« forsiden

I'm taking far too many chances on these less than idealistic romances

 


Untitled

Akkurat nå sitter jeg og leser i This Book Is Full Of Spiders mens en YouTube video går i bakgrunnen. Jeg klarer ikke konsentrere meg om å lese hvis det er helt stille rundt meg. Jeg konsentrerer meg aller best om jeg har stemmer i bakgrunnen. Musikk distraherer meg og stillhet gjør meg urolig. Som regel leser jeg på sofaen i stuen med TV og mennesker rundt meg, men om kvelden er YouTube min beste venn. Jeg har litt over femti sider igjen av TBIFOS - oppfølgeren til John Dies At The End, forresten - og jeg blir nok ferdig i løpet av kvelden. Jeg føler meg, ikke for første gang, som om jeg er i ferd med å miste min beste venn. Å lese en god bok er så fint, men å bli ferdig med den er noe av det verste.

.

I det siste har jeg hørt masse på The XX på vinyl. Av en eller annen grunn høres XX utrolig bra ut på vinyl. Lydkvaliteten på akkurat det albumet er helt fantastisk. Dessuten er det så fin og beroligende musikk. Jeg elsker atmosfæren. Akkurat nå er rommet mitt helt ryddig, etter at jeg endelig tok meg sammen og bestemte meg for at jeg måtte rydde. Det er deilig. Nå må jeg bare skrive ferdig alle brevene jeg skulle ha skrevet for lenge siden. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så treg. Jeg tror det er vinteren. Den siste uken har vært ganske bra. Ikke så mye snø og sånn passe varmt. I morgen er det meldt snø igjen. This is why we can't have nice things.

Untitled

Siden sist har jeg skaffet meg en Joy Division t-skjorte og en militærjakke. Elsker jakken så mye. Har ønsket meg jakke med militærmønster siden i sommer. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har kjøpt en før nå. Jeg har så mange jakker, så jeg må alltid tenke meg om skikkelig lenge før jeg kjøper en ny. Jeg får dårlig samvittighet på en måte. Men jeg bruker jo jakke store deler av dagen min hver eneste dag, så hvorfor er det så dumt å ha mange? Sier jeg til meg selv i hvert fall. Jakken er uansett superfin. Siste klesplagget du kjøpte?

Untitled

Untitled

"The size and age of the Cosmos are beyond ordinary human understanding. Lost somewhere between immensity and eternity is our tiny planetary home. In a cosmic perspective, most human concerns seem insignificant, even petty. And yet our species is young and curious and brave and shows much promise. In the last few millennia we have made the most astonishing and unexpected discoveries about the Cosmos and our place within it, explorations that are exhilarating to consider. They remind us that humans have evolved to wonder, that understanding is a joy, that knowledge is prerequisite to survival. I believe our future depends on how well we know this Cosmos in which we float like a mote of dust in the morning sky."

*

Tror jeg skal ta igjen litt Supernatural og lakke neglene mine svarte før jeg legger meg. Og forresten, det er blitt Februar siden sist vi snakket! Håper denne måneden blir bra. Gleder meg vilt til Mars.

Untitled

8 kommentarer

dritpreik

03.02.2013 kl.23:03

Husker ikke hva jeg kjøpte, er altfor lenge siden.... Fin fugl, da. Kjempefin. Vil ha.
Chrilo

03.02.2013 kl.23:55

Det siste jeg kjøpte meg var et par nye Jeffrey Campbells, selv om det ikke teller som et klesplagg.
Benedicte

04.02.2013 kl.06:27

Jeg vet ikke riktig hva det siste jeg kjøpte var, tror det er noen måneder siden. Husker ikke helt. Sko på loppemarked i høst kanskje.
Irene - foto og hverdag

04.02.2013 kl.08:31

åå, fiiint innlegg! Det siste jeg kjøpe var en strikkegenser fra bikbok:)
andrea

04.02.2013 kl.11:26

rart. jeg er helt motsatt, jeg kan virkelig ikke konsentrere meg med stemmer og lyder i bakgrunn mens jeg leser.

fint innlegg!
oda ilea

04.02.2013 kl.17:55

ble akkurat ferdig med supernatural sesong fire. akkurat. det siste jeg kjøpte var en sort jakke fra monki, to skjeer fra søstrene grene og en håndfull promarkers fra panduro. dessuten spiste jeg pizza og sjokolade og iskrem - som jeg er allergisk mot. det føltes godt, men jeg lider litt på grunn av det akkurat nå.
Cecilie

04.02.2013 kl.20:10

Jeg liker også å ha bakgrunnslyd når jeg leser, men ikke alltid. Noen ganger blir det for mye.

Siste klesplagget jeg kjøpte: en olabukse, som dessverre var en størrelse for stor. Noe jeg ikke la merke til i butikken. Jeg kunne ha byttet den, men gadd ikke.

Jeg pleide å like mars veldig godt siden det er da våren begynner, og fordi jeg har bursdag da. Nå er jeg usikker. Gruer meg litt. Vinter er fint. Ingen edderkopper (som jeg ser i hvert fall.)

Forresten, en liten digresjon, jeg hadde en drøm om deg! Tror jeg. Er ikke helt sikkert, det kan ha vært en annen. Det var et mareritt forresten. Du (hvis det var deg) mistet en arm. Det var blodig.
susanne reselli

07.02.2013 kl.23:54

the xx er så fint og jeg har endelig fått ryddet rommet mitt jeg også. klarer ikke lese når det lages lyder rundt meg. jeg husker ikke hva det siste klesplagget jeg kjøpte var, men vil tro det var en singlet fordi jeg nesten ikke klarer å gå uten og de forsvinner så fort fra meg. som om de var sokker vaskemaskinen spiste en gang. nå tar den heller singlettene mine. februar trodde jeg skulle bli superfin fordi jeg har bursdag og sånt, men så langt har den ikke smilt særlig til meg og dette lover ikke så bra.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits