« forsiden

Every time I close my eyes it's like a dark paradise

Untitled

Jeg sitter ved skrivebordet i nattkjole og nylonstrømper og hører på Lana Del Rey. Her om dagen kurerte vi en baby for HIV, men det kunne jeg ikke finne noe om i Norske aviser. Det er mye viktigere å dele hver minste detalj om bruddet mellom to kjendiser. Noen ganger må jeg riste på hodet. Jeg tror VG og Dagbladet er tidenes verste aviser, men jeg leser dem hver dag allikevel.

mount ama

Jeg klarer liksom ikke beholde noen sammeheng når det kommer til klærne mine. Jeg liker så mange forskjellige ting og har så mange forskjellige klær at jeg føler jeg ser ut som en annen jente hver eneste dag. Jeg vil liksom være én ting, men så vil jeg være en annen ting også. Og jeg klarer ikke velge. Gjør det egentlig noe da? Jeg klarer egentlig ikke beholde noen sammenheng i noe annet i livet mitt heller. Når folk spør meg hva slags musikk jeg liker vet jeg ikke hva jeg skal svare for jeg liker minst én ting innenfor alle sjangre. Jeg vet ikke hva slags blogg jeg vil skrive og ingen av innleggene mine passer sammen. Jeg vil ikke si at jeg ikke vet hvem jeg er. Jeg vet jo det. Det er bare det at jeg er så mange forskjellige ting.

Untitled

Tiden går så fort nå. Jeg begynner på skolen i August og jeg slutter på jobben og tar sommerferie i Juli. Jeg kan ikke vente. Jeg kunne ønske jeg kunne skru på autopilot. At jeg ikke trengte å være i kroppen min hele tiden. Den dagen jeg dør håper jeg at jeg blir et spøkelse. Da kan jeg bare se verden eller ligge stille og bare gjøre hva jeg vil for alltid. Noen ganger har jeg bare mest lyst til å ligge stille og ikke tenke. Så lenge jeg vil. Kunne ønske jeg kunne skru av alt.

Untitled

Untitled

Jeg kjøpte nye tights i dag. Sånne gjennomsiktige med små prikker som jeg kjøper hver vår. Jeg ikke så på størrelsen og kjøpte XL. Det gjør egentlig ikke noe, sånn bortsett fra at de er nesten like lange som meg. Har ikke prøvd dem på enda, men tror jeg må dra dem opp til skuldrene. Jeg er alt for dårlig til å se på størrelsen når jeg kjøper klær. Det går stort sett fint, siden jeg kan bruke de fleste størrelser. Men jeg hater å kjøpe et plagg uten å prøve det og så finne ut at det ikke passer. Jaja, det er min egen feil.

Untitled

.--- . --. /  .--. .-. --- ...- -.. . /  ..-. .- -.- - .. ... -.- /  .- .- /  ... -.- .-. .. ...- . /  -. --- . /  -- . -. .. -. --. ... ..-. ..- .-.. .-.. - /  .... . .-. --..-- /  -- . -. /  .--- . --. /  -.- .-.. .- .-. . .-. /  .-.. .. -.- ... --- -- /  .. -.- -.- . /  ..-. .. -. -. . /  -. --- . -. /  -... .- .-.. .- -. ... . .-.-.- /  .--- . --. /  ... .. . .-. /  . -. - . -. /  ..-. --- .-. /  -- -.-- . /  . .-.. .-.. . .-. /  ..-. --- .-. /  .-.. .. - . .-.-.- /  --- --. /  ..- .- -. ... . - - /  .... ...- .- /  ...- .. .-. -.- . .-. /  .--- . --. /  -... .- .-. . /  -.- .-. -.-- .--. - .. ... -.- /  --- --. /  - . .. - .-.-.- /  -.. .- /  .--- . --. /  ...- .- .-. /  .- - - . -. /  .- .- .-. /  --. .- -- -- . .-.. /  ... -.- .--- . -.. -.. . /  -.. . - /  -. --- . /  -- . -.. /  -- . --. /  --- --. /  .--- . --. /  - .-. --- .-. /  .--- . --. /  .... .- .-. /  .--. .-. --- ...- -.. /  .- .- /  ..-. --- .-. - . .-.. .-.. . /  -.. . - /  - .. .-.. /  -. --- . -. /  .... . .-.. - /  ... .. -.. . -. .-.-.- /  -- . -. /  .--- . --. /  -.- .-.. .- .-. . .-. /  .. -.- -.- . /  ... -.- .-. .. ...- . /  -.. . /  .-. . - - . /  --- .-. -.. . -. . /  --- --. /  .--- . --. /  ... - --- .-.. . .-. /  ..- .- -. ... . - - /  .. -.- -.- . /  .--. .- .- /  -. --- . -. /  -. --- -.- /  - .. .-.. /  .- .- /  -.. . .-.. . /  -.. . - - . /  -- . -.. /  -. --- . -. .-.-.- /  .. ... - . -.. . - /  .-.. . ... . .-. /  .--- . --. /  .... .. ... - --- .-. .. . .-. /  -.. . .-.. - /  .- ...- /  ..-. .-. . -- -- . -.. . /  .--. /  .. -. - . .-. -. . - - . - /  --- --. /  .... . -- -- . .-.. .. --. .... . - . .-. /  --- --. /  .-.. . - . .-. /  . - - . .-. /  -. --- . -. /  -- . -.. /  -.. . -. /  ... .- -- -- . /  ..-. --- .-. - .. -.. . -. .-.-.- /  -. --- . -. /  ... --- -- /  -- . --. .-.-.- /  .--- . --. /  ...- . - /  .- - /  -.. . -. -. . /  .--. . .-. ... --- -. . -. /  . .-. /  -.. . .-. /  . - /  . .-.. .-.. . .-. /  .- -. -. . - /  ... - . -.. --..-- /  ..-. --- .-. /  .--- . --. /  - .-. --- .-. /  .. -.- -.- . /  .--. .- .- /  .- - /  -. --- . -. /  .... . .-. /  .. /  ...- . .-. -.. . -. /  .... .- .-. /  ...- .- . .-. - /  .- .-.. . -. . /  --- -- /  --- .--. .--. .-.. . ...- . /  -. --- . .-.-.- /  .--- . --. /  -- .- .- /  -... .- .-. . /  ..-. .. -. -. . /  -.. . --. .-.-.- /  - .. .-.. /  .--- . --. /  ..-. .. -. -. . .-. /  -.. . --. .-.-.-

Untitled

Us Against the World - Lana Del Rey

11 kommentarer

faehe

07.03.2013 kl.00:18

så fine bilder.
Maria.

07.03.2013 kl.00:26

Jeg leser også Dagbladet hver dag. Det er sjelden noe relevant, og likevel gjør jeg det. Vaner. Kjenner også følelsen av å bare ville ligge stille og ikke tenke, ikke ha noe å bry seg om. Bare ligge der, ta pause.
Benedicte

07.03.2013 kl.12:30

Ah, jeg liker også sånn hundre forskjellige ting om gangen, også får jeg aldri bestemt meg for en ting hovedsakelig så alt blir bare rot. Det er greit på en måte, men jeg vet ikke helt jeg. det er så mye på en gang
k.

07.03.2013 kl.12:57

jeg har lest mindre på vg og db sine nettsider i det siste, noe jeg er ganske fornøyd med. det er ikke en conscious decision, liksom, men det er så utrolig mye dritt som blir skrevet der og jeg blir bare sint. det som er dumt er at jeg ikke får med meg noen nyheter, da, siden jeg ikke leser noen nettaviser.
Silje - KONKURRANSE!!!

07.03.2013 kl.13:45

Hellu! Vil bare si bloggen din er kjempe flott. Jeg bare elsker den. Så vil jeg fortelle deg om en bra konkurranse! Det er sånn at du kan vinne 1 år med red bull, alså at du får drikke så mye du vil helt gratis i et år om du vinner! Det er kjempe flott for meg fordi jeg drikker kjempe mye energidrikke. Haha!!! Drikker det hele tiden! Men husk å delta du og da :-)
Katrine Ü

07.03.2013 kl.16:42

sv: oi, og jeg som trodde at jeg hadde vært i få land! Men deet gjør vel egentlig ingenting, for da har vi jo mer å oppdage, ikke sant :)

Enig med deg ang VG og Dagbladet. Så utrolig mye latterlig stoff i de avisene, likevel så blar jeg igjennom av og til. Det eneste jeg kan bruke tid på å lese er helgemagasinene eller hva man kaller det..
andrea

07.03.2013 kl.17:01

jeg føler også at jeg ser ut som en annen jente hver eneste dag. jeg liker det ikke så godt, skulle så gjerne ønske at stilen min var lik hele tiden. men vi begge går i det minste i akkurat det vi synes er fint da. det er jo bra.
Hege

08.03.2013 kl.13:22

Kjenner meg igjen i omtrent alt du skriver! Jeg fikk spørsmål om hvilken musikk jeg likte, men klarte ikke svare, fordi jeg liker så mye av alt.

Og hver dag er jeg ulik, en dag kledd i en søt kjole og lett sminke, neste dag "all black" med mørk sminke og skinnjakke. Men jeg synes det er fint da, viser bare at jeg kan "rocke" alle stiler, haha!
Weronika Ellen Irena

09.03.2013 kl.13:01

Det er viktig å ikke være for a4. Det at du vil ha på deg forskjellige klær hver dag gjør deg bare mer interessant og kul. Ikke noe negativt i det.

Og jeg leser ikke aviser lengre. Kanskje bortsett fra lokalavisa. Der har de koslige intervjuer og artikler om hvordan befolkningen har det.
Maja

09.03.2013 kl.20:41

Jeg vil spy av "nyhetene" i VG og DB, les heller Aftenposten! Mye mer saklig og man får faktisk vite noe av det som skjer i verden.
Cecilie

10.03.2013 kl.14:46

Jeg skulle også ønske man kunne skru på autopilot. På den annen side, hva om det skjer noe veldig viktig i mellomtiden, som du ikke får med deg?

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits