« forsiden

We've got our guns and horsesJeg fikk låne Ramones t-skjorten til Molly i dag! Den er så kul og jeg elsker fargen. Tror sytti prosent av klærne mine er vinrøde liksom. Av en eller annen grunn synes jeg den fargen er så fin på klær. Jeg krøllet håret igjen også, men denne gangen tok jeg mer hår på hver rull slik at krøllene skulle bli litt mer... slappe? Det er fortsatt utrolig mye sprett i dem da. Elsker å dra i en hårlokk og kjenne at den bare spretter tilbake liksom. Om du skjønner, haha. Kunne ønske jeg var født med krøller. Jeg har bittelitt bølger når håret er nyvasket, men de forsvinner med en gang jeg børster håret. <'3

I dag har jeg hørt på Ellie Goulding, vært på jobb, og spist sjokolade. Også fikk jeg en mail fra Platekompaniet som fortalte meg at The Sims 3: University ble sendt i dag. Jeg forhåndsbestilte det for en stund siden (jeg er ehm, litt fan av The Sims kan man si). Det beste med å forhåndsbestille noe er at det føles litt som om du får noe gratis, siden du har betalt for lenge siden når du får varen. Det er også bare litt under en måned til det nye Rilo Kiley albumet kommer. Mye å glede seg til!

Takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget forresten. Jeg har ikke svart på alle, men jeg satte pris på dem. Det er rart at så mange kjente seg igjen og at så mange på en måte gikk gjennom akkurat de samme forandringene som meg.

Helt til sist, her er et bilde av såret/blåmerket mitt akkurat nå. Jeg kan gå uten bandasje nå, men herregud så vondt det gjør hver gang jeg kommer borti det. Og det er kanskje ikke så rart. Jeg måtte bare ta bilde av det siden det ikke er hver dag man får et gigantisk blåmerke som er lilla, blått, gult, grønt og rødt samtidig. Dette er faktisk ikke det verste blåmerke jeg har hatt, men det er helt klart nummer to på lista. Det verste fikk jeg da jeg falt ned trappen i det gamle huset. Jeg har desverre ikke noe bilde av det, men det var som det over ganger ti og med mye mer lilla. Og jeg bryr meg forresten ikke om at jeg viser frem undertøyet mitt til bloggnorge, fordi hallo, YOLO.

♡ This Love (Will Be Your Downfall) - Ellie Goulding

9 kommentarer

Nina

04.03.2013 kl.16:17

Hallo! Åååååeee, bloggen din er så god! Jeg blir glad når jeg leser den, ass!! Så vil jeg bare tipse deg om en kjempe bra side. Det er sånn at du fyller ut spørsmålsskjema og så får du fine ting som takk for hjelpen. Om du registrer deg nå er du også med i trekningen av et gavekort på 12 000 kroner!!!<3
k.

04.03.2013 kl.17:30

imponert over "bloggeren" over sin kommentar.
ragnhild

04.03.2013 kl.17:53

Sprettkrøller er så fint! Jeg har sånne krøller som bare er veldig store og med masse volum, naturlig, og det er egentlig litt irriterende. Hår overalt hele tiden liksom.

Herregud, det blåmerket så vondt ut, har aldri slått meg så ille tror jeg. Stakkars deg.
what the water gave me ▲

04.03.2013 kl.21:19

Så fine krøller, og jeg elsker leppestiften din!

Åhuff, det blåmerket så virkelig ikke bra ut. Tror aldri jeg har hatt et så ille blåmerke, bare bittesmå.
Bianca Emilia

04.03.2013 kl.21:22

Jeg for min del ønsker meg slett hår. Mine krøller er det så mye sprett i at folk heletiden må spørre om det er mitt ekte hår.
glitter

04.03.2013 kl.21:23

Ååå så vakker du er med krøller! Må si jeg liker et par Ramones sanger, har ikke hørt så veldig masse på de men aa finfint!

Vakkert blåmerke! Ligner litt på et univers synes jeg, en dag skal jeg få et slikt fancy blåmerke. Smerten kan jeg leve med hihi <3
Nina

05.03.2013 kl.02:05

Hellu! Må bare si helt først at bloggen din er så kul! Og så vil jeg bare tipse om en bra lenke jeg fant et annet sted. Det er sånn at du får gavekort for å svare på spørreskjema. Når du registrer deg er du også med i trekningen av et gavekort på 12000 kroner. Anbefales veldig altså!
Maren Elisabeth

05.03.2013 kl.02:27

Nina, det har du jo allerede fortalt meg!
Cecilie

10.03.2013 kl.14:54

Sjokolade, Ellie Goulding og krøller i håret <3

Grusomt blåmerke. Håper det ikke gjør altfor vondt.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits