« forsiden

You know I've got a taste for tonic and gin

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for tiden. Jeg har det bedre enn på lenge og tiden bare flyr forbi. Nå prøver jeg bare å henge med frem til sommeren. Frem til jeg slutter på jobben og tar sommerferie. Frem til jeg begynner på skolen igjen til høsten. Føler for første gang på lenge at fremtiden er åpen. At jeg kan gjøre alt og at det ikke er for sent. At jeg kan få en ny start om jeg vil og at jeg ikke er for gammel. Det er en god følelse. I det siste har jeg sett mye tilbake - noe som kanskje kom frem i dette innlegget - men ikke på samme måte som jeg har gjort før. Før trodde jeg at jeg aldri kom til å ha det så bra som jeg hadde det da jeg var 16-17, men nå begynner jeg å tro at jeg kan få det så bra igjen. Jeg må bare åpne meg og være modig. Ikke at jeg aldri kommer til å være trist eller sint noen gang igjen, altså. Dere har nok mange klageinnlegg å se frem til, hehe.

Jeg har sagt tidligere at sjakk er en seriøs affære der jeg jobber, men puslespill er liv eller død. I hvert fall for meg og en som heter Charlotte. På Fredag ble vi ferdige med det du ser på bildet over. 1500 brikker! Det var en ganske god følelse å legge på de siste fem-fire brikkene skal jeg si deg. Jeg måtte gråte litt da vi rev det fra hverandre igjen etter fem minutter. Jaja. Nå har vi begynt på dette:

Også 1500 brikker! Men heldigvis litt flere farger enn bare blåtoner.Bonus-Sammy.

♡ Never Let Me Go - Lana Del Rey

8 kommentarer

Hege

11.03.2013 kl.10:57

Det gleder meg at du ser på livet med en større optimisme enn tidligere!

- Lær meg gjerne hvordan :)
tine katrine

11.03.2013 kl.12:33

Hurra for at ting går bedre :) Og puslespill er gøy, men hater å ta det fra hverandre igjen etterpå...
emma

11.03.2013 kl.15:25

jeg kommer ikke over at kattene dine heter sam og dean. <3

er på sesong seks av supernatural nå og er fullstendig hekta.
Sima

11.03.2013 kl.16:44

"Everything will be okay in the end. If it's not okay then it's not the end"

btw.. elsker den sangen av lana del rey<3
wondersoftea

11.03.2013 kl.17:09

puslespill er supergøy! skulle egentlig ønske det aldri sluttet, samtidig som det er et av de fineste øyeblikkene.
Ellen

11.03.2013 kl.19:33

hurrah for at ting går bedre!

også pusen da! <3
Michelle

11.03.2013 kl.20:42

Puslespill <3 <3

Glad for at du har det bra! Det er seriøst noe av det aller beste; når de teite tankene slipper taket og du VET det kommer til å gå bra. Åh.
Gitte

11.03.2013 kl.22:24

Wow, bra jobbet! Jeg elsket tigre som liten og liker dem fremdeles ganske godt. ^^

Jeg fant ut at jeg egentlig ikke er så god på puslespill, men jeg har fullført et på 1000 brikker der kanskje 40-50 % av brikkene var brune. Stolt!

Misforstod jeg, eller legger dere puslespill på jobb? Det er ganske strengt på dagligvarebutikken jeg jobber på, selv å ta frem mobilen et kort øyeblikk er skikkelig fy, så jeg blir veldig fascinert over hvor stor frihet man har på andre arbeidsplasser. Men heldigvis er det som regel mye å gjøre, så jeg kjeder meg så å si aldri.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits