« forsiden

Demon lover

Jeg fikk (som vanlig) ikke sove i natt, så når det begynte å lysne ute bestemte jeg meg for å gå ut og se soloppgangen fra Nøtterøys høyeste punkt. To ting. Jeg bor ved foten av Nøtterøys høyeste punkt. Og Nøtterøys høyeste punkt er egentlig ikke så veldig høyt, så ikke la deg lure. Nittini meter over havet. Det er ikke en veldig lang gåtur. Uansett, det var utrolig fint. Alt ble farget rødt og det var helt stille, bortsett fra fuglene. Jeg angrer på at jeg ikke tok med kameraet mitt, siden alt var så pent, men jeg tok to bilder med mobilen som du allerede har sett over her. Neste gang tar jeg med kameraet. Øverst på fjellet ligger det forresten en gammel militærbase fra andre verdenskrig. Du kommer derfor ikke helt opp til toppen, siden det er gjerder rundt alt sammen. Ganske kult.

En ting jeg faktisk liker med at jeg nå bor på Torød er at det er veldig mye skog rundt her. Det er veldig spennende å utforske og det er alltid nye veier å gå. Jeg liker best å gå tur ved soloppgang tidlig om morgenen eller midt på natten. Det føles som om jeg har hele verden for meg selv. Jeg må innrømme at det å gå alene i skogen om natten skremmer meg litt da. Spesielt når lommelykten min ikke rekker så veldig langt og jeg ikke aner hva som er foran meg og det hele føles litt som om jeg spiller Slender irl. Er ikke SÅ tøff.

8 kommentarer

wondersoftea

31.03.2013 kl.14:38

Åå skog skog skog! jeg elsker å gå i skogen tidlig om morgenen, det er forsåvidt veldig fint å bo øde med så mye skog rundt omkring her jeg bor
what the water gave me

31.03.2013 kl.18:02

Åh, så fint <3
mathilde

31.03.2013 kl.18:57

skog er best (særleg norsk skog)
Maja

31.03.2013 kl.21:23

Liker skog. Men liker fjære og fjell med utsikt til havet bedre. Hehe, det høyeste punktet i min kommune (Vågan) er 1184 meter over havet. WIN. Nei, vet ikke hvor mye win det er egentlig. Farligere å falle ned fra.
ingeborg

01.04.2013 kl.12:30

så fint å gå ut i skogen alene om natten. det har jeg aldri gjort.
Bianca Emilia

01.04.2013 kl.14:02

dette hørtes utrolig fint ut. Jeg bor i en by, uten noe særlig skog for mine føtter, men jeg tar ofte meg selv i å gå rundt i nabolaget når jeg ikke får sove. Det blir enda finere når midnattsolen kommer.
Katrine Ü

01.04.2013 kl.17:19

Skog er fint! Men jeg liker den best i lyset. Tror ikke jeg hadde turt å gå rundt i skogen alene når det er mørkt heh..
tine katrine

02.04.2013 kl.11:38

Skulle ønske det var en skog rett utenfor døren min, men jeg må nok gå en stund før jeg kommer til en... Denne posten minnet meg forresten om den sommeren jeg var i lofoten, og jeg slet sånn med å sove hver natt (kanskje fordi det var så lyst?), så jeg pleide å gå små turer ute alene. Var helt stille bortsett fra fuglene, og så fint lys fra sola. Savner det.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits