« forsiden

Flame-coloured paradise

CULT

Hører på Patti Smith Group. Innså i dag at jeg har vært på Facebook i nesten fire år. Hvor blir tiden av? Jeg er egentlig ganske likegyldig til Facebook, men jeg synes fortsatt det er rart at jeg har vært der så lenge. Jeg synes det er enda rarere at folk faktisk kan bli avhengig av Facebook! Hva er det å bli avhengig av? Jeg gidder aldri å lese andres statuser og jeg tror jeg oppdaterte min egen tre ganger i fjor. Jeg er bare innom for å sjekke om jeg har fått meldinger nå og da. Nå er jeg sikkert ikke gjennomsnittsbrukeren da.

Untitled

I morgen tror jeg at jeg skal krølle håret og ha på hvit kjole. Det er Fredag! Jeg synes den siste uken har gått helt utrolig fort. Bortsett fra at det har kommet en del snø har det vært ok vær også. Ikke superkaldt. Bortsett fra på Tirsdag da jeg og noen andre fra jobben dro og akte. Da var det alt for kaldt. Jeg hadde bare tynn bukse og tynn militærjakke. Jeg er aldri forberedt på disse tingene. Det tok et par timer før jeg ble ordentlig varm igjen. Det verste med at det er kaldt er at jeg også blir utrolig sulten. Spiste en hel tallerken med appelsin i dag. I regret nothing. Det var supergodt.

Untitled

Untitled

"Why is it always so difficult to memorize the dreams that we have during the night? They usually quickly escape out of our minds as if they were sneaking away and hiding the traces. If we could believe that thoughts find materiality then also our dreams might have the material shape as well. Then where do they actually disappear? Might they be stored somewhere? They can visit our minds several times per night, and often they just slip by barely touching our consciousness for a short while."

Untitled

De siste to ukene eller så har jeg gjort vane av å sove et par timer på ettermiddagen når jeg kommer hjem. Det høres ut som en dårlig idé, men jeg synes faktisk det har vært veldig godt. Jeg orker mer om kvelden og jeg er ikke trøtt om morgenen. Det er så fint å kunne være litt ekstra lenge oppe om natten. Så kan jeg se film og spille videospill og bare gjøre hva jeg vil helt alene en liten stund. Jeg så John Dies At The End filmen på Onsdag, siden jeg er ferdig med bøkene. Likte den så godt at jeg tror jeg må se den en gang til i helgen. Selv om det var kjipt at de tok vekk omtrent sytti prosent av innholdet i boken. Men alt i alt kunne det vært verre. Når det kommer til fra-bok-til-film kunne det gått mye, mye verre.

Untitled

Det er enda godt at det ikke går an å endre bloggadressen sin på blogg.no, for da hadde jeg sikkert byttet tre ganger i uken. Anbefaler forresten alle med Firefox å innstallere AdBlock. Alle sidene jeg besøker ser tusen ganger bedre ut uten reklame. Og null pop-up vinduer! Dette har vært et veldig ubrukelig innlegg. Sponset av AdBlock.

8 kommentarer

pines

08.02.2013 kl.00:12

adblock er bra. facebook er nyttig for å holde kontakt med folk når du f.eks. går på universitet - kan diskutere oppgaver osv. hadde sikkert fungert like bra med e-post, men sånn er da verden. føler twitter/instagram/osv har mindre nytteverdi. kos deg i morgen med krøller og hvit kjole. det høres flott ut.
tine katrine

08.02.2013 kl.01:52

Jeg er innom facebook flere ganger hver dag (det siste halve året iallfall, facebook ble litt gøyere når jeg ble med i en vegangruppe), men det er mest fordi jeg ikke har så mye annet å gjøre, og vil ikke beskrive meg selv som avhengig. Har ikke noe problem med å være vekke fra facebook i en uke eller måned.

Å spise masse appelsin trenger heldigvis ingen å ha dårlig samvittighet, og jeg syns folk har et rart forhold til søvn. "Må ikke sove på dagen!!!". Sov når kroppen vil sier jeg.
mina

08.02.2013 kl.11:33

dette kommer helt tilfeldig, men å lese bloggen din lyser opp dagen min.
pines

08.02.2013 kl.15:43

(kan jeg spørre om hvor mye shipping kom på for rkives? eller er det ikke sikkert enda?)
Cecilie

08.02.2013 kl.21:41

Jeg lurer på om jeg er den eneste i verden som ikke er på Facebook. Hmm...

Elsker AdBlock! Gjør livet enklere.

Appelsiner er kjempegodt.
Maja

09.02.2013 kl.23:58

jeg bruker safari. hva gjør jeg da????

elsker facebook jeg da. kommenterer og liker i hytt og pine. kan ikke noe for det, har så utrolig behov for å ytre meningene mine om alt mulig, det være seg politikk eller "e æ den einaste som ikkje veit ka kollektivtransport e? XD" (måtte faktisk spørre om hun som skrev den statusen var dum (på en hyggelig måte så klart)).

sv: og tusen takk!! ble ikke opp-i-skyene-fornøyd, men synes det ble helt greit! ja turte ikke å farge... svakt menneske? kan diskuteres
wondersoftea

10.02.2013 kl.00:02

Facebook er nok en av verdens kjedeligste nettsider, selv om det er veldig praktisk å få tak i folk. Jeg kler meg også alt fort varmt eller alt for kaldt. misliker veldig sterkt å være alt for varm så jeg kler meg alt for lite, været altså.
Chrilo

12.02.2013 kl.02:52

Jeg synes facebook er kjempekjedelig og kan heller ikke fatte eller begripe at noen blir avhengig av det.

Jeg skal helt klart sjekke ut AdBlock.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits