« forsiden

We're gonna be friends

Untitled

Det er bare fire arbeidsdager igjen til påskeferien begynner. Gleder meg utrolig mye. Så er det April og bare tre måneder igjen til jeg slutter på jobben og tar sommerferie før skolen begynner. Det skal bli deilig. Jeg tror det går fort. Det føles som om 2013 akkurat har begynt, men det har egentlig gått fire måneder. Om fire måneder gikk så fort går nok tre måneder ganske greit også. Og nå blir det jo varmere. Jeg prøver å tenke positivt. Det har vært skikkelig skiftende vær her den siste uken eller så. Kaldt og snø den ene dagen og sol og varmegrader den neste. Heldigvis blir ikke noen snø liggende særlig lenge. Det går mot vår. Tenk positivt.

Untitled

Untitled

Har sett på The X-Files hele helgen og jeg liker det enda bedre enn jeg trodde jeg kom til å gjøre! Er så glad. Jeg merker at jeg blir mer og mer kresen på underholdning så når jeg finner noe jeg liker - og når det noe har hele ni sesonger og to filmer - så føler jeg meg veldig bra. Jo flere gode bøker jeg leser og jo flere gode filmer og TV-serier jeg ser, jo vanskeligere blir det å finne andre ting å like. Hver eneste gode bok setter liksom lista enda litt høyere. Det er en forbannelse.

Men jo, The X-Files. Anbefales. Jeg er halveis gjennom den første sesongen og jeg er helt hekta. Når jeg var liten fikk jeg aldri lov til å se på, men musikken fra introen gjør meg fortsatt nostalgisk for en tid da jeg bare var en liten unge på soverommet mitt mens foreldrene mine så på TV i stuen. Det er så merkelig hvordan det er. En dag er du liksom plutselig voksen og du tenker tilbake til da du var seks år gammel. Du husker liksom ikke hvordan det var å være seks år. Du bare husker det gjennom det andre har fortalt deg om hvordan du var, og noen ganger når du hører musikk eller lyder fra den tiden kan du bli tatt tilbake i noen få sekunder. Men alle glemmer hvordan det var å være seks år gammel. Før eller senere.

Untitled

Jeg har funnet ut at jeg aldri kan bli flyvertinne fordi jeg er for lav. Ikke at jeg har hatt noen stor drøm om å bli flyvertinne, men det er fortsatt litt trist at jeg aldri kan bli det. De sier du kan bli alt du vil, men det er egentlig ikke sant. Broren min er ferdig på videregående til høsten (det er litt trist at begge søsknene mine, begge yngre enn meg, blir ferdige på vgs før meg). Han skal bli konduktør på toget. Jeg synes det er utrolig kult. Jeg tror en slik jobb hadde passet for meg. Jeg er jo så glad i å bare dra fra alt uansett, hvorfor ikke gjøre det til en jobb? Men jeg vet ikke. Jeg merker at jo eldre jeg blir, jo mindre bryr jeg meg om hva jeg blir. Det er så klart ting jeg drømmer om å bli, men jeg prøver også å være realistisk. Og praktisk. En del av det å vokse opp er å skjønne at man ikke kan bli hva man vil. Det er litt trist, men det er ok. Du er ikke hva du jobber med. Du er alt det andre, ikke sant.

Untitled

Untitled

Venter forresten på to ting i posten, og jeg hater det. Det er verdt det når jeg først får tingene mine, men i mellomtiden må jeg sjekke hvor de er at all times samtidig som jeg lurer på hvor lang tid det kommer til å ta. Hver gang tar det ikke mer enn én, kanskje én og en halv uke, men hver gang tror jeg det kommer til å ta to måneder. Hater the US Postal Service. Har forresten gått med katteluen min hver dag siden jeg fikk den og jeg elsker den så mye. Så mye at jeg nesten klarer å fortelle meg selv at jeg ikke trenger en orange Carhartt lue. Jeg er så shopoholiker. Jeg tror jeg trenger rehab.

Untitled

♡ Pictures Of You - The Cure

5 kommentarer

wondersoftea

18.03.2013 kl.23:06

Hvor høy må man egentlig være for å være flyvertinne? strekker til hele 163 og en halv cm over bakken haha.
Gitte

19.03.2013 kl.08:33

Jeg gleder meg også veldig mye til påske!

Min kur mot shopping er å flytte inn i en liten leilighet og betale husleie og egen mat. Jeg pleide å være kjempeglad i å kjøpe diverse nips, men nå kan orker jeg nesten ikke tanken på mer ting. Har jo nok å holde styr på fra før. Dessuten går det på bekostning av matinnkjøp, og det kan man ikke ha noe av.

Jeg har mer penger mellom hendene enn noen gang grunnet lån, men jeg har aldri stått mindre fritt til å shoppe. Penger er ikke lenger ekvivalent med bare fine innkjøp.
k.

19.03.2013 kl.10:56

det er kjedelig å vente på ting i posten, men det er verdt det når det kommer, synes nå jeg. hurra for post og pakker!
tine katrine

19.03.2013 kl.13:44

Jeg bryr meg ikke så mye om hva jeg blir. Det er så klart ting som hadde vært flott å bli, som fotograf eller forfatter eller å jobbe i et magasin kanskje, men det er ikke så viktig. Viktigste er at jeg tjener penger som jeg kan bruke på å oppfylle de store drømmene mine.
Cecilie

29.03.2013 kl.21:04

Jeg aner ikke hvem jeg skal bli eller hva jeg skal gjøre, men det er fint å ha muligheter. Jeg kan heller ikke bli flyvertinne. Flyskrekk og motion sickness. Jeg er neppe høy nok heller.

Rehab for shopoholikere. Det burde seriøst være noe sånt.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits