« forsiden

Young Blood


Jeg krøllet håret mitt i dag og derfor ser jeg ut som Herborg Kråkevik ganger ti på hodet. Noe jeg egentlig synes er fint, siden jeg liker stort hår og siden det virkelige håret mitt er helt flatt. Når jeg sover med hårrullene mine har jeg afro når jeg tar dem ut om morgenen. Noe som får meg til å se helt latterlig ut. Men så kommer jeg ut og krøllene legger seg litt ned og da blir det fint. Elsker forresten halskjedet jeg har på meg på disse bildene. Det gjør alt jeg har på meg mye finere med en gang. Og jeg klarte å gå med hvit kjole i dag uten å få den full av blod, haha. Blåmerket mitt blir større og større, men det ser litt ut som om jeg har blitt skutt og det er jo litt kult. Er positiv. En dag kan jeg vise frem dette arret til barna mine og si at jeg ble skutt, ikke sant.

Jeg hadde på meg joggesko i dag og jeg hadde helt glemt hvor komfortabelt det er. Og hvor lette de er i forhold til vintersko! Så deilig. Jeg gikk også med de nye solbrillene mine uten å se teit ut for det var kjempesterk sol og helt blå himmel. Og det smeltet masse snø! Solbrillene er forresten knall røde, men dere vet at jeg liker å putte grå filtere over alle bildene mine. Jeg har forresten blitt mye flinkere til å legge ut bilder av meg selv og tingene mine. Noe jeg synes er bra, fordi det er noe jeg alltid har sagt at jeg skal bli flinkere til. Jeg tar ikke fine bilder (jeg bruker bare mobilkamera, hehe), men det er mye gøyere å se tilbake på egne bilder. Dessuten er det sikkert fint for de som leser dette å vite at jeg ikke egentlig er en førti år gammel mann, hehe. Søsteren min var overbevist om at en av internettvennene mine egentlig var en førti år gammel mann og at alle bilder han viste meg egentlig bare var sønnen hans. Jeg og søsteren min delte forresten en sjokolade på bussen i dag og jeg spanderte en flaske Pepsi på meg selv. Party on guys.

7 kommentarer

Issy

28.02.2013 kl.19:40

Hva heter fonten du har brukt i overskriften?:o
Tone

28.02.2013 kl.19:54

Fiine krøller! Pleier å krølle håret mitt selv, føler meg liksom så kjedelig med flatt hår...Selvom krøllene forsvinner like fort som de kom, haha...
wondersoftea

28.02.2013 kl.22:03

du har så tykt og nydelig hår, og du kler ekstremt godt krøller! jeg tror jeg har gått i måneder i perioden "hår-latskap" setter av og til en strikk i det haha. men det gjør meg egentlig ingenting. Åå takk, du minnet meg på at jeg må bruke solbriller imorgen!
Caroline

28.02.2013 kl.23:04

jeg mååå krølle håret mitt snart, har liksom gått og tenkt på å gjøre det i ett år eller noe, men aldri gjort det, haha.
camilla

01.03.2013 kl.00:42

Åh. Fine bilder! :)
Sol Storkås

01.03.2013 kl.18:38

Åå, du ser helt superkul ut på håret!!!
what the water gave me ▲

01.03.2013 kl.21:24

du har så fint hår! kommer forresten svar på brev snart, skal skrive i kveld.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits