« forsiden

To steg från paradise

~

Har sunget på Les Misérables soundtracket så høyt at jeg har vondt i halsen sammen med Molly. When the beating of your heart echoes the beating of the drums. Nå hører jeg på Håkan Hellström og lurer på hva jeg egentlig hadde tenkt til å blogge om i dag. De siste to dagene har ikke vært så fryktelig kalde og i morgen er det faktisk meldt sol og hele fire varmegrader! Jeg har gått i skinnjakke og hvit kjole. Om natten har jeg sovet med en trillion rosa hårruller i håret. Håret blir krøllete, vilt, og sikkert ti cm kortere. Og når du drar i dem spretter de tilbake etterpå. Superfint. Jeg synes krøller er noe av det fineste som finnes. Kanskje fordi håret mitt naturlig er slett. Man vil alltid ha det man ikke har selv.

Untitled

Alison

På Lørdag skal jeg i bryllup for aller første gang! Jeg gleder meg noe helt vilt. Jeg kjenner ikke de som gifter seg personlig, men jeg skal hjelpe til å fotografere både under og etter bryllupet. Noe som betyr at jeg får se vielsen og alt. Det blir supermoro. Jeg har hatt lyst til å dra i bryllup så lenge jeg kan huske. Ting som bryllup, hvite kjoler, og filmen Titanic bringer alltid frem min indre jente.

Untitled

Untitled

Det er så mange ting jeg vil skrive ned og snakke om, men det blir for mye til å kategorisere og alt for mye for ett enkelt blogginnlegg. Når jeg skal hjem fra jobb pleier jeg å ta skolebussen som går bak den gamle ungdomsskolen min. Borgheim Ungdomsskole. Det er rart å være der sammen med alle elevene. Jeg er så mye eldre enn dem og så mye eldre enn jeg var den gangen. Det er først da det går opp for meg hvor mye forskjell det er. Jeg kunne ønske jeg kunne dra tilbake. Så mye at det er vanskelig å se fremover. Men jeg har det bra tror jeg. Når jeg sitter på bussen hører jeg på enkle kjærlighetssanger og jeg føler meg bra. Februar begynner på Fredag. Den siste vintermåneden og den korteste måneden i året. Våren virker så langt unna nå, men vi kommer oss dit. På en eller annen måte. To steg från paradise. And when you wake up, it's true. You are part of a brand new world.

Untitled

Untitled

http://open.spotify.com/user/graveyardgirl/playlist/6oP1t0b0WrUxD0zQigRWYA

10 kommentarer

oda ilea

29.01.2013 kl.20:32

krøller superfint, men jeg har det nesten aldri, for jeg blir så varm av å gå med det. den eneste gangen jeg har vært i et bryllup var da mamma og pappa giftet seg. jeg var liten, og helt overbevist om at kjolen min var finere enn mammas. også sang jeg ballongvisa før vi spiste mat. jeg synes det er fint å kjøre buss, da kan jeg senke alle murene. jeg pleier som regel bare å sitte å lytte, på alt hva folk snakker om. en liten tyvlytter er jeg. jeg har ikke laget meg noe særlig til liv selv, så det er av og til fint å høre på hva som foregår i andres.
Yasmin

29.01.2013 kl.20:55

elsker les misereable soundtracka men jeg liker de orginale med ekte sangera, de er så fine.
k.

29.01.2013 kl.20:59

krøller er best, og det er ikke så langt ned til les mis-soundtracket (selv om jeg hverken har sett filmen eller faktisk hørt sangene fra filmen - her går det i tilfeldige artister lastet ned fra youtube.)
Aurora / Chaos Kid

30.01.2013 kl.14:34

Aw krøller <3 spesielt etter hårruller. Tror jeg skal ha det litt fremover nå. savner det. litt ekstra viltert hår. knis. Bryllup er noe av det vakreste tilsetningene som finnes, selv om jeg ikke helt tror på det selv, så liker jeg utrolig godt ideen om det å samle kjente å kjære til å vitne to personer som elsker hverandre vise sin kjærlighet.

Det er rart å se på skolebarn. Det kommer stadig opp en følelse som om det er 100 år siden jeg var i den situasjonen, like vel så husker jeg det så utrolig godt. Savner spesielt barneskolen, hvis du ser bort fra at jeg var en loner uten særlig mange venner. Følelsen av evighet.
Karoline

30.01.2013 kl.17:34

åh, elsker Les Miserables! Selv er jeg forelsket i den delen av Look down der Gavroche synger :-) http://www.youtube.com/watch?v=4kTxDX3R0Yk spol til ett minutt, jeg lover, det er magisk.
Cecilie

30.01.2013 kl.19:11

Personlig liker jeg Amy Poehler sin versjon av "I Dreamed a Dream", fra årets Golden Globes. (I dreamed a dream of dah dah dah, and then I went to get a sandwich.)

Jeg elsker krøller! Jeg brukte krølltangen min på mandag. Det ble mislykket. Prøver igjen i morgen.

Bryllup er herlige! Jeg har vært i to. Jeg var brudepike i min mors bryllup for noen år siden. (De skilte seg etter et år.) Da jeg prøvde kjolen min i butikken, så gråt hun som jobbet der. True story. Jeg var et pent barn. Det skjedde noe på veien til hvor jeg er nå, dessverre.

// Verdens mennesker er tragiske.
K.

30.01.2013 kl.23:04

// He really did! It was good.
Idunn

30.01.2013 kl.23:13

Nå er jeg nødt til å komme meg på kino og få sett den jeg også...
wondersoftea

31.01.2013 kl.22:55

ååå lykke til i bryllup! krøller er så superfint.
susanne reselli

15.02.2013 kl.12:10

jeg har vært i et bryllup i hele mitt liv og det var for mamma og stefar, og jeg og anette var brudepiker. vi var små og kjolene var så søte. husker alt som om det var i går nesten og det var ganske fint. og når vi så videoen sammen med bestemor når vi var der i sommer. minner altså.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits