« forsiden

Star Spangled Danger

Untitled

Hører på Lana Del Rey. Jeg har en samling på omtrent femti-seksti unreleased Lana-sanger. Og det er fortsatt ikke alle som finnes. Det har blitt til en hobby å finne dem. Denne Søndagen har gått sakte. Det har vært veldig deilig. Føler alltid at helgen går alt for fort. I dag har vi bakt fastelavensboller. Jeg liker ikke fastelavensboller så jeg spiste dem uten krem. Jeg liker krem sammen med frukt og i bløtkake, men ikke noe annet.

Untitled

Jeg fikk en ny jakke av mamma i går. Hun hadde egentlig kjøpt den til lillebroren min, men den var for liten til han så jeg fikk den istedet. Det er en helt vanlig grønn parkas, men jeg synes den var fin. Gratis jakke! Er det en ting jeg egentlig savner veldig lite fra da jeg var liten var å ikke kunne kjøpe mine egne klær. Det er nok det aller beste med å bli stor og tjene egne penger. Du kan bruke dem på hva du vil. Jeg gikk på en barneskole med veldig stort klespress og når jeg var mindre hadde vi ikke så veldig god råd - noe jeg forstår og forsto så klart - så mesteparten av klærne mine var arvet fra kusinen min eller kjøpt på butikker som ikke var "godkjent." Jeg slet en del med å passe inn på grunn av det og folk spurte; "kan du ikke bare kle deg mer normalt?" En av de jentene i den populære gjengen er nå sjef på Bik Bok så vidt jeg vet. Jeg tror det var meant to be. Uansett, jeg pleier å si at jeg egentlig har realisert alle drømmene jeg hadde som barn allerede. Da jeg var elleve ønsket jeg meg alle The Sims spillene og masse klær fra Bik Bok. Gjett hva jeg har nå?

Untitled

I morgen begynner jeg med privattimer i matte. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men jeg vet at det er nødvendig. Jeg kan ingenting forbi enkel addisjon. Jeg bare klarer ikke forstå noe av det. Jeg begynner på skolen igjen til høsten så jeg er nødt til å gjøre noe. Så jeg ikke stryker totalt i matte. Jeg gleder meg forresten til å begynne på skolen igjen. Men jeg er også nervøs. Jeg håper jeg klarer det nå. Jeg har liksom vært seksten i fem år. Jeg kommer meg aldri videre.

Untitled

"I go to sleep alone, and wake up alone. I take walks. I work until I'm tired. I watch the wind play with the trash that's been under the snow all winter. Everything seems simple until you think about it. Why is love intensified by abscence?"

Untitled

Untitled

Jeg er så nostalgisk. Når jeg er i situasjoner pleier jeg å tenke at jeg en dag kommer til å se tilbake på dette og savne det. Selv om jeg ikke nyter det spesielt der og da. Kanskje jeg bare er overemosjonell. Det er så mange sanger, bøker og lukter som jeg forbinder med fortiden og følelser og årstider. Jeg tror jeg ligger et halvt år etter alle andre inne i hodet mitt. Hvis det gir noen mening. Jeg lever liksom aldri her og nå. Ikke egentlig.

Untitled

14 kommentarer

wondersoftea

10.02.2013 kl.22:08

Jeg har aldri forstått matte jeg heller, jeg falt helt ut i syvende klasse og det blir bare vanskeligere og vanskeligere. Det er ikke det at jeg ikke prøver men det går virkelig ikke, hjernen forsvinner liksom litt bort og jeg gjetter meg frem og får så vidt ståkarakter. Det gjør meg egentlig litt trist, for jeg kan ikke addisjon engang lenger, herregud.
Caroline

10.02.2013 kl.22:43

Åh... Bloggen din er perf. Den er det.
gnistregn

10.02.2013 kl.23:00

jeg også, nostalgisk til fingerspissene
Maja

11.02.2013 kl.09:54

Fine bilder av havet. Liker hav. Jeg pleide også å gå i litt rare klær husker jeg, som jeg hadde arvet. Trasige greier. "Why is love intensified by abscence?" Det spørsmålet kom litt brått på i den teksten, men det var veldig relevant (for meg). Håper mattetimen går bra!
renate

11.02.2013 kl.10:27

Jeg lever sjeldent her og nå selv. Når det kommer en ny årstid, kommer det så mange nye lukter og følelser som minner meg om barndommen og andre ting jeg savner. Jeg er kjempenostalgisk av meg. Lukter - det er noe av det som drar meg hardest tilbake i tid.

Og lykke til - jeg er sikker på at du klarer matta. Og det å starte på skolen igjen til høsten. Du er flink.
Sol Magdalena

11.02.2013 kl.15:41

// Å, det hørtes trist ut :( Eneste grunnen til at jeg gleder meg til å bli voksen, er at jeg så og si kan gjøre hva jeg vil, ellers gruer jeg meg litt.

Jeg lever heller aldri i nåtid. Lever enten i fortid eller fremtid. Jeg kjenner meg veldig igjen i det med matten, selv klarer jeg ikke deling eller addisjon. Men det begynner å gå bedre, spesielt med delingen. Og det går nok kjempe fint, og du er veldig flink som tar slikt tiltak!
Hege

11.02.2013 kl.18:37

Men på ett vis lever du vel her og nå også?

Viss du reflekterer over livet ditt her og nå, og betydningen denne hverdagen kommer til å ha senere, så betyr det noe.

All tenking og refleksjoner du gjør deg i dag, vil ha en påvirkning for hvordan morgendagen/fremtiden blir!

Selvfølgelig ser jeg poenget, men det går også ann å se det i en annen vinkel, viss det jeg skrev i det hele tatt gav mening!

Hvilken klasse/linje skal du begynne i når du begynner på skolen igjen forresten? :-)
Cecilie

11.02.2013 kl.19:26

Jeg liker krem i kakao. Tror jeg. Det er en stund siden sist...

Åh, de barna hørtes grusomme ut! Skjønner du ble lei deg. Hvem hadde ikke blitt det?

Privattimer hørtes lurt ut. Matte er tøft, men gøy når du får det til.

Jeg er også nervøs for å begynne på vgs.

Det siste avsnittet... Du uttrykte det jeg aldri har klart å sette ord på, men det er akkurat sånn jeg har det.

"Why is love intensified by abscence?" <3
Cecilie

11.02.2013 kl.19:36

Btw, jeg tror jeg så deg i dag. På en bussholdeplass mellom Herstad skole og kirken? Ved ett-tiden? Jeg dro kjensel på det svarte håret ditt og de røde leppene.Hvis dette ikke var deg så never mind. Jeg var ganske sikker akkurat der og da, men nå begynner jeg å tvile.

(Føler meg litt som en stalker... Med min fortid bør jeg vel egentlig bare holde slike ting for meg selv. Bare spør din søster om Sara, hehe. Eventuelt ikke. Helst ikke.)
Maren Elisabeth

11.02.2013 kl.20:33

Hege: Det vet jeg ikke sikkert før i Juli, men jeg har søkt på veldig mye forskjellig! Kommer helt sikkert til å fortelle det her når jeg vet det, så stay tuned, hihi.
johanne

12.02.2013 kl.11:04

kjenner meg veldig igjen i det siste avsnittet
andrea

12.02.2013 kl.12:35

samlingen min av unreleased lana sanger er dessverre ikke så stor. har kun albumet "sirens", fra da hun kalte seg may jailer. så fint album!
Chrilo

12.02.2013 kl.16:46

Åh, jeg digger bloggen din. Du er så flott.
susanne reselli

13.02.2013 kl.11:01

jeg likte dette innlegget, men vet ikke hva jeg skal skrive. leser fortsatt bloggen din også selv om jeg ikke kommenterer så mye og sånt.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits