« forsiden

We met with a goodbye kiss


Fikk denne i posten i dag! Det er en lommelerke jeg bestilte på Etsy i forrige uke. Hun jeg kjøpte den av var supersøt og sendte meg to håndlagde sigarettesker sammen med den. Alt sammen var så kult, spesielt lommelerken. Butikken hennes finnes her. Elsker å åpne postkassen og finne en pakke. Jeg venter på to ting til fra Etsy. En lue og et par solbriller. Jeg handler ganske mye på nettet, men det meste jeg kjøper er ganske billig siden tollgrensen i Norge er på kun to hundre kroner. Jeg går ikke over den med mindre det er noe veldig spesielt. Kanskje er det best slik, haha. Jeg har veldig liten dømmekraft når det kommer til internettshopping. Spesielt midt på natten. Handler dere mye på nettet?

Før jobb i dag var jeg innom apoteket og kjøpte en lipgloss som liksom skal gjøre leppene dine større (jeg har nemlig ingen overleppe, hehe). Det føles som om ansiktet mitt brenner når jeg har den på, men jeg synes faktisk jeg fikk litt større lepper. Ikke så mye som jeg hadde ønsket, men man kan ikke forvente mye av en lip gloss. Jeg har litt lyst til å forstørre leppene, men a) jeg vil leve med meg selv og b) jeg har ikke råd uansett.

Jeg har fri på Mandag, noe som passer helt perfekt. Ikke bare blir det langhelg, men det er dagen etter Oscar-utdelingen! Da kan jeg være oppe hele natten helt uten dårlig samvittighet. Hurra!

11 kommentarer

mina

20.02.2013 kl.16:59

kjøper ALT på nettet, har ikke kjøpt noe "offline" på flere måneder. hahaha. kjempesøt lommelerke, forresten!
wonderland.

20.02.2013 kl.17:15

kjøper aldri ting på nettet bare fordi jeg elsker følelsen av å ha tinga jeg har kjøpt i hånden der å då. dlr.
Michelle

20.02.2013 kl.18:29

Jeg kjøper nesten ingenting i butikker lenger, det meste jeg trenger (les: ønsker meg) finnes jo på nettet. Ofte billigere også, også er utvalget 10x større nesten uansett hva. Internett, altså <3 det største unntaket er vel hvis jeg er i utlandet, men det kan vel i stor grad sammenlignes med å handle på nettet.
Gudrun

20.02.2013 kl.21:58

Den lommelerken var fantastisk! Det virker som vi deler samme synet på internettshopping :) takk for kommentar på min blogg.
isabel

20.02.2013 kl.22:35

åhh, fin! jeg skulle gjerne handlet mye på nett, men kortet mitt er redd for tollen...
Benedicte

22.02.2013 kl.20:20

Den var fiin!! jeg har ikke et bankkort som kan betale ting på nettet. men jeg tror jeg burde skaffe meg det snart selv om jeg kommer til å bruke alt for mye penger, jaja, det er jo litt praktisk da
ingeborg

24.02.2013 kl.00:56

jeg så du la den ut på instagram, jeg måtte sette på bowie etterpå. kjempefin. jeg handler alltid på etsy og ebay når jeg egentlig er kjempetrøtt, og så får jeg av og til fine ting i postkassen jeg hadde glemt jeg har kjøpt. men nå venter jeg på hemingway-totebag, og det har jeg ikke glemt, da. hehe.
Weronika Ellen Irena

24.02.2013 kl.11:04

sv: Dette gjør vondt i hjeret. Men se deg rundt, på internett. Disse som svarer deg, de som leser det du skriver. De er dine venner. Det var årsaken for at jeg begynte med blogging. Jeg fant ingen som delte mine interesser og tankegang i dalen jeg bor i. Og jeg har fått så mange smil, og mye kjærlighet. Og nye venner. Ps. jeg snakker mer en gjerne med deg.

Superfin lommelerke. Jeg handler alt for mye på nett. Men mamma mener det er fornuftig shopping. For om jeg hadde kjøpt alt dette i Norge ville jeg vært blakk med en gang. Ps nr to. Jeg har ingen overleppe heller.
glitter

24.02.2013 kl.19:13

åå finfin lerke! Selv handler jeg nesten aldri på internett, synes det er kjipt. Det finnes så masse fint!
Bianca Emilia

28.02.2013 kl.00:15

jeg handler mye på nett, og gleden av å få noe i posten er alltid like stor.

du kan forresten få litt av min overleppe.
Chrilo

10.03.2013 kl.22:39

jeg handler veldig mye på nettet. spesielt på ebay og etsy. det er mine addictions.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits