eneste grunnen til at jeg husker pappas bursdag er at den faller på samme dag som Edward Norton sin. Haha. Jeg har ikke et veldig godt forhold til faren min.

Beatrice

Jeg tror det spøker i huset vårt. Vi har begynt å høre bankelyder og det smeller i dører om natten når alle sover. Jeg er egentlig ikke redd for spøkelser så det skremmer meg ikke. Dessuten vet jeg ikke helt om jeg tror på spøkelser. Eller, ok, jeg innrømmer at jeg tror på spøkelser. Men jeg vet ikke om jeg tror på at det spøker i huset vårt. Kanskje det bor en hjemløs person i veggene våre. Det skjer visst oftere enn du tror.

Untitled

Untitled

my world is out of focus.

Jeg liker denne bloggen. Jeg liker designet og bakgrunnen og skrifttypen i overskriftene. Og at alt føles så rent. Og takk for at så mange av dere hadde lyst til å lese mer om meg, selv om jeg måtte være vanskelig å bytte blogg. Det betyr mye. Dere er fine. Klem <3

New years eve

Untitled

Ok, ny blogg. Det føles veldig ukomfortabelt å skrive det første innlegget på en helt tom blogg. Det er noe jeg ikke vet så mye om. Det føles litt som om dette er første dagen som singel etter et tre år langt forhold. Det er trist og rart, men ikke helt forferdelig heller. Mest nytt og annerledes. Jeg har i løpet av de siste tjuefire timene kvittet meg med alle måter å kontakte meg på. Bortsett fra mailen min. Jeg tror ikke jeg kan leve uten mailen min. Jeg har også beholdt Facebook-kontoen min, men bare venner kan sende meg meldinger og søke meg opp og all informasjon er borte. Alt annet er slettet eller avvæpnet. Men jeg vet at jeg aldri kommer til å klare å slutte å blogge helt, så jeg begynner på nytt her. Hvor ingen kjenner meg og hvor ingen vet hvem jeg er. Med mindre jeg vil at du skal vite hvem jeg er, så klart. Akkurat det føles ganske bra. Frihet til å skrive hva jeg vil uten å tenke på hvem som ser det. Jeg bryr meg ikke så mye om å miste alle leserne mine. Det er stort sett de samme åtte-ti menneskene som kommenterer og dere setter jeg pris på. Alle andre er bare anonyme, uten ansikter. Bare tall.

Untitled

Jeg hører på den akustiske versionen av Foo Fighters sin Everlong. Så fint (Link). Jeg var hjemme fra jobben i dag. Jeg bare orket ikke dra. Jeg sliter med motivasjonen når det kommer til nesten alt for tiden. Jeg vil bare ligge stille, se TV eller spille videospill. Og høre på musikk så klart. Ting er vanskelige nå, men jeg har ikke noen å snakke med og jeg klarer uansett ikke snakke om det. Jeg kunne ønske jeg klarte å åpne meg for noen. Jeg kunne ønske noen brydde seg nok til å finne ut hvorfor jeg er trist.

ergens

Jeg hadde en person en gang, men på grunn av ting vi ikke kan kontrollere kan vi ikke være sammen mer. Jeg synes det er så vanskelig å komme over han. Det er gått så lang tid nå, men det bare går ikke. Jeg kunne ønske jeg ikke trengte å komme over han. Inntil nylig snakket vi ikke sammen og det gikk kanske bra, selv om jeg savnet han. Nå snakker vi sammen og det er bare enda verre. Jeg tenker på mange ting som har skjedd som jeg ikke bør tenke på. Det føles som om det kommer til å skje noe dårlig snart. Jeg kunne ønske jeg kunne kvitte meg med denne følelsen.

Untitled

Untitled

Jeg har ikke drukket brus siden nyttårsaften. Jeg har drukket masse vann og masse melk. Føler meg flink. Onsdag neste uke skal jeg til en stor hall sammen med noen andre folk for å stå på skøyter. Jeg gleder meg masse. Jeg har ikke stått på skøyter siden jeg gikk på barneskolen. Håper jeg fortsatt er god. Eller god nok til å ikke falle. Dessuten har jeg vunnet alle slag sjakk jeg har spilt siden jeg begynte å spille igjen. Det liker jeg. Jeg var kjempeflink i sjakk når jeg var liten fordi foreldrene mine trente meg og søsknene mine. Vi er sjakkgenier alle sammen.

fall

Out of the ash I rise with my red hair.

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits