« forsiden

Nothing more gorgeous than a hundred dollar bill

Jeg fikk lønning i dag så jeg feiret - som vanlig - med å kjøpe nye klær. Kjøpte to nye kjoler og de er superfine. De har fått inn så mye kult på H&M nå! Vi fikk H&M Trend til Tønsberg i sommer, noe jeg ble skikkelig glad for. H&M Trend har de fineste klærne og det var alltid høydepunktet når jeg dro til Oslo. Nå som vi har det i hjembyen min har jeg mye finere garderobe enn jeg hadde før, haha. Og mye større garderobe siden jeg kjøper noe nesten hver gang jeg er der.

Denne er så utrolig fin. Jeg elsker fargen og jeg trenger virkelig noen kjoler i andre farger enn sort og burgunderrød. Elsker den! Gleder meg til å bruke den sammen med skinnjakken min.

Stoffet er skikkelig rart/kult. Så deilig å ta på.

Også denne da, som er dødskul! Den er ganske kort, men skjørtet er a-formet og whatever; det er vår! Det var ganske varmt i dag og helt blå himmel. Noe som passer perfekt siden kometen Pan-STARRS skal være på sitt sterkeste i kveld. Så se opp i kveld, særlig litt etter solnedgang, så får du kanskje med deg en komet.

7 kommentarer

tine katrine

12.03.2013 kl.18:48

Det stoffet i den kjolen så veldig deilig ut! Sukk, sliter sånn med å finne lange nok kjoler og kjørt jeg - de jeg liker er som oftest alt for korte (rumpa mi er så stort, hihi).

sv: haha, kom kom! Liker du å ta oppvasken også? ;)
Sol Magdalena

12.03.2013 kl.18:50

Ååå, den kjolen er så fin! Jeg fant den på nettet, men syns kanskje den så litt kort ut, så jeg lurte bare på hvor kort den sånn ca er?

Tror jeg burde få meg jobb snart, hater å være blakk, haha.
Michelle

12.03.2013 kl.18:51

Fine! Den nederste har jeg selv, kunne ikke dy meg.
Lilli

12.03.2013 kl.19:16

Den turkise kjolen er så utrolig søt!! :)
what the water gave me ▲

12.03.2013 kl.21:12

Kjempefine! elsket kjolen, hihi.
Aurora / Chaos Kid

12.03.2013 kl.22:57

aw så fiine. gleder meg til sommeren. skulle ønske jeg hadde flere kjoler. du har skikkelig fine, kule og søte klær. god smak. I like it. hihi I vinter/tidlig vår så har jeg hengt meg opp i for mye sort og burgunderrød. begynner å komme meg mer inn i blåtoner og varmere farger. blir nok enklere når snøen smelter. skjørt skjørt skjørt. knis
mina

12.03.2013 kl.23:09

Hey baby, you look sexy. Haha, liker klærne og lana-overskriftene dine. Hihi

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits