« forsiden

Crossroad Blues

Ben Dubh

Første ordentlige feriedag har vært kjempebra. Jeg har sovet lenge, spist sjokolade, sett på Supernatural, og spilt TF2. Vanligvis når jeg har fri i helgene klarer jeg ikke nyte det fordi jeg bare tenker på at jeg snart må tilbake på jobb, men nå har jeg ferie helt frem til andre April. Jeg kan bare slappe av og ikke tenke. Jeg gleder meg seriøst mye til jeg er ferdig i Juli. Skal bare legge meg på plenen, drikke Pepsi, blæste Party in the USA og ikke reise meg opp igjen til August. Ok, overdriver litt, men det skal bli deilig altså.

Untitled

I det siste har jeg følt meg litt uinspirert på musikkfronten. Eller, ikke uinspirert, men jeg har lyst til å oppdage noe nytt! Noen som har noen gode musikktips? Send gjerne spillelister. Her er min akkurat nå. Jeg tror jeg har skrevet om det før, men jeg har litt OCD-forhold til spillelister på Spotify. Det er et sted der min indre perfeksjonist kommer frem. Jeg synes det er kjempegøy å lage spillelister, men alle sangene må passe sammen og det må være en start, et mellomparti, og en slutt. De fire albumcoverene på det lille bildet øverst må også passe sammen. Ikke noen tilfeldigheter her, altså. Jeg er så opptatt av spillelistene mine at jeg har tatt vare på alle jeg har laget siden 2010. Når jeg blir lei av spillelistene mine samler jeg dem i én spilleliste og kaller den f.eks Februar/Mars 2013. Ja, jeg har issues.

Untitled

Untitled

Er forresten skeptisk til forandringen på Blogsoft. Jeg tenker på det at de har utvidet siste innlegg fra venner delen slik at du får se litt av innlegget og det første bildet. Jeg synes det bare ser rotete og uoversiktlig ut. Jeg prøver å ikke hate på hver minste forandring, men det er jo bare upraktisk. Er det forresten noen som husker hvordan blogsoft så ut i gode gamle dager, før de forandret den til slik den ser ut i dag? For det gjør ikke jeg. Det er så rart hvordan du kan glemme hvordan nettsider du er på hver dag en gang så ut. På samme måte som jeg ikke husker hvordan gulvet på kjøkkenet så ut i det gamle huset. Jeg husker alle de andre rommene, men kjøkkenet begynner å forsvinne. Etterhvert forsvinner de andre rommene også. En etter en. Det gjør meg trist.

fyra

Flyttet rundt på alle møblene mine i går. Noen ganger er jeg nødt til å flytte på tingene for å føle at alt er ordentlig rent på en måte. Nå står sengen min under skråtaket og under vinduet. Det er så koslig. Jeg har vindu i taket så jeg kan ligge i sengen og se opp og ut på stjernehimmelen. Det er så klisje, men det er skikkelig fint altså.

Synchrodogs

.

♡ Demon Lover - Carmen Villain

5 kommentarer

wondersoftea

25.03.2013 kl.23:25

Jeg er ikke helt i feriemodus, ikke i det hele tatt egentlig. Jeg var det for en uke siden når det ikke var ferie da forsåvidt, også går jeg som regel i feriemodus to dager før ferien slutter. svært upraktisk egentlig
what the water gave me

26.03.2013 kl.10:34

Jeg elsker spillelisten din! Har du hørt Push Play - Miriam Bryant?
ingeborg

26.03.2013 kl.21:53

ååh ferie er så herlig, til nå har jeg bare slappet av fullstendig. elsker det

men du maren!!1 jeg lurte bare på om du en gang kunne laget et innlegg eller bare skrive til meg på en kommentar, om bøker du har lest og som du syns andre burde lese! jeg er veldig glad i å lese, men er ikke flink til å finne bøker, og så vet jeg at du leser en god del, og da har du sikkert noen favoritter?
Maja

27.03.2013 kl.17:51

MAREN. SÅ fint design! (Men ps: forside-linken på denne siden linker til den gamle bloggen din)

Jeg gleder meg også veldig til sommeren, selv om jeg skal jobbe masse da også. Men vennene mine kommer hjem og jeg skal på Trænafestivalen med noen jeg ikke har sett på lenge, og kanskje til Hellas en tur, OG jeg flytter vekk herfra i august. Gleder meg.

+ jeg har også takvindu og det er det beste i verden synes jeg
Cecilie

29.03.2013 kl.21:27

Jeg liker heller ikke endringene på Blogsoft.

Skråtak er fint! Det har jeg lyst på. Jeg har to vinduer på rommet mitt hjemme. Begge to er dekket for. Det ene vinduet har faktisk vært åpent siden juni 2012. Apropos rom, jeg kom nettopp på at det er et år siden jeg fikk dette nye rommet. Dette ble plutselig veldig tilfeldig.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits