« forsiden

Gods and Monsters

-

Hei! I dag har vært en ganske grei dag, sånn bortsett fra at det har vært så kaldt at jeg trodde jeg skulle fryse ihjel et par ganger. Jeg ble faktisk sendt hjem fra jobben fordi det var for kaldt der. På vei hjem var bussen forsinket så da måtte jeg vente tjue minutter i ti minusgrader. I nylonstrømper. Jeg lærer aldri. Det tok sikkert en time før jeg ble varm igjen når jeg endelig kom meg hjem. I morgen tror jeg at jeg må ha på meg bukse. Sukk. Jeg tar på meg den fine sennepsgule genseren for å kompensere.

A. Jasnowski

Jeg har brukt mesteparten av dagen på å spille det nye Devil May Cry spillet sammen med broren min. Devil May Cry-serien er antagelig de beste videospillene jeg vet om. Jeg vet ikke hvorfor, men noe ved dem har alltid inspirert meg utrolig mye. Jeg tror at hvis jeg noen gang klarer meg som popstjerne må jeg lage et helt konseptalbumt vagt inspirert av Devil May Cry. Noe med disse spillene bare klikker med meg, uten at jeg helt kan forklare hvorfor og hvordan. Men nå har hele serien startet på nytt igjen, noe jeg ikke skjønner i det hele tatt. Jeg vet at de fleste av dere ikke spiller så mange videospill, men det er som om noen andre skulle skrive om og gi ut favorittboken din på nytt. Eller en skikkelig dårlig filmremake som overser alt som var bra med originalen. Vi kjøpte det uansett, uten at vi helt vet hvorfor. Jeg må innrømme at det ikke er så ille som forventet. Det er ganske morsomt å spille og jeg liker historien litt også. Det er bare så synd at de måtte kalle det Devil May Cry når det ikke er et Devil May Cry-spill! /rant over.

Donnie Darko

Untitled

Jeg kjøpte to nye vinyler i dag (Patti Smith og Bright Eyes!) og Infinite Jest av David Foster Wallace kom i posten. Den er skikkelig tung og er på over tusen sider, men jeg er egentlig ikke skremt. Jeg vet bare ikke om jeg skal lese den eller Blond av Joyce Carol Oates først. Livets dilemma. Først og fremst burde jeg egentlig skrive svar til alle brevene som ligger på skrivebordet mitt. Jeg beklager altså. Det kommer, jeg har bare hatt null motivasjon i det siste.

Verónica

Jeg har prøvd å skrive noe ordentlig her, men jeg får det ikke til. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer bare ikke åpne meg. Det er så mange ting jeg aldri har fortalt til noen og det tærer på meg. Det er ingen som vet hvordan ting egentlig er. Hvordan livet mitt egentlig er. Det er rart hvordan du kan lyve folk i ansiktet og om du gjør det riktig kommer de til å smile, nikke, og bekrefte det du sier. Jeg kunne ønske jeg ikke var så flink til å holde hemmeligheter. Noen ganger hater jeg meg selv så mye at jeg tror jeg kunne drept meg selv. Men jeg er ikke sterk nok til det.

Untitled

Ever since you came through my bedroom door I've been a wildchild.

7 kommentarer

wondersoftea

16.01.2013 kl.23:14

Jeg er veldig veldig misunnelig på dine to nye vinylplater!!
J o h a n n e

17.01.2013 kl.16:24

ååå, fintfintfint. og jeg skulle ønske jeg hadde platespiller sånn at jeg også kunne kjøpe fine vinylplater.

og jeg dør nesten når jeg ser designet ditt, fordi det er så fint.
Cecilie

17.01.2013 kl.16:59

Skulle ønske at du ikke hadde slik <3<3<3
Mina

17.01.2013 kl.21:37

Har en gammel platespiller på loftet og en Six Pistols-vinyl på rommet, kanskje på tide å la dem ha en date.
Kayla

17.01.2013 kl.23:07

Jeg har også lyst til å lese Infinite Jest. Har kommet i en god stim, så nå leser jeg en god del (i motsetning til 2012, som - rett og slett - var er bedritent lesår for min del.) Men 2013 er allerede bedre enn 2012, så nå gleder jeg meg bare til å lese masse.
emma

18.01.2013 kl.17:15

nå som du har endret "overskriften" på bloggen til the time travelers wife stikker det litt i hjertet mitt hver gang jeg besøker bloggen din, for den boka knuste hjertet mitt. på en god måte.

jeg skulle virkelig ønske du slapp å ha det slik, maren.
novemberregn

18.01.2013 kl.21:09

Det er skikkelig kaldt her også, blir litt Rudolf (rød på nesen) når man er ute.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits