« forsiden

New years eve

Untitled

Ok, ny blogg. Det føles veldig ukomfortabelt å skrive det første innlegget på en helt tom blogg. Det er noe jeg ikke vet så mye om. Det føles litt som om dette er første dagen som singel etter et tre år langt forhold. Det er trist og rart, men ikke helt forferdelig heller. Mest nytt og annerledes. Jeg har i løpet av de siste tjuefire timene kvittet meg med alle måter å kontakte meg på. Bortsett fra mailen min. Jeg tror ikke jeg kan leve uten mailen min. Jeg har også beholdt Facebook-kontoen min, men bare venner kan sende meg meldinger og søke meg opp og all informasjon er borte. Alt annet er slettet eller avvæpnet. Men jeg vet at jeg aldri kommer til å klare å slutte å blogge helt, så jeg begynner på nytt her. Hvor ingen kjenner meg og hvor ingen vet hvem jeg er. Med mindre jeg vil at du skal vite hvem jeg er, så klart. Akkurat det føles ganske bra. Frihet til å skrive hva jeg vil uten å tenke på hvem som ser det. Jeg bryr meg ikke så mye om å miste alle leserne mine. Det er stort sett de samme åtte-ti menneskene som kommenterer og dere setter jeg pris på. Alle andre er bare anonyme, uten ansikter. Bare tall.

Untitled

Jeg hører på den akustiske versionen av Foo Fighters sin Everlong. Så fint (Link). Jeg var hjemme fra jobben i dag. Jeg bare orket ikke dra. Jeg sliter med motivasjonen når det kommer til nesten alt for tiden. Jeg vil bare ligge stille, se TV eller spille videospill. Og høre på musikk så klart. Ting er vanskelige nå, men jeg har ikke noen å snakke med og jeg klarer uansett ikke snakke om det. Jeg kunne ønske jeg klarte å åpne meg for noen. Jeg kunne ønske noen brydde seg nok til å finne ut hvorfor jeg er trist.

ergens

Jeg hadde en person en gang, men på grunn av ting vi ikke kan kontrollere kan vi ikke være sammen mer. Jeg synes det er så vanskelig å komme over han. Det er gått så lang tid nå, men det bare går ikke. Jeg kunne ønske jeg ikke trengte å komme over han. Inntil nylig snakket vi ikke sammen og det gikk kanske bra, selv om jeg savnet han. Nå snakker vi sammen og det er bare enda verre. Jeg tenker på mange ting som har skjedd som jeg ikke bør tenke på. Det føles som om det kommer til å skje noe dårlig snart. Jeg kunne ønske jeg kunne kvitte meg med denne følelsen.

Untitled

Untitled

Jeg har ikke drukket brus siden nyttårsaften. Jeg har drukket masse vann og masse melk. Føler meg flink. Onsdag neste uke skal jeg til en stor hall sammen med noen andre folk for å stå på skøyter. Jeg gleder meg masse. Jeg har ikke stått på skøyter siden jeg gikk på barneskolen. Håper jeg fortsatt er god. Eller god nok til å ikke falle. Dessuten har jeg vunnet alle slag sjakk jeg har spilt siden jeg begynte å spille igjen. Det liker jeg. Jeg var kjempeflink i sjakk når jeg var liten fordi foreldrene mine trente meg og søsknene mine. Vi er sjakkgenier alle sammen.

fall

Out of the ash I rise with my red hair.

13 kommentarer

wondersoftea

08.01.2013 kl.20:12

Åh fin blogg! Det er veldig befriende og bare kunne skrive ned det man har på hjertet, akkurat det man føler for der og da. Lykke til med skøyting, jeg sto litt i helgen og skal stå på torsdagen faktisk.
Cecilie

08.01.2013 kl.20:24

Nå ble jeg glad!

Elskbart bloggnavn. Fint design, hehe.

Min bror på seks år er også flink til å spille sjakk. Jeg tør ikke å spille med han. Jeg kan uansett ikke reglene.
k.

08.01.2013 kl.20:50

<3

må bare spørre, kan du linke meg til bakgrunnsbildet ditt. hodet mitt blir forvirret av det, så jeg må bare se det uten en stor hvit linje midt på. haha, beklager.
k.

08.01.2013 kl.21:32

//takk! (det at det er redigert sammen forklarer det.) takk også for tips - jeg har foreløpig ikke funnet den knappen på mac og safari, men den finnes nok (:
tine katrine

08.01.2013 kl.23:11

Så fin blogg og design. Jeg syns alltid det er veldig godt med en ny start på ting, så forstår godt at du følte for noe nytt. Håper ting går bedre. Motivasjon er en vanskelig ting, og man havner fort i en ond sirkel. Ofte hjelper det å bare tvinge seg til å gjøre ting igjen, så kommer motivasjonen tilbake også. Håper ting blir bedre for deg snart, og at du tar feil om at noe dårlig kommer til å skje.
A;

08.01.2013 kl.23:23

<3

(Jeg vet ikke helt hva jeg skal si ettersom det meste allerede er sagt i kommentarene fra de andre. Du er fin!!)
Tea Stains

09.01.2013 kl.15:13

Jeg sliter selv med motivajon når det kommer til så og si alt. Jeg vil ingenting, så jeg blir bare liggende i sengen og stirre i taket eller stående foran peisen i en time.
peter pan.

09.01.2013 kl.15:43

du er så fin, jeg elsker å lese det du skriver, selv om det gjør meg litt trist også, hvordan du også er trist i utgangspunktet. Jeg sjekket ut electra heart her en dag, da, siden du syntes den var et av årets beste album. Jeg er litt slowpoke, men jeg elsket det. Og sånn klarer jeg ikke helt å høre på det uten å tenke på deg. Har liksom gitt bort det albumet til deg. Litt fint, da.
Kayla

09.01.2013 kl.19:17

Jeg tror alrdi jeg har følt meg mer truffet av et blogginnlegg noen gang, så det var på en måte en slags fin opplevelse. Uff, det hørtes sært ut... Jaja, jeg liker virkelig bloggen din. Den er ærlig på en veldig fin måte. Føyer meg dessuten til det resten har sagt.
Maren Elisabeth

09.01.2013 kl.19:18

Kayla: Tusen takk for så fin kommentar. Klem <3
ingeborg

09.01.2013 kl.21:19

kjempefin blogg, som alltid. jeg har troen på å starte helt på nytt når det føles nødvendig. du er så flott, å.
Hege

09.01.2013 kl.22:30

Det er lenge siden jeg kom over bloggen din nå, en tilfeldighet husker jeg. Siden den gang har jeg besøkt den omtrent hver dag! Jeg er så glad du ikke sluttet, da hadde jeg sendt brev til deg. Viss jeg hadde tort.. Vil på en måte ikke miste deg..

Hilsen crazy stalker. (Meg)
Maren Elisabeth

09.01.2013 kl.22:38

Hege: Jeg blir så glad for sånne kommentarer, selv om jeg synes det er rart at folk kan like bloggen min så mye! Jeg synes ofte at den bare er teit, haha. Men tusen takk. Du er fin <3

Skriv en ny kommentar

» PROFIL
» OM MAREN
» ARKIV
» BLOGLOVIN'
hits