« forsiden

Children Of The Bad Revolution

Untitled

Everything I want I have. Money, notoriety and rivieras. Jeg sitter med hårfarge i håret og hører på Lana Del Rey. I dag kjøpte jeg isbitformer formet som pistoler. Definitivt noe av det kuleste jeg har sett. Jeg elsker rare isbitformer. Jeg har også noen med kirsebær, som jeg brukte hele tiden i sommer. Sommeren totusenogtolv var Lolita, Lana Del Rey og kirsebærisbiter. Det var en god sommer. En av de beste på lenge. Jeg kunne ønske den aldri endte. Jeg har ikke vært på jobb siden Tirsdag og det har vært utrolig deilig. Jeg har bare lest, hørt på musikk, spilt videospill og gått i pysjamas. Også har jeg grått en hel del. Jeg trengte en pause og jeg føler meg bedre nå.

like I love the stars (317/365)

På Tirsdag begynte jeg å lese John Dies At The End av David Wong. Jeg liker den utrolig godt. Mer enn jeg har likt en bok på veldig, veldig lenge. Jeg tror jeg var på side ti da jeg begynte å få den kriblende følelsen i kroppen som sier meg at dette blir en bra bok. Og jeg hadde rett. Det er en av de morsomste, ekleste og mest spennende bøkene jeg har lest på en god stund. Jeg gleder meg veldig mye til å lese ferdig denne. Selv om jeg også gruer meg til den tomme følelsen som kommer når en skikkelig god bok er ferdig.

it's a big world

Untitled

Untitled

Jeg byttet forresten tilbake til et gammelt design fra den gamle bloggen. Jeg elsker dette designet så mye. Det er rent, men også superfint. Jeg tror nok bloggen kommer til å bli sånn som dette en stund. Jeg tror også jeg har bestemt meg for å bli på denne adressen. Jeg har flyttet alle bloglovin'-følgerne mine og jeg vet ikke... det bare føles riktig. Det er en ny æra. Vi kan gjøre hva vi vil.

Untitled

https://www.youtube.com/watch?v=C_TKwNw7pbQ

9 kommentarer

wondersoftea

24.01.2013 kl.20:04

Jeg kjøpte isbitformer av delfiner og blomster i sommer, de er så fiine
Chrilo

24.01.2013 kl.21:23

jeg kjenner igjen den tomme følelsen når man har lest ferdig en bok. jeg leste Harry Potter serien ferdig for tredje gang et par uker siden og jeg blir like trist hver gang det er ferdig.
yeuxtristes

24.01.2013 kl.23:03

heh. jeg har isbitformer som ser ut som diamantringer.
ingeborg

25.01.2013 kl.10:50

du kan kanskje lese this book is full of spiders etterpå! kjæresten min leste begge for en liten stund siden, begge var visst kjempe. du leser veldig mye bra. jeg liker den nye bloggen din kjempegodt, jeg glemmer liksom at den er ny, den er bare veldig maren.
Hanne

25.01.2013 kl.10:52

Oi, så rart. Jeg er venn med Michela som har tatt det første og siste bildet:)

Det kjipeste med å studere er at når jeg skal ta pause fra lesinga og slappe av, så frister det ikke så mye å lese romaner, men å gjøre noe helt annet. Så jeg leser nesten bare i ferier nå. Skal leseleselese i hele sommer. Hater den tomme følelsen du snakker om etter å ha lest ferdig en bra bok, men elsker den også. Det betyr jo at boka var fantastisk og at man alltid vil huske den.
beersandbirds

25.01.2013 kl.11:25

jeg kjenner igjen den tomme følelsen en får når en er ferdig med en bok som er skikkelig skikkelig bra. jeg hadde det sånn etter jeg leste "the perks of being a wallflower". det er nok en av mine favorittbøker noen sinne.
Cecilie

25.01.2013 kl.14:56

"A human's life is a beautiful mess."

Designet ditt er veldig deg.

Lana <3
Ina Gundersen

25.01.2013 kl.16:15

Dette er min nye favorittblogg. Jeg brukte forresten designet ditt også (fordi jeg prøvde mitt eget og ødela alt). tar du forresten alle bildene selv?
Sunniva Leonsen

27.01.2013 kl.11:18

fin blogg <3

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits