« forsiden

With strange aeons even death may die

paris wednesday.

Jeg har sommerkjole og hvit neglelakk og ansiktsmaske som lukter havre. Jeg kan ikke lenger huske sist det ikke var sol og varmt ute. All snøen smelter. Alt dette minner meg om sommeren totusenogtolv og det gjør meg glad. Sommeren totusenogtolv var en god sommer. Den beste på lenge. Jeg var veldig lei meg for at jeg skulle flytte fra Vestskogen, men jeg klarte allikevel å bruke tiden godt føler jeg. Jeg har veldig mange gode minner fra den tiden og jeg håper jeg får gode minner fra sommeren som kommer nå også. Jeg kan ikke tro at vi er i April allerede. Forrige April føles så kort siden. Jeg hadde høy hestehale og strikkegenser med katter på. Jeg hadde akkurat begynt å se på Marble Hornets og jeg hadde akkurat begynt å høre på Lana Del Rey. Jeg husker jeg dro på mange loppemarked og luften ute var så frisk og skarp og vinteren var endelig over. Det føles som i går, men det er et år siden. Det er så rart. Jeg synes vanligvis at tiden går fort, men det siste året har gått spesielt fort føler jeg.

Empire State Of Mind (13)

Jeg har fri i morgen (hurra!) så jeg tror jeg skal gå på biblioteket. Jeg har snakket litt med folk og jeg har bestemt meg for at jeg slutter på jobben en måned tidligere enn planlagt. Altså Juni. Sånn at jeg kan ta sommerferie og bare koble av litt før skolen begynner til høsten. Det er bare litt over to måneder. Det er overkommelig. Og så er det to måneder med fri. Jeg tror jeg skal bruke de månedene til å bli ordentlig kjent med stedet jeg bor på nå. Jeg begynte i jobben min bare en uke etter at vi flyttet inn så jeg har liksom ikke fått ordentlig tid til å utforske dette stedet. Jeg tror jeg kommer til å føle meg mer hjemme her når jeg kan si at jeg kjenner alle veier og alle skoger og alle strender sånn som jeg gjorde på det gamle stedet. Så i sommer kan jeg nok se frem til en god del midnattsturer med sykkel og lommelykt. Som i gamle dager. Jeg tror de neste månedene kommer til å bli kjempebra. Jeg føler meg bedre enn på veldig lenge.

Untitled

Untitled

Jeg spiste forresten alt for mye godteri i ferien. Jeg kjenner det med en gang når kostholdet begynner å glippe litt. Jeg føler meg så slapp og dårlig og kvalm hele tiden. Det skjer som regel alltid i påskeferien og juleferien og det resulterer i at jeg ikke klarer å se på godteri eller tung mat i lang tid fremover. Selv utenfor disse ferien er jeg egentlig alt for flink til å spise godteri. Jeg spiser godteri nesten hver dag. Jeg er heldig siden jeg - foreløpig - ikke legger på meg av det, men jeg synes fortsatt ikke det er bra. Når jeg ikke spiser godteri merker jeg liksom hvor lite jeg egentlig spiser av vanlig mat. Vanligvis er det bare godteri, godteri, godteri og to-tre små måltider med vanlig mat. Jeg lever liksom på godteri og jeg har gjort det så lenge jeg kan huske. Jeg skal prøve å bli flinkere. Jeg skal også begynne å sykle til jobb så snart vi får sykkelen ut av garasjen, så det + null godteri. Jeg kommer til å bli den supermodellen altså.

morning

Er utrolig lei av håret mitt nå, men det er ingenting å gjøre med det. Jeg vil ikke klippe det og jeg kan ikke farge det. Jeg har alltid gjort masse med håret mitt, så selv om jeg sparer håret mitt får jeg sånne anfall hvor jeg bare har kjempelyst til å forandre alt. Det er vanskelig å fortelle meg selv at jeg ikke kan det. Noen ganger har jeg bare lyst til å klippe håret skulderlangt og farge det blondt, men jeg vet at jeg kommer til å angre og gråte om jeg gjør det. Det er bare sånne dumme rykk. Håret mitt er blitt ganske langt nå. Nesten så langt som da det var på sitt lengste på denne tiden i fjor. Jeg måtte klippe en del i fjor sommer fordi jeg hadde så slitte tupper. Denne gangen har jeg heldigvis ingen slitte tupper - jeg har vært flink til å stusse dem ofte og jeg har bare farget det en eller to ganger siden jeg klipte det. All good. Jeg er jo egentlig bare teit. Jeg har spart så lenge og drømt så lenge om å ha det håret jeg har nå. Jeg skal ikke gi det opp så fort. Nå skal jeg ikke snakke mer om håret mitt. Når jeg først begynner klarer jeg ikke stoppe.

Untitled

♡ Oblivion - M83 (feat. Susanne Sundfør)

4 kommentarer

Gitte

04.04.2013 kl.07:39

Det er så rart, på en måte synes jeg det er evigheter siden jeg har kjent skikkelig sol på kroppen, men samtidig har tiden gått veldig fort. Uansett, så kjente jeg at jeg trengte vår nå - jeg har blitt så værsyk med årene.
tine katrine

04.04.2013 kl.10:53

Jeg har samme problemer med mitt hår, har så lyst til å farge det slik som jeg gjorde før, men vet at håret mitt ikke vil takle det. Det er vel egentlig allerede litt for slitt, må få stusset det snart. Får masse vonde floker og er masse styr med håret hver dag, blir så lei og får bare lyst til å klippe alt av. Men nå har jeg jo spart så lenge, føles så teit å gi opp nå. Selv om det bare henger der fordi jeg aldri orker å gjøre noe med det...
k.

06.04.2013 kl.00:20

//ååh nei. kan du ikke flytte over til goodreads? jeg vil så gjerne stjele bokanbefalinger fra deg. hva er eventuelt brukernavnet ditt på bokelskere (så kan jeg stjele derifra, hehe)?
Annette

07.04.2013 kl.14:38

Hei! Så kul blogg du har laget da. Du er veldig flink altså :-) Jeg brukte å blogge tidligere, men jeg fikk så mange dumme kommentarer at jeg sluttet å blogge. Men det må ikke skje med deg! Da vinner de slemme bare! Men har noe annet til deg. Det er sånn konkurranse hvor du kan vinne gratis energi drikke i et helt år. Jeg er helt addicted så er perfekt for meg og håper jeg vinner egentlig, men kanskje du har mer flaks?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits