« forsiden

Teenage Queen

Kjøpte en ny jakke i dag! Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe noe, men jeg så den på Bik Bok og den var så søt at jeg bare måtte. Jeg har en seriøs greie for jakker. Får ikke nok av dem. Skulle helst hatt en parkas i alle mønstre og farger.

Jeg elsker fargen! Har blitt mye flinkere til å kjøpe mer farger. Jeg prøver å unngå å kjøpe svarte klær med mindre det er noe helt spesielt. Jeg har sikkert to av alle basisplagg i sort allerede. Jeg brukte forresten resten av klær-pengene mine på denne jakken så ikke noen flere klær før i April. Siden Desember har jeg gitt meg selv en viss sum penger til klær hver måned og det hjelper veldig på å ikke bruke for mye. Nå har jeg penger igjen på slutten av hver måned, i motsetning til før når jeg alltid endte opp blakk. Føler meg flink!

I helgen kjøpte jeg også en caps, fullstendig med et sånt gullfarget klistremerke som du aldri må ta av av en eller annen grunn. Jeg er ikke helt sikker på om jeg ser teit eller søt ut i den, men jeg kan uansett ikke bruke den før det blir mer sommerlig vær ute. Om jeg finner ut at den er teit kan jeg alltids donere den bort til en lokal femteklassing. Ble forresten kalt emo av en tiåring og gjengen hans på bussen for en stund siden, og når jeg så på han med "Hva sa du?"-blikket fikk jeg bare "That's right, bitch"-blikket tilbake. Barn nå til dags. Ingen respekt for de eldre. Tror forresten grunnen til at jeg fortsatt blir kalt emo selv om jeg kler meg relativt kjedelig er håret mitt. Stol på meg unger, om jeg hadde klart å farge dette håret noen annen farge enn svart hadde jeg gjort det. En dag når dere blir store og ødelegger håret deres med for mye bleking kommer dere også til å skjønne det.

5 kommentarer

tine katrine

20.03.2013 kl.17:44

Nå savnet jeg plutselig å kjøpe klær. Har hatt shoppestopp i en og en halv måned nå, og noen ganger glemmer jeg det bort mens jeg ser på klær i nettbutikken, men så husker jeg det rett før jeg rekker å bestille noe. Har enda ikke fått brukt alle klærne jeg kjøpte på salget i januar, som for det meste er kjoler... Gleder meg til det blir varmt nok så jeg kan bruke dem! Nå som jeg drar på ferie blir det pause i shoppestoppen, men skal være skikkelig kresen på det jeg kjøper.
Gitte

20.03.2013 kl.21:20

Caps er ikke helt min greie, men jeg synes du kledde din. ^^ (Om jeg skulle kjøpt en, ville det ha vært en replica av Clementine sin i The Walking Dead-spillet.)
Katrine Ü

20.03.2013 kl.21:25

Syns jakka var superfin, elsker fargen haha :D Og småbarn altså.. hva skal man gjøre med dem? Jeg vet ikke. No idea. De lærer nok når de blir større hehehhh :)
Sol Magdalena

20.03.2013 kl.21:37

Å, superkul jakke! Elsker sånne. Helt enig, ungene nå til dags er noen skikkelige drittsekker, haha.

/Å, du er heldig! Her er det bare meldt kullegrader og enda mer snø, huff,
wondersoftea

20.03.2013 kl.21:59

Den jakken var supersøt! jeg har egentlig ikke noe spesiell greie for enkelte plagg, like greit egentlig. Farger derimot, alltid mitt store problem

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits