« forsiden

Teenage Kicks

Tok bilder av meg selv i prøverommet på H&M i dag. Hva har jeg blitt? Jeg har hatt sideskill en liten stund nå og jeg liker det. Vet ikke helt om det er fordi jeg faktisk kler det eller om det er fordi jeg er så vandt til å se meg selv med lugg at all forandring ser kjempebra ut. Det er uansett mye lettere å ha sideskill. Jeg trenger ikke vaske håret hver eneste dag lenger (det er ikke bra for håret!) og det er mye lettere å få den til å ligge rett. Liker det. Selv om jeg sikkert kommer til å gå tilbake til lugg om omtrent ett og et halvt år. Har funnet ut at jeg pleier å bytte mellom sideskill og pannelugg med ett og et halvt års mellomrom.

Fikk denne koslige kommentaren i dag. Jeg må innrømme at jeg ikke aner hvem "Bunny" er, men det er kanskje hun som hadde denne bloggadressen før meg. I tilfelle det er flere Bunny-fans der ute som nå hater meg kan jeg opplyse om at Graveyard Girl er favorittsangen min av bandet M83. Tror ikke Bunny har noen patent på det og tviler også sterkt på at hun var den første til å bruke det. (Edit: Har nå funnet ut at Bunny er en YouTuber(?). Må også påpeke at jeg brukte navnet GraveyardGirl som brukernavn på Spotify FØR hun registrerte seg på YouTube så egentlig er det vel hun som hermer etter meg? Det er seriøst teit!)

Må virkelig begynne å finne mer spennende ting å blogge om forresten. I det siste har det blitt mange mobilbilde-innlegg. Det er mest fordi jeg egentlig ikke har nok å snakke om til å fylle et "vanlig" innlegg. Kanskje jeg bare ikke burde blogge når jeg ikke har mye å si?

9 kommentarer

pines

16.02.2013 kl.16:46

jeg googlet "bunny graveyard girl" og det virker som hun er en eller annen form for internet celeb, typ audrey kitching/kiki kannibal. "my name is bunny. they also call me graveyard girl, or pr3tty_vacant. i live in texas. i'm 25. i like posting photography and self-portraits."
ingeborg

16.02.2013 kl.17:31

haha, det er seriøst teit maren!!! jeg trodde alle på internett hadde hørt på m83, jeg. jeg synes det er fint når du blogger om små ting, også synes jeg skoene dine fra forrige innlegg var kjempekule. og så fint deksel du har!
tine katrine

16.02.2013 kl.17:33

Hahaha. Noen folk er så rare. Og yey, kanskje jeg også skal begynne med midtskill igjen!
marie.

16.02.2013 kl.18:06

hehe jeg tenkte faktisk på bunny da jeg så den nye bloggadressen din men lol herregud det er internett ingen bryr seg
wondersoftea

16.02.2013 kl.18:07

Åå jeg liker innleggene dine så godt uansett jeg! Haaha folk er egentlig veldig morsomme, spesielt når de blir sinte for ting man ikke har noe anelse om.
tigrlily

16.02.2013 kl.23:54

du er så vidunderlig vakker.

17.02.2013 kl.04:50

wtf er bunny, liksom. internett er et rart sted. graveyard girl er en kjempefin sang. saturdays = youth er så bra.
Maja

17.02.2013 kl.13:27

jeg liker det du skriver uansett om det er "mening" i det eller ikke! og lol bunny... its the internet, get used to it liksom.
Chrilo

18.02.2013 kl.07:54

hahaha, så latterlig. det var akkurat som da jeg hadde en blogg som het "christianeh" og ble anklaget for å herme etter ei annen jente som heter Kristiane som kalte bloggen sin for "kristianeh".

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits