« forsiden

Mars
Jeg startet Mars med å rydde og vaske hele rommet mitt skikkelig. Det var på tide skal jeg si deg. Har hatt rullegardinen over vinduet tjuefire-syv bare så jeg skulle slippe å se hvor rotete det var. Men nå er det lyst og rent og ryddig igjen. Jeg bruker en grønnsåpe spray når jeg vasker og den gjør at alt lukter kjempegodt.

Jeg brettet sammen, hengte opp og sorterte alle klærne mine. Noe som tok hundre år, men nå er det i hvert fall lettere å finne ting. Så slipper jeg å ha på meg de samme fem antrekkene om og om igjen, haha. Jeg fikk hengt opp den hvite kjolen min igjen, som nå er ulykkeskjolen siden jeg mistet ti liter blod første gang jeg hadde den på meg. Ok da, overdriver, det var sikkert bare åtte.

Selvbilde i et skittent speil i en bruktbutikk. Kjøpte nesten en kassettspiller, men jeg var ganske sikker på at den var ødelagt. Charlotte fra jobben kjøpte et bilde og en tallerken med pandaer på da. Nå angrer jeg på at jeg ikke tok bilde av pandaene. Lover at de var søte. Spilte forresten sjakk på jobben i dag. La oss si at sjakk er en seriøs affære der jeg jobber og jeg prøver å unngå å spille siden alle andre er mye bedre enn meg. Det ble uavgjort i dag da. Etter bruktbutikkeventyr spiste jeg is på torvet og på bussen hjem var det kjempevarmt. Og det er helg! Første Mars har vært en god dag og jeg tror det betyr at resten av måneden også blir god. Hva har dere gjort i dag?

Nytt design forresten. Vi får se hvor lenge det blir, da. Har forresten lagt en fade-effekt på alle bildene mine, men det er bare å holde pilen over bildet for å se den "vanlige" versionen. Jeg har også gjort det slik at profilbilder i kommentarfeltet blir runde og ikke firkantede. Det ble kjempefint! Jeg begynte å interessere meg for bloggdesign rundt 2008-2009. Jeg begynte å lese en blogg som ikke hadde noen sidemeny - noe som var skikkelig mystisk og kult på den tiden - og et bilde av en storby som bakgrunnsbilde. På den tiden kunne jeg nesten ingenting om design og bare det å flytte på en sidemeny var store greier. Nå kan jeg ganske mye. Forresten, det er en artist som heter Greg Laswell som HELE tiden dukker opp på Top Artists-lista mi på Spotify. Enda jeg ikke aner hvem han er og aldri har hørt på musikken hans. Why??

♡ Birdy - The A Team

9 kommentarer

ragnhild

01.03.2013 kl.20:10

Å rydde i klesskapet er som å reise tilbake i tid og finne gamle og glemte skatter.
Michelle

01.03.2013 kl.20:24

Designet ble kjempefint, de runde profilbildene var en super touch. Går det bra med deg etter hundeangrepet, forresten? 8 liter blod sounds dramatic!
k.

01.03.2013 kl.21:50

rommet ditt er så utrolig fint.
mina

01.03.2013 kl.23:36

du har veldig fint rom.
ch1ll.no - Den nye blogglisten

02.03.2013 kl.00:25

Heisann du!

Jeg kom innom bloggen din ved en tilfeldighet, og ønsker dermed å tipse deg om en ny bloggliste.

Topplisten heter ch1ll.no, og forskjellen fra blogg.no og ch1ll, er at ch1ll.no teller hvert unike besøk, blogg teller kun besøk innenlands. I tillegg til dette har ch1ll.no konkurranser, pluss gratis bloggdesign.

Å registrere seg tar bare et minutt, og det er allerede mange andre bloggere som har registrert seg!

Håper du også vil gjøre dette = flere og nye lesere + premier!

Nettsiden: http://www.ch1ll.no
k.

02.03.2013 kl.00:43

//det er jo egentlig bare greit at ikke alle liker alt det samme.
Sol Magdalena

02.03.2013 kl.16:49

Du er skikkelig heldig som har vindu i taket. Husker også da jeg først begynte å interessere meg i blogg-design, slet skikkelig med å bytte side på sidemenyen, jeg , haha. Det er vel ca to år siden eller noe.

/ Tusen takk! Dine design er helt nydelige.
emma

03.03.2013 kl.11:21

ELSKER det nye designet ditt.
wondersoftea

03.03.2013 kl.18:31

Å du har et veldig fint rom! jeg må virkelig rydde ordentlig jeg også en dag, men jeg har så små vinduer så jeg tilbringer så lite tid der når det begynner å bli lyst ute som nå

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits