« forsiden

Million Dollar Man

Untitled

Jeg dro ikke på jobb i dag. Jeg og Molly så på Golden Globe Awards i natt så vi satt oppe til klokken fem og jeg orket ikke dra på jobb med bare tre timer søvn. Det var egentlig ganske deilig. Golden Globe var OK, selv om ingen av mine favoritter vant. Bortsett fra Adele. Jeg ble litt lei meg når Leonardo DiCaprio ikke vant noe. Jeg og søsteren min er verdens største Leonardo DiCaprio fans, tuller ikke. Nå gleder jeg meg til The Oscars i Februar. Tenk at vi er halveis gjennom Januar allerede. Det betyr at vi også er halveis gjennom vinteren. Vår, vår, vår. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til noe.

room service - saga

Hører på Jessie Ware og jeg surfer Etsy. Jeg kunne ønske jeg hadde iPhone bare så jeg kunne kjøpe et av de tusen superfine dekslene. Jeg elsker å hente pakker på postkontoret, men jeg hater å vente på dem. Jeg er egentlig en ekstremt tålmodig person, når det kommer til alt annet enn å vente på pakker. Om jeg har sporingsnummer må jeg sjekke Postens nettside hele tiden og om jeg ikke har det er det bare verre. Men når jeg får hente pakken på postkontoret er alt greit igjen. Det er den beste følelsen.

Untitled

"I started inventing things, and then I couldn't stop, like beavers, which I know about. People think they cut down trees so they can build dams, but in reality it's because their teeth never stop growing, and if they didn't constantly file them down by cutting through all of those trees, their teeth would start to grow into their own faces, which would kill them. That's how my brain was."

Untitled

Jeg har nå bodd i dette huset i fem og en halv måned, men jeg savner det gamle huset hver eneste dag enda. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har begynt å føle meg hjemme her og det er OK, men jeg bare savner det gamle huset og det gamle rommet og det gamle stedet så mye. Jeg hater at det er så stille her og at det er så langt fra byen. Og jeg hater at det ikke er noe jeg kan gjøre med det. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer tilbake. Kanskje det blir bedre når sommeren begynner. Krysser fingrene.

Men det går egentlig bra. Stort sett. Jeg spiller masse The Sims og ser masse film. Prøver å fokusere på tiden jeg har hjemme og ikke tiden jeg må bruke på jobb. Gleder meg til skolen begynner til høsten. Om vi bare kommer oss dit i live så skal nok alt ordne seg. Det virker ikke helt umulig.

Untitled

Untitled

"Getting into a relationship may seem tempting but so was getting on the Titanic and look what happened there."

6 kommentarer

k.

14.01.2013 kl.20:53

hahaha, det siste sitatet var litt vittig.
novemberregn

14.01.2013 kl.21:56

Du er så fin <3
Cecilie

14.01.2013 kl.22:07

Jeg var ikke klar over at The Golden Globes gikk på TV her i Norge. Hadde jeg visst det, så ville jeg også sett på det. Adele <3

Jessie Ware har en fin stemme.

Jeg lo av det siste sitatet. Og jeg liker at du skriver en stor forbokstav på både dagene og månedene.
wondersoftea

14.01.2013 kl.22:19

jeg likte veldig godt det sitatet med å kutte ned trærne, selv om det egentlig gjør meg litt trist samtidig. Ååh ja, våren kom kom kom
Cecilie

15.01.2013 kl.15:48

// Jeg kan si allerede nå at jeg ikke kommer til å være vegetarianer så veldig lenge. Ikke fordi jeg er utrolig glad i kjøtt og sånt, jeg er bare ikke så flink til sånne ting som å kutte ut ting jeg er vandt til.
A

15.01.2013 kl.18:20

jeg har bodd i dette huset i fem år, og jeg savner fortsatt det gamle hver eneste dag. det går aldri en dag der jeg ikke tenker over det gamle huset, det gamle nabolaget med alle kattene og naboene jeg kjente så godt. det blir liksom aldri borte, man må bare vende seg til det.

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits