« forsiden

You can't have peace without a war

Fikk denne i posten i dag! Jeg ventet i en måned på den, noe som var litt kjipt siden lue-tiden snart er over allerede. Men den er supersøt og jeg gleder meg til å ha den på i morgen! Du kan finne den og masse annet kult her. Jeg kjøpte den røde fløyelskjolen deres i fjor vinter og den er også kjempefin. Jeg fant nå ut at jeg kjøpte luen og kjolen på samme dag med akkurat ett års mellomrom (fjortende Februar). Nå er jeg fast bestemt på å kjøpe enda en ting fjortende Februar 2014 også.

Når jeg fikk luen i hånden så jeg at katten ligner utrolig mye på nabokatten som ble påkjørt da vi bodde i Vestskogen. Da ble jeg litt sentimental. Hun het Misty og hun var like mye hos oss som hjemme. Det var som å ha en katt til på en måte. Hun var så kjælen og fin og rar. Savner deg, Misty. Jeg blir skikkelig fort knyttet til katter. Om jeg hadde sett noen være slem mot en katt vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg hadde nok slått personen ganske hardt i hodet.

Nå skal jeg smårydde på rommet mitt. Jeg har vært flink til å ikke la det spinne helt ut av kontroll denne gangen! Så skal jeg se litt rundt på nettet etter en bok å lese på. Jeg har så lyst til å lese for tiden, men jeg vet liksom ikke hva. Jeg vil ha en bok å miste meg selv helt i. Kom gjerne med tips, men jeg er veldig kresen! Hva leser dere nå?

7 kommentarer

emma

13.03.2013 kl.20:17

akkurat nå leser jeg her fearful symmetry av audrey niffenegger. etter the time travelers wife ville jeg bare ha mer mer mer.
Sol Magdalena

13.03.2013 kl.21:03

Åå, superkul lue! Katter er favoritt dyret mitt, men får ikke lov til å få en </3 Jeg elsker å rydde rommet! Har en slags allergi mot rot, så har det svært skjeldent rotete, haha! Akkurat nå er jeg stuck i Harry Potter serien, og er snart ferdig med femmeren, som jeg syns er en av de tristeste bøkene.

/ Jo, du har helt rett! Haha, vel, du er ikke den første som tror jeg er eldre!
ingeborg

14.03.2013 kl.00:29

jeg liker lua di kjempegodt. les wuthering heights! den er fantastisk å miste seg selv helt i. akkurat nå lese jeg jane austen og virginia woolf. aller helst vil jeg lese den siste boka til mark haddon.
k.

14.03.2013 kl.14:13

åh, så søt lue! jeg leser into the wild. kan desverre ikke hjelpe deg med bøker du kan miste deg selv i, men hvis du finner noe bra, let me know!
Bianca Emilia

14.03.2013 kl.19:35

søt lue.

jeg leser a clash of kings.
Sol Magdalena

14.03.2013 kl.20:51

/Ja, det er ganske sykt egentlig... Gratulerer, hihi!
Hanne

18.03.2013 kl.21:42

Katter er kuule. Jeg jobber frivillig på Dyrebeskyttelsens hjelpesenter i Oslo, og synes det er så rart og uvirkelig at alle de fine kattene der er katter som eierne flytta fra eller satt ut i skogen i en eske.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits