« forsiden

Diamonds & Guns

Untitled

Siste dagen i helgen og jeg ønsker for sikkert hundrede gang at den kunne vare for alltid. Jeg har omtrent seksti sider igjen i John Dies At The End og jeg har akkurat bestilt This Book Is Full Of Spiders. Før jeg begynte sa jeg til meg selv at jeg ikke kom til å lese bok nummer to, siden jeg egentlig misliker serier. Nå skjønner jeg at den første boken ikke er nok. Jeg har funnet igjen lesegleden. Om jeg skal være helt ærlig har den egentlig vært borte siden Oktober. Det føles godt å kunne miste seg selv i en bok igjen. Hva leser dere nå?

Book Of Maps

Roxane @FORD Maquillage : mademoiselle MU

I går dro jeg ut - til tross for at det snødde helt vilt - og kjøpte det nye Razika albumet på vinyl! Da jeg tok det ut oppdaget jeg at vinylplaten var hvit, noe som førte til at jeg hoppet opp og ned i glede i et par minutter. Jeg har ønsket meg en hvit vinyl veldig lenge. Hvit vinyl er det fineste jeg vet om. Albumet er forresten veldig bra og veldig Razika-ish. Digger det.

Untitled

Jeg og Molly så Water For Elephants i går kveld. Jeg likte den veldig godt, selv om jeg stort sett liker alle filmer jeg ser med Molly. Hun er god på å få meg til å le. Jeg tror vi skal se en film sammen etterpå også, men jeg vet ikke hvilken enda. Jeg har også planer om å lese, spille The Sims 3, surfe internett, og spise middag. Jeg får aldri tid til alt sammen. Jeg har egentlig ikke noe stort ønske om å ha mange venner og å gå ut hver kveld. Jeg tror ikke jeg trenger noen andre for å være den personen jeg vil være og for å gjøre det jeg vil gjøre. Jeg ønsker bare å ha tid til alt jeg har lyst til å gjøre. Er det ikke det alle ønsker seg egentlig? Tid. Noen ganger tenker jeg at det er helt vilt at det bare er bestemt at vi skal gå på skole, jobbe, kjøpe, betale. Hvem har egentlig rett til å bestemme sånt. Vi kan ikke forandre det så klart. Vil vi i det hele tatt forandre det? Men det er fortsatt vilt. Noen ganger slår det meg at vi er så heldige som er her. Vi er en så stor usannsynlighet i et usannsynlig univers og vi bruker livene våre på å se på TV og jobbe og drikke oss så fulle at vi glemmer alt. Det virker så dumt. Men det er alt vi har.

How she spends her mornings 15/52

Untitled

Nå gjenstår bare ett spørsmål. Hva skal jeg spise til middag?

9 kommentarer

susanna

27.01.2013 kl.20:18

jeg leser beatles av lars saabye christensen. har ikke hatt så mye tid til å lese, så er ikke kommet veldig langt. ja, tid. det skremmer meg litt.
A

27.01.2013 kl.21:19

så deilig. har akkurat fått igjen lesegleder selv. har vært borte lenge. et år kanskje.
tine katrine

27.01.2013 kl.21:37

Jeg sliter også litt med lesegleden for tiden, noe som er litt dumt når jeg skal klare å lese 50 bøker i år. Har ikke blitt ferdig med en enda! Tror det har en del med at leiligheten er i totalt kaos, finner ikke helt roen til å sette meg og lese. Er så masse som må ryddes og ordnes, men har ikke noe energi...
Chrilo

28.01.2013 kl.04:13

Jeg har akkurat lest ferdig "Shit My Dad Says". Den var fantastisk morsom. Det er ikke en sammenhengende historie, men mange små om en fyr som har verdens artigste far. Jeg skal nå begynne på bok nummer to som forhåpentligvis er lik den forrige. Det er så fint at det kun er slike små historier om forskjellige hendelser, for da kan man legge fra seg boken uten å miste sammenhengen. Jeg klarte ikke å legge fra meg boken da jeg først begynte. Den var så fantastisk morsom og jeg lo så jeg gråt og vred meg rundt i sengen.
Mina

28.01.2013 kl.12:27

Har akkurat blitt ferdig med Peregrine's Home for Peculiar Children, en fantastisk bok. Åh, hvite vinyler er min favoritt også!
Sol Magdalena

28.01.2013 kl.16:49

Akkurat nå leser jeg Harry Potter og Ildbegeret. Det var pappa som leste den for meg for første gang da jeg var rundt åtte år gammel eller noe. Er snart ferdig med den nå, og jeg gruer meg litt til å begynne på den neste ettersom den er nesten to ganger lengre ( og tyngre)

Ååå, razika razika razika! Elsker dem! Har ennå ikke fått kjøpt meg en ordentlig platespiller, så kan desverre ikke kjenne på den lykken av å ha en hvit vinyl, haha
k.

29.01.2013 kl.13:56

jeg leser første boken i foundation-serien. og til middag burde du spise nudler eller omelett.
Cecilie

29.01.2013 kl.15:47

Skjønner hva du mener om serier. Jeg begynte på en serie da jeg var tolv og den er ikke ferdig. Bok nummer 14 kommer ut i mai og nummer 15 i november. Jeg føler egentlig at jeg er ganske ferdig med de, de er ikke spesielt bra skrevet og selve plottet er teit, men trenger closure.

For øyeblikket leser jeg The Virgin Suicides. Lesegleden min er fremdeles på ferie så det går veldig treigt, men jeg liker den.

Water For Elephants var veldig fin! Så den i fjor. Vurderte å lese boken først, men jeg gadd ikke. Har du lest den?
Julia.

29.01.2013 kl.15:59

Akkurat nå leser jeg The Kite Runner. Hvit vinyl høres helt fantastisk ut.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits