« forsiden

Death Proof

Untitled

Jeg har skaffet meg Netflix og jeg er superfornøyd! Det er så mye bedre enn jeg trodde det skulle være! Jeg har både Amerikansk og Norsk bibliotek og det er så mye jeg har lyst til å se på at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg skaffet det først og fremst fordi jeg har planer om å se alle sesongene av The X-files, men det er sååå mye annet bra der også. Netflix, jeg tror du blir min nye bestevenn.

Untitled

Det er en uke til påskeferien og jeg gleder meg utrolig mye. Og når jeg skal tilbake på jobb er det blitt april allerede! Jeg kan nesten ikke tro det, alt går så fort. Jeg elsker det. Det kommer til å bli sommer og sommerferie før jeg vet ordet av det. Jeg håper at tiden stopper helt når sommeren kommer. At dagene blir skikkelig late og lange. Jeg gleder meg til den sommerfølelsen når huset er varmt og det er sol på gulvet og vinduene står oppe. Og jeg gleder meg til jeg kan gå uten strømpebukse ute. Det er en av de beste tingene med sommeren.

Untitled

Untitled

I går hjalp jeg en fra jobben med å bære noen ting inn i den nye leiligheten hennes. Jeg ble veldig nostalgisk siden leiligheten ligger to minutter unna huset jeg bodde i før jeg flyttet i sommer. Det røde huset. Jeg liker meg ganske godt her på Torød også, men når jeg er i Vestskogen føles det som om jeg er hjemme. Det er en helt annen følelse. Jeg er ikke så lei meg for at vi flyttet lenger, men jeg hadde flyttet tilbake til Vestskogen om jeg kunne. Jeg prøver å tenke positivt. Jeg har finere farge på veggene på rommet mitt, dette huset er større, det er mange fine trær i hagen. Det bare føles ikke som hjemme på en måte.

Untitled

♡ Sacrilege - Yeah Yeah Yeahs

10 kommentarer

måneskinn

15.03.2013 kl.15:15

Herregud, jeg gleder meg helt villt til sommer og ferie. Lurer på hvordan det skal gå med meg, som er skolelei og syns det er slitsomt, og så går jeg bare på ungdomsskolen.
tine katrine

15.03.2013 kl.16:37

Jeg har sett alle Bones episodene på netflix, nå holder jeg på med Doctor Who. Takk for tips om The X files, vi har snakket om å få sett dem men falt oss ikke inn å sjekke om netflix har det :D Ligger forresten noen bra dokumentarer der, som forks over knives og vegucated. Anbefales! Og jeg håper virkelig våren og sommeren kommer snart, brrr!
Weronika Ellen Irena

15.03.2013 kl.21:23

Gleder meg vilt til vår og sommer. Kan hende at det bare tas litt tid før du føler deg som hjemme, eller kanskje det aldri vil føles slik ut? Får vente og se.
Maja

16.03.2013 kl.12:10

HAHAHHAHAHA JEG DØR AV DET BILDET UNDER KOMMENTARFELTET!!! L O L totally made my day, tusen takk Maren

Aldri helt skjønt greia med Netflix, er det som Spotify/WIMP bare med TV-serier og filmer? Ååh kjenner meg så igjen i det du skriver om sommerfølelse! Noe av det beste med sommeren er når jeg våkner og ser solen skinne på ei stripe på gulvet fordi rullegardinen ikke dekker hele vinduet. Det blir fint. Jeg gleder meg.
wondersoftea

17.03.2013 kl.12:26

Jeg bruker alltid veldig lang tid på å venne meg til ting, jeg har bodd på det rommet jeg har nå i ca. et år men jeg begynner smått å bli litt vant til det. Kanskje det bare tar tid, håper nå det. Åå sommer og sol og nydelig vær, stemmer ja.
Sol Magdalena

17.03.2013 kl.18:17

// Haha, jo, du har helt rett! Det er vel en fin ting å vite, haha!
amerigo

17.03.2013 kl.19:58

hei bor du i tønsberg? jeg mener å ha sett deg før.
amerigo

17.03.2013 kl.20:08

// hehe, ja da er det sikkert der!
Marie

17.03.2013 kl.23:10

Hvordan har du fått tak i amerikansk Netfix? :D
Katrine Ü

17.03.2013 kl.23:34

Netflix er en super ting! Elsker sånne nye ting som kan hjelpe til å slå ihjel tid til kvalitetstid :) Også er det heeerlig at det blir varmere tider snart! Trodde det var litt varmere nå, men etter at jeg kom hjem fra London denne uka så var det jo masse minusgrader her :( ...

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits