« forsiden

Take me to Paris

I dag var jeg på Haugar Kunstmuseum for å se på Rose Wylies kolleksjon. Synes bildene hennes var kjempekule. Spesielt med tanke på at hun er nesten åtti år gammel. Jeg så også på Munch by Warhol igjen. Fortsatt min favorittsamling. Elsker Warhol, elsker Munch, og det er aller kulest sammen. I gavebutikken fant jeg vinylen på bildet over (som ikke er blurry forresten, det er slik forsiden ser ut). Har ikke fått hørt på den enda, men ifølge nettsiden til Espen Gleditsch er det "Rorschach's inkblot test converted to sound waves." Noe som høres skikkelig creepy og kult ut. Dessuten finnes det bare nitti stykker og min er nummer trettifire. Nummerert vinyl gjør alltid at jeg føler meg som en del av en hemmelig klubb.

Jeg hadde min første privattime i matte i går. Det gikk faktisk veldig bra. Tror ikke det blir så ille. Selv om jeg ligger skikkelig etter. Husker også vagt at jeg bestilte et par heart shaped sunglasses klokken halv to i natt. Og på Torsdag har jeg fri, fri, fri! God uke.

6 kommentarer

pines

12.02.2013 kl.18:23

warhol er best! håper vinylen er alt du håper og litt til, den høres iallefall skikkelig kul ut.

(også må jeg bare si at jeg får litt angst hver gang jeg skal trykke på "send" knappen. "I TOLD YOU TO LEAVE ME THE FUCK ALONE...")
Cecilie

12.02.2013 kl.18:41

// Harstad eller Herstad? Jeg var elev på Herstad skole lenger enn hva som bør være tillat, og jeg hatet hvert eneste øyeblikk av det. Nå jobber jeg der. Oh, the irony.
maja

12.02.2013 kl.18:42

så sykt spennende kunst!! og åtti år gammal dame! daaayum. jeg vil også på museum. og der ser du forresten, med matten! håper det går like bra etter hvert - goodluck! jeg var assistent i 4. klasse i dag, og de hadde matte. ei jente lurte på hvordan hun skulle gjøre det med 20:6=? og jeg bare "eheeheh ja...." huska ikke hvordan man gjør et simpelt regnestykke lenger.

(og når jeg leste kommentaren over kom jeg til å tenke på at jeg lurer på om det er fra en film eller noe? hvem er vinny liksom)

/ takk! liker det ganske godt selv også, det er et slags teppe for å ha på senga, over dyna, for å pynte litt. det minner meg om rar kunst fra 1980-tallet.
ingeborg

12.02.2013 kl.18:48

så fine bilder! warhol og munch høres ut som en uslåelig kombinasjon.
wondersoftea

12.02.2013 kl.19:51

Jeg var å så på Warhol og Munch i november med klassen, det var helt fantastiske bilder. Håper jeg får dratt dit snart igjen
Chrilo

13.02.2013 kl.00:52

Warhol og Munch, så fantastisk. Og vinylen hørtes veldig interessant ut!

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits