« forsiden

We're wild and on the run. Like the horses of the sun.

Fant ENDELIG et sted med Carhartt i dag. Så happy. Jeg synes disse luene er så kule og de er såå deilige å ha på seg. Jeg hadde egentlig lyst på orange eller gul, men de hadde bare blå og brun igjen. Whatever, jeg er kjempeglad. Har forresten begynt å bruke et pudder fra H&M som gjør at det ser ut som om jeg har gulsott. Det er så vanskelig å finne pudder som matcher hudtonen min. Jeg pleide å ha et fra Isadora som var kjempebra, men det har jeg brukt opp og det er over tre år siden jeg fikk det så jeg finner ikke den samme typen igjen. Jeg bruker egentlig ikke tre år på å bruke opp et pudder, men det lå i sminkebaggen min i to år og et halvt år før jeg begynte å bruke det. Det var en julegave. Jeg vet ikke hvorfor jeg snakker om pudder nå.

Moren min har fått helt ny smartphone med kjempebra kamera. Jeg er så misunnelig. Hun tok bilde av meg med den nye jakken min i går. Ser ikke ut som om det er tatt med en mobiltelefon i det hele tatt.

Og nå er det påskeferie! Så deilig. Jeg skal bare slappe av og sove hele tiden. Hva skal dere i ferien?

4 kommentarer

Sol Storkås

22.03.2013 kl.14:56

Den jakken er sykt kul! Skulle ønske jeg kunne se like fin ut som deg med lue på! Håret mitt og hodet mitt ser helt merkelig ut når jeg har på lue, haha. På Body Shop har de puddere som er kjempe lyse (de er ganske gode også!) Har ganske lys hud selv, så skjønner hva du mener, hehe.
Garcon Perdu

22.03.2013 kl.21:53

Å. Jeg har også sett på den jakken. Den har så fin farge. Du kledde den!
susanne reselli

22.03.2013 kl.23:02

jeg skal bare slappe av og suge til meg masse inspirasjon og lese gjennom alle innlegg på bloglovin som jeg enda ikke har lest og slappe av enda mer for etter det så blir det vel siste innspurt på skolen før sommer og skolefri.
Cecilie

29.03.2013 kl.21:14

Søsteren min er også veldig blek og sliter med å finne riktig sminke som passer hennes hudtone. Hun brukte bareMinerals en stund som hun bestilte fra beautybay.com (fordi det er billigere enn å kjøpe i butikk og, hvis jeg husker riktig, fri frakt). Jeg tror Fair er den lyseste. Nå bruker hun Fit Me foundation fra Maybelline og den er veldig fin på henne.

God påske!

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits