« forsiden

Teenage Teardrops

Untitled

Jeg hører på The Cure og spiser sjokoladekjeks. Jeg føler meg inspirert når det kommer til musikk for tiden. Jeg finner så mye fint. Noen ganger føles det som om jeg ikke har en eneste ting å høre på og jeg vil ikke høre på noe nytt heller. Andre ganger finner jeg så mye nytt at jeg kunne laget tre fulle spillelister på tre dager. Her er det jeg hører mest på akkurat nå. Jeg har akkurat oppdaget Karin Park og liker det kjempegodt. Anbefales. Hva hører dere mest på akkurat nå? Kom gjerne med spillelister dere også! Jeg elsker å se hva andre hører på. Det er nesten like morsomt som å se hva andre leser.

Untitled

Untitled

Jeg har kjøpt meg en almanakk for 2013 sånn at jeg kan skrive ned alle avtaler og slikt. Jeg har en slik stort sett hvert år, men jeg var ikke flink til å bruke den i 2012. Det er så gøy å bruke penner i søte farger. Og det er på en måte motiverende å se at ukene er fulle av avtaler og notater og bursdager. Det minner meg på en morsom historie. Edward Norton har bursdag samme dag som faren min så jeg pleier å si at den eneste grunnen til at jeg husker pappas bursdag er at den faller på samme dag som Edward Norton sin. Haha. Jeg har ikke et veldig godt forhold til faren min.

Beatrice

Jeg tror det spøker i huset vårt. Vi har begynt å høre bankelyder og det smeller i dører om natten når alle sover. Jeg er egentlig ikke redd for spøkelser så det skremmer meg ikke. Dessuten vet jeg ikke helt om jeg tror på spøkelser. Eller, ok, jeg innrømmer at jeg tror på spøkelser. Men jeg vet ikke om jeg tror på at det spøker i huset vårt. Kanskje det bor en hjemløs person i veggene våre. Det skjer visst oftere enn du tror.

Untitled

Untitled

my world is out of focus.

Jeg liker denne bloggen. Jeg liker designet og bakgrunnen og skrifttypen i overskriftene. Og at alt føles så rent. Og takk for at så mange av dere hadde lyst til å lese mer om meg, selv om jeg måtte være vanskelig å bytte blogg. Det betyr mye. Dere er fine. Klem <3

11 kommentarer

Cecilie

09.01.2013 kl.19:16

Jeg har opplevd det samme som skjer i deres hus i tre forskjellige som jeg har bodd i. Det er ganske ubehagelig.

Jeg vet ikke når faren min har bursdag.

Du er fin.
Cecilie

09.01.2013 kl.19:28

// ... takk? Jeg skal sove godt i natt.
Tea Stains

09.01.2013 kl.19:56

Jeg likte overskriftsfonten veldig godt, også.
ragnhild

09.01.2013 kl.20:15

jeg var veldig dårlig til å kommentere på den forrige bloggen din, men jeg leste den altså, og elsker at du fortsetter nogenlunde på samme måte.

for tiden hører jeg bare på mumford & sons, noah and the whale, beirut og noen flere, men jeg bruker wimp og det er så kjedelig for jeg kan hverken dele eller høre andres spillelister
Elise Cathrin

09.01.2013 kl.20:45

Ååååååh, så fint design! Og bildene, sammen med teksten, virkelig herlig å se på! Ha en fortsatt fin onsdagskveld :-)
Sol Magdalena

09.01.2013 kl.20:59

// Elsker henne <3

Jeg har alltid vært utrolig redd for spøkelser. Aner ikke hvorfor og når noen spørr kan jeg ikke komme med et skikkelig svar, syns bare det er skummelt. Har klart og overbevise meg selv om at den slags ikke fins, selvom jeg vet det veldig godt og har fått det bevist utallige ganger. (liker forresten den nye bloggen din kjempegodt!)
Ingeborg

09.01.2013 kl.23:14

jeg kommer alltid til å lese bloggen din maren!! Uansett hvilken blogg du bruker.
A;

10.01.2013 kl.18:11

Jeg vet heller ikke når min far har bursdag, og om noen hadde banket og slikt om natten tror jeg at jeg hadde flyttet (pingle).

Musikk: http://open.spotify.com/user/1155208929/starred
martine

15.01.2013 kl.20:01

jeg hører for det meste på Young the Giant for tiden, anbefales!
Gitte

18.01.2013 kl.08:27

Så deilig å være inne i en god musikkperiode! Jeg føler jeg har blitt litt bortskjemt siden jeg får låne kjærestens Spotify Premium hele tiden, det er så mye mer fristende å høre på musikk jeg ikke eier selv - det som ligger inne på iPhonen (og som står i CD-hyllen) blir som oftest oversett. Det er både bra og dårlig - finner mye nytt og spennende, men jeg er dårligere til å sette pris på det jeg har fra før.
ta mig till dans

18.01.2013 kl.12:56

hvis du er i humør til det en dag er kendrick lamar helt fantastisk kul og bra hip hop. ellers er the xx og bon iver alltid best på vintern. og hvis du ikke har oppdaga håkan hellström for lenge siden, now's the time. det är så jag säger det er yndlingsalbumet mitt, men de andre er også fantastiske. machine birds er et band som ikke er veldig kjent, men de sangene de har kommet ut med er kjempefine. lars winnerbäck er kjempefint. lykke li, lana del rey, thåström. det er så mye fint, shit ass!!!!!

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits