« forsiden

Take me back to beautiful England

Untitled

Hører på Coldplay og spiser Smash. Jeg har hatt fri i dag, men i morgen skal jeg tilbake på jobb. Helgen har vært veldig bra. På Lørdag dro jeg på kino og så Anna Karenina. Det er alltid gøy å dra på kino, men filmen skuffet litt. Jeg likte den, men den kunne vært mye bedre og visse skuespillere passet ikke inn i filmen i det hele tatt. På Søndag lå jeg på sofaen og så på The Hitchhiker's Guide to the Galaxy og natt til Mandag så jeg på Oscarutdelingen! Var mer eller mindre fornøyd med utdelingen i år. Jeg synes 2012 var et godt filmår. Favorittene mine var helt klart Les Misérables og Skyfall (Edit: Og The Hobbit!). Deres favorittfilmer fra i fjor?

Cholo

På Lørdag oppdaget jeg at jeg nå endelig får til å lage en fin dutch crown. Noe jeg ikke har fått til før på grunn av mangel på både hår og spenner. En dutch crown er når du fletter håret og så surrer flettene rundt hodet slik som dette. Jeg synes det er superfint. Og det er så deilig å sette opp håret nå og da. Det er også fint å flette partier ved ansiktet og så feste dem i bakhodet med langt hår under. Hvis du skjønner. Jeg er veldig dårlig på å forklare. Jeg liker fletter. Det er alt.

Untitled

Untitled

Mye av snøen har smeltet de siste dagene og i dag gikk jeg med joggesko ute. Februar har gått utrolig fort og det har vært en ganske god måned. Synes jeg i hvert fall. Vinteren er over om noen få dager. Det kan godt være minusgrader og det kan godt være snø, men Mars er første vårmåned. Det er vår. Vi kom oss gjennom vinteren. Til neste gang.

.

through veins

(Siden jeg aldri kan bytte et bakgrunnsbilde uten at noen vil se den store versionen. Here you go.)

5 kommentarer

k.

25.02.2013 kl.20:10

åh, jeg har hatt håret mitt oppsatt i dutch crown i dag! det var ikke så veldig fint da, jeg brukte noen blomster til å dekke over litt områder hvor det så litt teit ut osv. følte meg veldig vårlig.
Caroline

25.02.2013 kl.20:53

Åh, jeg blir helt målløs og glad, og håpefull igjen, hver gang jeg er inne på bloggen din. Den er så fin. Aldri glem det, plis.
wondersoftea

25.02.2013 kl.21:29

Tror mine favorittfilmer fra fjoråret var The Hobbit og Hunger Games, vel jeg ser ikke særlig mye på film egentlig men de var helt klart to favoritter. Åå Hitchhiker's er så alt for bra.
mebsitt - Martine Elise

26.02.2013 kl.01:52

liker bloggen!!!
what the water gave me ▲

26.02.2013 kl.15:09

Jeg gleder meg altfor mye til våren! Og ja, vi kom oss gjennom vinteren igjen. (selv om det ikke er ordentlig vår i Nord-Norge før i slutten av April)

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits